تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 942 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا نگو میرزه اسمش 400000تومان
    وقتی روی مبایلت نوشته Tci یعنی کلاس با کلاس شدن
    از این به بعد دیگه کلاس نمیرم میرم تی سی ای میخرم چون توش خیلی کلاسه
    آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
    تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
    حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟
    بابا TempesT که این همه میگه من راضیم . اون هم تبریزه دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[QUOTE=علیرضا خارجی;1103430]تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟[/QUO

من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
    انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
    تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
    حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟
    فرقی نمیکنه 400000 تومان پول بده با کلاس میشی
    بابا TempesT که این همه میگه من راضیم . اون هم تبریزه دیگه.
    بهتره بگیم تا بقیه بدونن تا چشم بسته نخرن بعد به خودشونو ایرانسل فهش بدن

من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
    انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره [/quote]
    اینم درست میشه چیز مهمی نیست من خودم چون گوشیم با سل اینفو زیاد رابطه خوبی نداره خاموشش کردم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرويس اطلاعات محلي من از کار افتاده مال دوستم همينجوري شده از وقتي که تو گوشيم يه سيم دولتي زدم اينجوري شده دوستان ديگه تو مشهد اين مشکل رو ندارند؟
    مثل اينکه کسي نميخواد سوال ما رو جواب بده

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مرسی از جوابت
    کلا فکر کنم خرداد و تیر ماه خبرهای خوبی برای شهرهای جدید باشه.
    در ضمن شما هم خودت رو عصبی نکن فایده نداره. نمونه اش رو میتونی 3 صفحه ی قبل ببینی که من هم عصبی شدم. این مردم لیاقتشونه 400 هزار تومن پول بی زبون بریزن پای TCI که تازه میگه امسال از اینترنت و ام ام اس خبری نیست.
    آره حرس و جوش خوردن فایده ای نداره... کاشکی تاپیک هم مثل یاهو مسنجر خاصیت ایگنور رو داشت!

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

13 رييس كميته ارتباطات مجلس: كنترل ام.ام.اس جزو مصاديق شنود است

ICTna.ir- رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس گفت:تصاوير و فيلمهاي ارسالي به وسيله تلفن همراه، MMS جزو مصاديق حريم خصوصي افراد است و كنترل آن از موارد شنود و غيرقانوني است مگر اينكه با حكم دادگاه صورت گيرد.

دكتر "رمضانعلي صادق‌زاده" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با استناد به اينكه مبادله صوت، SMS و MMS چون بين دو طرف خط تلفن همراه است، افزود: كنترل آنها داراي چارچوب قانوني نيست.

نايب اول كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت:همان‌گونه بر اساس قانون اساسي شنود مكالمه دو نفر، به هر نحوي مگر با حكم دادگاه براي كشف جرم يا موارد مشابه، ممنوع است، در مورد SMS يا MMS هم كنترل بايد با حكم دادگاه و يا شكايت دريافت‌كننده متن يا تصاوير ناخواسته باشد.

اخيرا شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ابلاغيه‌اي از وزارت ارتباطات خواست تا كنترل لازم را در زمينه ارسال MMSها انجام دهد.

رييس هيات مديره شركت مخابرات نيز با اشاره به اينكه ابلاغيه شوراي انقلاب فرهنگي كلي بود، به خبرنگار ايرنا گفت: مخابرات طرحي را براي سالم‌سازي فضاي ام.ام.اس در حال تهيه دارد كه طبق آنها اپراتورها، مراكزي براي رسيدگي به شكايت گيرندگان ام.ام.اس‌هاي ناخواسته تشكيل خواهند داد.

"وفا غفاريان"افزود: بر اساس اين طرح، اگر مشتركي چندين بار MMSهاي نامطلوب و مستهجن ارسال كرد، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط ام.ام.اس وي قطع شود و در مراحل بعد به مراجع قضايي معرفي شود.

صادق‌زاده در ادامه اين گفت و گو با اشاره به اينكه حتي از طريق MMS ممكن است تصاوير يا فيلم‌هاي خانوادگي ارسال شود، گفت: مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي طبق آنچه خوانده‌ام با درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بوده است.

رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس افزود: از نظر فني امكان -------- MMS وجود دارد، ولي به خاطر حجم زياد هزينه‌بردار است، هر چند هنوز اجرا نشده است.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------

دارم به این نتیجه میرسم که فیلیتر کردن ام ام اس یه فرضیه ای بیش نیست!

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
    توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
    هر چی قطر دیش بیشتر بشه فاصله ای که میتونه پوشش بده بیشتر میشه , علت اصلی اینه , به صورت استثنا میشه کانالهای مخابراتی رو هم در فواصل کوتاه افزایش داد

امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.

ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
    90 روز اگه هیچ استفاده ای نشه به حالت تعلیق در میآد بعد از اون یک ماه مهلت داری که با پرداخت هزینه ای جزئی میتونی دوباره از تعلیق در بیاری , اگه یک ماه به سر برسه و هیچ اقدامی نکنی شماره رو ازت میگیرند و هیچ حق
    قانونی نسبت به اون شماره نداری

هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيم
    فرهنگ نمیخواد , موضوع رو فرهنگی نکنید بحث ما فنی و عمومیه
    تا حالا برات پیش اومده که یه ایمیل واجب داشته باشی و در به در دنبال کافی نت بگردی , یا اینکه قراره به یکی یه میل کاری و مهم بزنی و دفتر کارت تعطیل باشه , اینجاست که ایرانسل (ع)

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يه چند روزيه سيستم Who Called براي من فعال شده
    فكر ميكنم به صورت آزمايشي باشه
    چون نميشه لغوش كرد يا به Voice Mail تغييرش داد
    اين سيستم يه مشكل هم داره و اون اينه كه
    زماني كه كسي با من تماس ميگيره و من نميخوام با اون صحبت كنم و Cancel ميكنم بازم يه SMS برام مياد و توش نوشته كه فلان شماره با شما تماس گرفته
    انگار خودم نميدونم كي با من تماس گرفته!!!
    مگه نبايد اين سيستم زماني فعال بشه كه گوشي خاموش باشه يا در دسترس نباشه يا اشغال باشه؟
    اون سیستم به هر حال فکر میکنه یکی دیگه تماس رو رد کرده و طبق وظیفه کلی که داره باید به مالک شماره خبر بده , یا اینکه مثلا سر جلسه ای و شماره رو رد میکنی , بعدا یادت میره کی باهات تماس گرفت ( مثلا فرض کن منوی تماس های ناموفقت رو هم نگاه کردی که در اینصورت روی صفحه چیزی نمایش داده نمیشه )

يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه
    آيا ميشه از طريق ايميل(Yahoo/Gmail/MSN) يه عكس رو براي يه سيم كارت ايرانسل ارسال كرد و طرف اون عكس رو به صورت MMS دريافت كنه؟
    چون برعكسش رو انجام دادم , شده.
    این به قرارداد بین ایرانسل و اون شرکتهایی مثل یاهو بستگی داره , اگه قرار باشه تمام این خدمات توی ایران هم راه اندازی بشه دیگه تحریم آمریکا میشه کشک .

شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
    یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
    من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
    تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
    بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
    و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
    رگولاتوری هو به تو گیر میده
    تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
    در واقه تو تنهایی
    و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
    شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
    حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
    یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
    برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری
    توضیح کامل و جامعی بود مرسی , نصف راه من رو رفتی

پيش فرض
    سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
    مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست

ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟

حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه

كسي نيست جواب ما روبده
    درست حدس زدی این همون EDGE هست که از GPRS سریعتره و مطمئن تر

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی از جوابت
    کلا فکر کنم خرداد و تیر ماه خبرهای خوبی برای شهرهای جدید باشه.
    در ضمن شما هم خودت رو عصبی نکن فایده نداره. نمونه اش رو میتونی 3 صفحه ی قبل ببینی که من هم عصبی شدم. این مردم لیاقتشونه 400 هزار تومن پول بی زبون بریزن پای TCI که تازه میگه امسال از اینترنت و ام ام اس خبری نیست.
    ربطی به لیاقت نداره , متاسفانه جامعه ایران یک جامعه مجلل گراست که به قرض میره ماشین مدل بالا بخره که فقط جلوی در و همسایه کم نیاورده باشه
    حالا ایرانسل هم به دلیل ارزون بودن سیم کارت , ملت فکر میکنند هر چی آدم عقده ای که عشق موبایله میره ایرانسل میخره ( تا یه جایی درسته ) و همین علت اصلی میشه که میرن شب توی اداره پست رخت خواب پهن میکنند که فردا براشون یک سیم کارتی بیاد که مثلا جلوی فک و فامیل آشناها بگند شماره من 0912 - 0913 - 0915 یا هرچی
    نمونه زیاد داره این قضیه , مثلا هم ملت قبول دارند که توی ایران ماشین و گوشی خیلی گرونه و هم همونهایی که اعتراض دارند میرند گرونترین ها رو میخرند , یه نگاه به اطرف بندازید زیاد میبینید .

موتورولا گفته میخاد دست از ساده گی محصولاتش بکشه شک نکنید رقیبه سختی برای نوکیا و چه برسه به سامسونگ خاهد شد
    البته اره کم میاره تو دوربین خیلیم کم میاره
    من الان چند تا صفحه با گوشیم باز کردم و یه دونه ایمیل فرستادم شد 44 کیلوبایت 132 تومن شد
    بحث رو تخصصی نکنید , نامردها حد اقل یه پست بدید که توش یه چیزی داشته باشه بعد تهش تبلیغ کنید , اینطوری گند قضیه در میاد
    من از سامسونگ به خاطر پوست کلفتی و رعایت ملاحظات کاربری خوشم میاد

مثل اينکه کسي نميخواد سوال ما رو جواب بده
    آدرست رو پی ام بده ببینمت شاید اشکال از گوشیت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •