چشم عز یزم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ایول دمت گرم خیلی باحال شده
بابا تو كارت درسته . تو خوابم نميديدم اينقدر باحال بسازي .. كاش بشه بزاريشون . البته هر وقت كامل شدن .
والا نمیتونم اکسپور ت کنم
بازم هست
تانک و شهر و قصر و ...
مطمئنی این یک تکسچره؟؟ به نظر من این عکس خود پورشه هستشاقا اینم ماشینی که ما ساختیم
نگید بلد نیست
میخوای کلک بزنی ناقلا...
شما فایلهای DFF رو جایگزین کن ولی TXDها رو فقط اضافه کن یعنی چیزی به جاش پاک نکن.آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!
حالا این فایل رو تو پوشه ی MAPS بریز. همون Veh_mods هستش. فایل اصلیش هم گذاشتم. بریز تا دیگه نخواد خودت هی کلمه هارو تغییر بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تو که استادیمطمئنی این یک تکسچره
یعنی فرق ماشن ر استکی و علکی ر و نمیدونی
لو ر فتیبه نظر من این عکس خود پورشه هستش
این ماشین یه فرار ی هست
من مچتو گر فتم
من و این حر فامیخوای کلک بزنی ناقلا...
منو که مشناسی ر فیق دیر ین
ممنون مشکلم حل شد در مورد veh_mods هم ممنون ولی من نمیتونم مال شما رو بذارم چون مال خودم دستکاری شده هست و خودم تغییرات رو توش اعمال کردم
يه سوال ؟
فايل هايي كه با فرمت ifp توي gta3.img هستن به چه دردي ميخورن ؟
راستي كسي چندتا عينك باحال داره برامون بزاره ؟
نه بابا توهین نشه ولی آخه منم یه عکس مثل همین داشتم. ولی یکم که فکر کردم دیدم راست میگی اگر از خود Zmodeler عکس بگیری ماشین خیلی طبیعیه ولی تو بازی یکم کارتونی میشه.با تو که استادی
یعنی فرق ماشن ر استکی و علکی ر و نمیدونی
سوتی که شاخ و دم نداره. از فردا به پیکان هم میگیم هیوندا آزرالو ر فتی
این ماشین یه فرار ی هست
من مچتو گر فتم
منم چون میشناسمت گفتممن و این حر فا
منو که مشناسی ر فیق دیر ین(شوخی کردم ناراحت نشی)
اگر کسی مشابه این براش پیش اومده لطفا کمک کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)