تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 376 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من دارم يه فيلم با حجم تقريبا 400MB رو با تورنت دانلود ميکنم که در قسمت Downloaded نوشته مثلا 80Mb و جلوش تو پرانتز نوشته مثلا 800kb Discarded يا اينقدرش از دست رفته. مي خاستم بدونم اين طبيعيه يا نه؟! وآیا راهی هست که این از دست رفته ها رو آوردشون یا نه؟! و اينکه آيا در پخش فيلم اختلال ايجاد ميکنه؟ يعني همش وسط فيلم ميپره يانه؟! بعد هم بگید که چطور میشه جلوش رو گرفت؟!
    برنامم هم Vuze هست.
    یه سوال دیگم هم اینه که آیا میشه فیلمی رو که نصفش رو آوردم پلی کنم ِا نه؟! چون از همون اول که شروع کردم به دانلود فایلش رو ایجاد کرد و حجمشم 400MB زد! ولی وقتی پلی میکنم نمیاد. میخاستم پلیش کنم ببینم اصلا خودشه یا سر کارم؟!
    یه خورده سوالا زیاد شدن ولی ممنون میشم جواب بدین!

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

بهتره یعنی همون بدتره دیگه آره؟
    نه شاید استفاده از سی دی کم شده ولی رعایت حجم ها خوبه بعنوان مثال اکثریت ریپرهای معروف از حجمهای 700 مگی 1.4 گیگی و برای ریپهای بلوری از 1.81 گیگی و 2.18 گیگی و .. استفاده میکنن حالا axxo میاد یه ریپ میده بیرون با حجم 900 مگ از نظر کیفیت افتضاح ، اینترلیس نامیزان تصاویر چهارخونه رنگ پریده حجمش هم که نه میشه گفت اینوری هست نه اونوری من که dvdrip تقریبا دیگه دانلود نمیکنم ولی در صورت دانلود دیاموند رو برای 2سی دی و fxg رو برای 1 سی دی ترجیح میدم axxo برا زمانی بود که سرجمع 10 تا ریپر نبود الان اون چیز که زیاد هست ریپره من کیفیت و وقت رو برای تعصب فنا نمیکنم!./.

آقا شرمنده ما سوادمون كمه
    اين دياموند چيه؟ اسم سايته؟
    يا fxgo؟ ممنون اگه يه توضيح مناسب بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من دارم يه فيلم با حجم تقريبا 400MB رو با تورنت دانلود ميکنم که در قسمت Downloaded نوشته مثلا 80Mb و جلوش تو پرانتز نوشته مثلا 800kb Discarded يا اينقدرش از دست رفته. مي خاستم بدونم اين طبيعيه يا نه؟! وآیا راهی هست که این از دست رفته ها رو آوردشون یا نه؟! و اينکه آيا در پخش فيلم اختلال ايجاد ميکنه؟ يعني همش وسط فيلم ميپره يانه؟! بعد هم بگید که چطور میشه جلوش رو گرفت؟!
    برنامم هم Vuze هست.
    یه سوال دیگم هم اینه که آیا میشه فیلمی رو که نصفش رو آوردم پلی کنم ِا نه؟! چون از همون اول که شروع کردم به دانلود فایلش رو ایجاد کرد و حجمشم 400MB زد! ولی وقتی پلی میکنم نمیاد. میخاستم پلیش کنم ببینم اصلا خودشه یا سر کارم؟!
    یه خورده سوالا زیاد شدن ولی ممنون میشم جواب بدین!
    سلام
    downloaded یعنی تا این لحظه برنامه تورنت شما 80 مگابایت از فایل رو گرفته.
    discarded یعنی مثلا 800 کیلوبایت دریافت شده رو دور ریخته به خاطر دلایلی مثل خراب بودن اون قطعه یا دوباره گرفته شدن یک قطعه و ... در کل این به این معنی نیست که فایل شما خراب میشه. خود برنامه تورنت دوباره این قسمتهای خراب رو میگیره. پس این مورد طبیعیه و جای نگرانی نداره.
    در مورد دیدن فیلم، شما باید بگذاری یه خورده بگذره، وقتی به اندازه کافی دانلود شد، میتونید اینجاهایی که دان شده رو ببینید، اما بستگی داره، یعنی ممکنه تا 80 درصد هم بره و شما هنوز نتونی فیلم رو ببینی. اما بازهم ممکنه مثلا 30 درصدش دان شده باشه ولی بتونی ببینی، خلاصه شانسیه که چه زمانی بتونی ببینی.
    مثلا من وقتی یه فیلم با فرمت avi دان میکنم بعد از یه مدت میتونم اونجاهایی که دان شده رو ببینم.

امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید.

4. 2 کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

یه توضیحی رو به پست بالا اضافه کنم که شما در صورتی که piece اول فیلم رو گرفته باشی می تونی اجراش کنی و قسمت های دانلود شده رو تقریبا ببینی. و این مورد کاملا شانسی هست که این piece کی دانلود بشه.

6. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

آقا شرمنده ما سوادمون كمه
    اين دياموند چيه؟ اسم سايته؟
    يا fxgo؟ ممنون اگه يه توضيح مناسب بدين
    سلام.
    اینا اسم گروه های ریپر ها هستش ...
    مثل
    axxo
    fxg
    iNT
    و ....

8. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    downloaded یعنی تا این لحظه برنامه تورنت شما 80 مگابایت از فایل رو گرفته.
    discarded یعنی مثلا 800 کیلوبایت دریافت شده رو دور ریخته به خاطر دلایلی مثل خراب بودن اون قطعه یا دوباره گرفته شدن یک قطعه و ... در کل این به این معنی نیست که فایل شما خراب میشه. خود برنامه تورنت دوباره این قسمتهای خراب رو میگیره. پس این مورد طبیعیه و جای نگرانی نداره.
    در مورد دیدن فیلم، شما باید بگذاری یه خورده بگذره، وقتی به اندازه کافی دانلود شد، میتونید اینجاهایی که دان شده رو ببینید، اما بستگی داره، یعنی ممکنه تا 80 درصد هم بره و شما هنوز نتونی فیلم رو ببینی. اما بازهم ممکنه مثلا 30 درصدش دان شده باشه ولی بتونی ببینی، خلاصه شانسیه که چه زمانی بتونی ببینی.
    مثلا من وقتی یه فیلم با فرمت avi دان میکنم بعد از یه مدت میتونم اونجاهایی که دان شده رو ببینم.

امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید.
    سلام و ممنون
    اولا اینقدرها میفهمم که 80MB رو دان کرده منظورم Discarded بود دوما اون 80MB رو مثلا گفتم.
    ولی فکر کنم تقصیر خودم بود سوالمو بد پرسیدم.
    میدونم کل فیلم خراب نمیشه منظورم اینه که اگه یه قسمت هایی از فایل فیلم نیاد همش تصویر میپره. این در مورد فایل های تصویری و صوتیه که اگه یه مقدارش نیاد کل فایل خراب نمیشه ولی در مورد فایل های زیپ اگه حتی یه کیلو بایتش هم نیاد کل فایل حتی اگه 1GB هم باشه خراب میکنه. برای اینکه میخام یه فایل زیپ دانلود کنم این رو پرسیدم.
    البته گفتی که خود برنامه این فایل ها رو میگیره که اگه اینجوری باشه مشکل حله ولی تو مطمعنی که این فایل های دور ریخته شده رو دوباره میگیره؟! از بقیه بچه ها هم میخام اگه در این مورد مطمعنن بگن.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام و ممنون
    اولا اینقدرها میفهمم که 80MB رو دان کرده منظورم Discarded بود دوما اون 80MB رو مثلا گفتم.
    ولی فکر کنم تقصیر خودم بود سوالمو بد پرسیدم.
    میدونم کل فیلم خراب نمیشه منظورم اینه که اگه یه قسمت هایی از فایل فیلم نیاد همش تصویر میپره. این در مورد فایل های تصویری و صوتیه که اگه یه مقدارش نیاد کل فایل خراب نمیشه ولی در مورد فایل های زیپ اگه حتی یه کیلو بایتش هم نیاد کل فایل حتی اگه 1GB هم باشه خراب میکنه. برای اینکه میخام یه فایل زیپ دانلود کنم این رو پرسیدم.
    البته گفتی که خود برنامه این فایل ها رو میگیره که اگه اینجوری باشه مشکل حله ولی تو مطمعنی که این فایل های دور ریخته شده رو دوباره میگیره؟! از بقیه بچه ها هم میخام اگه در این مورد مطمعنن بگن.
    ممنون
    اولا منم مثلا گفتم.
    دوما، بله کاملا مطمعن هستم، اگه برنامه زد 100 درصد دان شده، یعنی کلیه قطعه ها بدون کم و کسری دریافت شده، 100% مطمعن باش.
    Last edited by zexin; 24-05-2009 at 22:14.

11. این کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

حالا که بحث افراد ریپر شد خوبه دوستان مجرب برای بچه‌های ناوارد نظر بدن در مورد این ریپرها و کیفیت کارهاشون.

13. این کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام امروز یه مشکل جدید پیدا کردم مشکل هم اینه که امروش میخام بقیه فایل رو دانلود کنم ولی شروع نمیشه! چند تا فایل دیگه هم که Seed زیادی دارن رو تست کردم ولی اصلا نه Seed و نه Peer وصل نمیشن! مشکل چیه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه فیلم تورنت دانلود کردم اما وقتی با هر برنامه نمایش فیلم می خوام ببینم پخش نمیکنه و منو به این آدرس لینک میده و ظاهراً باید برنامه ای رو دانلود و نصب کنم اما تو صفحه 2 تا لینک دانلود هست که هر دوتاش ارور میده
    لطفاً راهنماییم کنید چطوری می تونم ببینم
    اینم لینک اون صفحه ای که منو می فرسته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متشکر از کمکتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •