عمو خب ما بلد نیستیم تو که بلدی بزار چه کنم نمیدانم
عمو خب ما بلد نیستیم تو که بلدی بزار چه کنم نمیدانم
سلام زاتورن که فکر کنم همون شنبه تا جمعه بازار خودمونه!!!یه حراجی که همه هر چی جنس که نمیخوان ولی ممکنه بدرد بقیه بخوره رو میارن و حراج میکنن!!!!!!حالا من نمیدونم این کنسول ها که 129 یورو هست دست دومه یا نو!!!!!!!!!!!!!!!!
S-J-REZ عزیز بازی هارو آخر پستم ویرایش کرده بودم منتهی اسم کاملشونو دوباره میذارم برات.
Assasin Creed:Brother Hood
Halo:Rech
Need For Speed:Hot Porsuit
Modern Warfar 2
Call OF dUTY:Black Oops
Fable3
میبخشید اگه غلط املایی داره.
سونی جان منم هر چی بلدم از همین PDF هست!منتهی خب نمیشه همه رو با یه چوب محک سنجید واقعا ً ممکنه کسی انگلیسیش خوب نباشه.
خیلی ها هستن فارسی هم که مینویسی باز براشون سوال پیش میاد.
واسه اینکه بفهمید بازیتون پچ شده یا نه باید از دی وی دی بازی تو کامپیتو ایمیج بگیرین و بعد زمانی که متصل به اینترنت هستین با برنامه abgx پچ رو چک کنید اگه ارور داشت و پیغام Non Stelth داد باید پچ بشه و بازی مطمئن نیست اگه همه پیغامها رنگش سبز بود بازی مشکل نداره.
بگمونم با این محکم کاریهای مایکروسافت و شرکت های بازی ساز بهتره از این به بعد هر بازی جدیدی که میخریم اول با Abgx چک کنیم که واسه کنسول مشکلی پیش نیاره.
Last edited by MITAJOON; 16-06-2011 at 17:03. دليل: اضافه کردن متن
آقا زدی شهید کردی زاتورن رو !
زاتورن بزرگترین فروشگاه زنجیره ای ی وسیال خونگی و الکترونیکی توی سرتاسر اروپا هستش عزیزم !
جمعه بازار و حراجی چیه ؟
این حراج هایی که میزنند به خاطر اینه که انبار هاشون رو خالی کنند جنس جدید بیارند .
این کارایی هست که من کردم و فقط واسه لایتون مدل 83850C V1 هست. واسه درایو های دیگه همون فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش توصیف رو داشتی؟
چهارشنبه بازار!!!
شلوار کردی هم میفروشن؟
میبخشید دیگه ما خارج رو از دور دیدیم!!زیاد نزدیکش نرفتیم!
پس یعنی کنسول نو میفروشن؟؟؟؟
دمشون گرم.خداییش انسان های شریفی هشتن!
بله کنسول نو و آکبند توسط خود نماینده مایکروسافت فروخته میشه .
زاتورن یه جایی هست که فضاش رو به شرکت های بزرگ اجاره میده .
سلام من بازیneed for speed hot pursuitرو وقتی میخوام اجرا کنم مینویشهthis disc is unreadableیعنی چی رو جلد بازی هم نوشته limited editionچه کنم؟
سونیک جون نکنه تو مسیول واحد تبلیغاتشون تو ایرانی حالا چرا انقدر تبلیغ میکنی
تو شهر ما کینکت رو دارن215میفروشن خوبه بخرم؟نکات لازمه رو هم میگید؟
Last edited by s.j-rez; 16-06-2011 at 18:32.
من تبلیغ کسی رو نمیکنم ، در ضمن ایران هم نیستم .
وقتی 360 توی ایران از قیمت خون بابا طرف گرون تره وظیفه شخصی مثل منه که توی این مدل موقعیت ها به دوستان خبر بدم شاید بتونند با هزینه ی کم یه دونه بخرند .
خب قیمتش که عالیه. ولی هزینه پستش ارزون ترینش چقدر در میاد مثلا واسه 1 دونه و 10 عدد
الان با DHL حساب کردم ، 35 یورو برای یه دونه در میاد .
فقط تا جایی که میدونم یورو توی ایران عجیب گرون شده ! دیدم 129 یورو به پول ایران میشه 211 تومن
و با احتساب پول پست با DHL میشه 266 تومن ! البته نمیدونم به 360 گمرک میخوره یا نه !
اگر هم بخوایم بدیم دست مسافر بیاره خوب هزینه رسیدنش به ایران مجانی تموم میشه ولی بدون جعبش که توی فرودگاه به طرف گیر سه پیچ ندن ، شاید هم با قوانین جدید مشکلی نداشته باشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)