من بعد کلی دوندگی تونستم مسئول ثبت نام رو قانع کنم که خیلی به این سروس نیاز دارم و اون هم نامه زد برام به مدیریت شماره من رو هم گرفت و صبح فرداش زنگ زد گفت نامه رو فرستادم هفته بعد پیگیری کن، انشالله که سر کارمون نزاشنه باشه ...
من بعد کلی دوندگی تونستم مسئول ثبت نام رو قانع کنم که خیلی به این سروس نیاز دارم و اون هم نامه زد برام به مدیریت شماره من رو هم گرفت و صبح فرداش زنگ زد گفت نامه رو فرستادم هفته بعد پیگیری کن، انشالله که سر کارمون نزاشنه باشه ...
شما دوست عزیز فیبر تا کجا اومده براتون؟
گفتم که تازه نامه زده به مدیر اون مرکز که بتونم بگیرم، محل رو نمیدونم تا کجا فیبر داره ....
دوستان کسی پچ یه سر آبی یه سر سبز سراغ داره ؟ اگه لینک یا شماره بدید ممنون میشم
قضیه ی آبی و سبز چیه؟ من تازه میخوام درخواست بدم برا اینترنت دیدم صفحه های قبل میگن مودماش فرق داره انگار
سبز بهتره (apc) ولی زیاد مهم نیست زیاد درگیرش نشو ...
فیبر و بگیر بقیشو هرچی زد زد..
موضوع درگیری نیست خیلی وقتها، منم برام مهم نبود چه رنگی باشه اما پیمانکار آبی زد مودم من سیز عوض هم نکرد هزینش هم میدم اما میگه همه مسیرت آبی کار کردم نمیشه که با شناختی که از دروغهای که تا الان گفته ازش دارم داره دروغ میگه، فکر نکنم ربطی به مسیر داشته باشه پریز داخلی من. و کسی هم نمیشناسم فیوژن بزنه. الان Rx من رو 28.5 خارج محدوده مجاز یعنی مخابرات که اصلا براش مهم نیست گفتم پچ کورد عوض کنم ببینم چی میشه
رو یوار سرچ کن خیلی هستند که فیوژن می زنند.
مرسی یه شرکت پیدا کردم کارشون FTTH هست رفتارشون بد نبود کابل یه سر آبی یه سر سبز هم ازشون گرفتم بعدا میخوام مسیر ورودی خونه رو از اول بکشم اصولی احتمالا با همینا کار کنم. RX من 28.5 بود با این کابل شد 26 هوز جالب نیست اما باز بهتره. پیمانکار میگه بخاطر تجهیزات مخابراته و از این داستانها
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)