آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟![]()
آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟![]()
بابا TempesT که این همه میگه من راضیم . اون هم تبریزه دیگه.
[QUOTE=علیرضا خارجی;1103430]تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟[/QUO
من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره![]()
فرقی نمیکنه 400000 تومان پول بده با کلاس میشینوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگیم تا بقیه بدونن تا چشم بسته نخرن بعد به خودشونو ایرانسل فهش بدننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره[/quote]
اینم درست میشه چیز مهمی نیست من خودم چون گوشیم با سل اینفو زیاد رابطه خوبی نداره خاموشش کردم![]()
مثل اينکه کسي نميخواد سوال ما رو جواب بدهسرويس اطلاعات محلي من از کار افتاده مال دوستم همينجوري شده از وقتي که تو گوشيم يه سيم دولتي زدم اينجوري شده دوستان ديگه تو مشهد اين مشکل رو ندارند؟
آره حرس و جوش خوردن فایده ای نداره... کاشکی تاپیک هم مثل یاهو مسنجر خاصیت ایگنور رو داشت!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ICTna.ir- رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس گفت:تصاوير و فيلمهاي ارسالي به وسيله تلفن همراه، MMS جزو مصاديق حريم خصوصي افراد است و كنترل آن از موارد شنود و غيرقانوني است مگر اينكه با حكم دادگاه صورت گيرد.
دكتر "رمضانعلي صادقزاده" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با استناد به اينكه مبادله صوت، SMS و MMS چون بين دو طرف خط تلفن همراه است، افزود: كنترل آنها داراي چارچوب قانوني نيست.
نايب اول كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت:همانگونه بر اساس قانون اساسي شنود مكالمه دو نفر، به هر نحوي مگر با حكم دادگاه براي كشف جرم يا موارد مشابه، ممنوع است، در مورد SMS يا MMS هم كنترل بايد با حكم دادگاه و يا شكايت دريافتكننده متن يا تصاوير ناخواسته باشد.
اخيرا شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ابلاغيهاي از وزارت ارتباطات خواست تا كنترل لازم را در زمينه ارسال MMSها انجام دهد.
رييس هيات مديره شركت مخابرات نيز با اشاره به اينكه ابلاغيه شوراي انقلاب فرهنگي كلي بود، به خبرنگار ايرنا گفت: مخابرات طرحي را براي سالمسازي فضاي ام.ام.اس در حال تهيه دارد كه طبق آنها اپراتورها، مراكزي براي رسيدگي به شكايت گيرندگان ام.ام.اسهاي ناخواسته تشكيل خواهند داد.
"وفا غفاريان"افزود: بر اساس اين طرح، اگر مشتركي چندين بار MMSهاي نامطلوب و مستهجن ارسال كرد، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط ام.ام.اس وي قطع شود و در مراحل بعد به مراجع قضايي معرفي شود.
صادقزاده در ادامه اين گفت و گو با اشاره به اينكه حتي از طريق MMS ممكن است تصاوير يا فيلمهاي خانوادگي ارسال شود، گفت: مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي طبق آنچه خواندهام با درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بوده است.
رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس افزود: از نظر فني امكان -------- MMS وجود دارد، ولي به خاطر حجم زياد هزينهبردار است، هر چند هنوز اجرا نشده است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------
دارم به این نتیجه میرسم که فیلیتر کردن ام ام اس یه فرضیه ای بیش نیست!
هر چی قطر دیش بیشتر بشه فاصله ای که میتونه پوشش بده بیشتر میشه , علت اصلی اینه , به صورت استثنا میشه کانالهای مخابراتی رو هم در فواصل کوتاه افزایش داد
90 روز اگه هیچ استفاده ای نشه به حالت تعلیق در میآد بعد از اون یک ماه مهلت داری که با پرداخت هزینه ای جزئی میتونی دوباره از تعلیق در بیاری , اگه یک ماه به سر برسه و هیچ اقدامی نکنی شماره رو ازت میگیرند و هیچ حق
قانونی نسبت به اون شماره نداری
فرهنگ نمیخواد , موضوع رو فرهنگی نکنید بحث ما فنی و عمومیه
تا حالا برات پیش اومده که یه ایمیل واجب داشته باشی و در به در دنبال کافی نت بگردی , یا اینکه قراره به یکی یه میل کاری و مهم بزنی و دفتر کارت تعطیل باشه , اینجاست که ایرانسل (ع)
اون سیستم به هر حال فکر میکنه یکی دیگه تماس رو رد کرده و طبق وظیفه کلی که داره باید به مالک شماره خبر بده , یا اینکه مثلا سر جلسه ای و شماره رو رد میکنی , بعدا یادت میره کی باهات تماس گرفت ( مثلا فرض کن منوی تماس های ناموفقت رو هم نگاه کردی که در اینصورت روی صفحه چیزی نمایش داده نمیشه )
این به قرارداد بین ایرانسل و اون شرکتهایی مثل یاهو بستگی داره , اگه قرار باشه تمام این خدمات توی ایران هم راه اندازی بشه دیگه تحریم آمریکا میشه کشک .
توضیح کامل و جامعی بود مرسی , نصف راه من رو رفتی
درست حدس زدی این همون EDGE هست که از GPRS سریعتره و مطمئن تر
ربطی به لیاقت نداره , متاسفانه جامعه ایران یک جامعه مجلل گراست که به قرض میره ماشین مدل بالا بخره که فقط جلوی در و همسایه کم نیاورده باشهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ایرانسل هم به دلیل ارزون بودن سیم کارت , ملت فکر میکنند هر چی آدم عقده ای که عشق موبایله میره ایرانسل میخره ( تا یه جایی درسته ) و همین علت اصلی میشه که میرن شب توی اداره پست رخت خواب پهن میکنند که فردا براشون یک سیم کارتی بیاد که مثلا جلوی فک و فامیل آشناها بگند شماره من 0912 - 0913 - 0915 یا هرچی
نمونه زیاد داره این قضیه , مثلا هم ملت قبول دارند که توی ایران ماشین و گوشی خیلی گرونه و هم همونهایی که اعتراض دارند میرند گرونترین ها رو میخرند , یه نگاه به اطرف بندازید زیاد میبینید .
بحث رو تخصصی نکنید , نامردها حد اقل یه پست بدید که توش یه چیزی داشته باشه بعد تهش تبلیغ کنید , اینطوری گند قضیه در میاد
من از سامسونگ به خاطر پوست کلفتی و رعایت ملاحظات کاربری خوشم میاد
آدرست رو پی ام بده ببینمت شاید اشکال از گوشیت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)