تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 848 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.

از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.
    از امروز علاوه بر نوسان از صبح این پینگ بالای 400 هم اضافه شده به مشکل.
    داداش با توجه به اینکه هر روز نزدیک ساعت پیک مصرف این مشکل رو پیدا می کنید به احتمال زیاد مشکل کمبود پهنای باند پارس آنلاین در مرکز مخابراتیتون هست و تا پهنای باند بیشتر بش اختصاص داده نشه درست نمیشه
    شما بعد از ظهر که مشکل دارید زنگ بزنید بشون بگید الان چند درصد پهنای باند خالیه و آیا مشکل پهنای باند توی این مرکز وجود داره یا خیر
    اون موقع هم که من از پارس سرویس داشتم همین مشکل رو با پهنای باندشون داشتم البته یکسال قبل ترش . که با کلی شکایت به 195 حل شد

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.

اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.

از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.
    از امروز علاوه بر نوسان از صبح این پینگ بالای 400 هم اضافه شده به مشکل.
    دوست عزیز

با توجه به نتیجه Trace Routeی که گرفتین، مشکل هر چی هست به یه چیزی بین مودم خودتون و پورتی که به شما تو مرکز مخابراتی تخصیص داده شده، مربوطه. ربطی به کمبود پهنای باند نداره. چون بعد از hop پورت تو مرکز مخابراتی (دومین hop) بقیه hopها مشکل خاصی نشون نمی‌ده و افزایششون طبیعی به نظر می‌رسه. با این حساب مشکل شما یکی از اینا می‌تونه باشه:

1. مودم: که طبق فرمایش خودتون با مودم دیگه هم تست کردین و به احتمال قوی مشکل از مودم نیست.

2. اسپلیتر یا میکروفیلتر: اگه داخل منزل برای وصل کردن دستگاه تلفن به همین خطی که روش اینترنت دارین از اینا استفاده می‌کنین، همه دستگا‌ه‌ها رو جدا کنین و مودم رو مستقیم به سوکت تلفن بزنین. اگه نتیجه فرقی نکرد، یعنی مشکل از اسپلیتر یا میکروفیلترهاتون نیست.

3. کابل‌کشی داخل ساختمان: که اگه از سر خط دم در ساختمان (یا حتی بهتر، اگه بتونین از جعبه تقسیمی که معمولن روی دیوار بیرون ساختمان برای تقسیم کابل‌ها اومده) مستقیم مودم رو وصل کنید و فرقی محسوسی تو کیفیت خط و همین پینگ ایجاد نشه، کابل‌کشی داخل ساختمان هم ایرادی نداره.

4. کابل‌کشی و تجهیزات شرکت مخابرات از دم در ساختمان تا مرکز مخابراتی: این رو فعلن نگه دارین همین جا بعد توضیح می‌دم...

5. پورت تخصیص داده شده به شما در مرکز مخابراتی: اگه از موارد 1 تا 3 مطمئن باشین، باید با پشتیبانی پارس‌آنلاین تماس بگیرین و درخواست تعویض پورت بدین. اگه اما و اگر آوردن، بهشون تأکید کنین که مودم، اسپلیتر و کابل‌کشی منزل رو کنترل کردین و ایرادی ندارن. ضمنن بهشون بگین مشکل بر اساس نتایج TraceRoute یا به کابل‌کشی مخابرات بر می‌گرده یا به پورت اختصاص داده شده.

اگه بعد از تعویض پورت تو مرکز مخابراتی بازم مشکلتون سر جاش بود، به احتمال بسیار زیاد مورد 4 ایراد داره که رفع ایرادش با کرام‌الکاتبینه. یعنی باید مرکز مخابراتی رو وادار کنین تکنسین بفرستن و از دم در خونه شروع به تست کنن. به هر حال زنگ‌گرفتگی جعبه‌های تقسیم مخابرات یا شل بودن اتصالات بین راه تا کافوی محل و از اونجا به مرکز مخابراتی و همین طور پوسیدگی کابل‌های تلفنی که این وسط استفاد شده می‌تونه روی این نتایج اثر بسیار بدی بگذاره.
    Last edited by bilmazlar; 15-12-2015 at 08:40.

4. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز

با توجه به نتیجه Trace Routeی که گرفتین، مشکل هر چی هست به یه چیزی بین مودم خودتون و پورتی که به شما تو مرکز مخابراتی تخصیص داده شده، مربوطه. ربطی به کمبود پهنای باند نداره. چون بعد از hop پورت تو مرکز مخابراتی (دومین hop) بقیه hopها مشکل خاصی نشون نمی‌ده و افزایششون طبیعی به نظر می‌رسه. با این حساب مشکل شما یکی از اینا می‌تونه باشه:

1. مودم: که طبق فرمایش خودتون با مودم دیگه هم تست کردین و به احتمال قوی مشکل از مودم نیست.

2. اسپلیتر یا میکروفیلتر: اگه داخل منزل برای وصل کردن دستگاه تلفن به همین خطی که روش اینترنت دارین از اینا استفاده می‌کنین، همه دستگا‌ه‌ها رو جدا کنین و مودم رو مستقیم به سوکت تلفن بزنین. اگه نتیجه فرقی نکرد، یعنی مشکل از اسپلیتر یا میکروفیلترهاتون نیست.

3. کابل‌کشی داخل ساختمان: که اگه از سر خط دم در ساختمان (یا حتی بهتر، اگه بتونین از جعبه تقسیمی که معمولن روی دیوار بیرون ساختمان برای تقسیم کابل‌ها اومده) مستقیم مودم رو وصل کنید و فرقی محسوسی تو کیفیت خط و همین پینگ ایجاد نشه، کابل‌کشی داخل ساختمان هم ایرادی نداره.

4. کابل‌کشی و تجهیزات شرکت مخابرات از دم در ساختمان تا مرکز مخابراتی: این رو فعلن نگه دارین همین جا بعد توضیح می‌دم...

5. پورت تخصیص داده شده به شما در مرکز مخابراتی: اگه از موارد 1 تا 3 مطمئن باشین، باید با پشتیبانی پارس‌آنلاین تماس بگیرین و درخواست تعویض پورت بدین. اگه اما و اگر آوردن، بهشون تأکید کنین که مودم، اسپلیتر و کابل‌کشی منزل رو کنترل کردین و ایرادی ندارن. ضمنن بهشون بگین مشکل بر اساس نتایج TraceRoute یا به کابل‌کشی مخابرات بر می‌گرده یا به پورت اختصاص داده شده.

اگه بعد از تعویض پورت تو مرکز مخابراتی بازم مشکلتون سر جاش بود، به احتمال بسیار زیاد مورد 4 ایراد داره که رفع ایرادش با کرام‌الکاتبینه. یعنی باید مرکز مخابراتی رو وادار کنین تکنسین بفرستن و از دم در خونه شروع به تست کنن. به هر حال زنگ‌گرفتگی جعبه‌های تقسیم مخابرات یا شل بودن اتصالات بین راه تا کافوی محل و از اونجا به مرکز مخابراتی و همین طور پوسیدگی کابل‌های تلفنی که این وسط استفاد شده می‌تونه روی این نتایج اثر بسیار بدی بگذاره.
    دوست عزیز ایشون میگه SNR مودم ثابت رو 25 هست پس فک نمیکنم از خط ایشون باشه یا حتی از اسپلیتر ممکن بود از مودم باشه که ایشون تست کردن بله سایر hop ها افزایش پینگ عادی دارن.احتمال زیاد سویچ شما در مرکز مخابرات مشکل داره بقیه احتمالات صفر هست.

6. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان. امروز دیدم پینگ اومده پایین اما نوسان پینگ هنوز هست حتی تو ساعات صبح. پارس زنگ زد گفت که دیروز داشتن تجهیزات رو عوض میکردن به خاطر همین مشکل بوده من گفتم چرا همون دیروز به بنده نگفتید که مرکز مشکل دار شده که گفتن به ما هم خبر نداده بودن!!! نمیدونم چجوری میشه که خودشون خبر ندارن اما من گفتم باشه مشکل پینگ بالای 400 رفع شده اما نوسان پینگ هنوز هست. که بعد از 2-3 بار بررسی آخر گفت نوسان پینگ مهم نیست و همین که پینگ شما پایین 300 هست کافیه. حالا میخوام برم شکایت کنم به علت افزایش کاربر و کمبود پهنای باند کیفیت اومده پایین ببینم به کجا میرسه.
    Last edited by hotman1234; 15-12-2015 at 13:36.

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داره برف میاد پینگ پارس انلاین رفته روی 400

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و قطی پشت سر هم
    واقعا برام سوال شرکتای دیگه هم همینطوری میشن
    یه برف یه بارون

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

و قطی پشت سر هم
    واقعا برام سوال شرکتای دیگه هم همینطوری میشن
    یه برف یه بارون
    مهم نیست دوست عزیز برف میاد اینترنت دی سی میشه بارون میاد دی سی میشه ابری میشه دی سی میشه هوا صاف میشه دی سی میشه عید میشه دی سی میشه در کل دی سی میشه اگه نشه باید شک کرد قضاوت با شما دوستان

از کلاهبرداری های جدید پارس انلاین هست این هم کیفیت پینگ من نمیدونم چطور میتوانه همچین کاری کنه Tracert عادی ping هم عادی ولی در TeamSpeak و بازی پینگ بالا میره از سرور بازی پینگ میگیری پینگ 130 بدون تایم اوت ولی وقتی وارد سرور میشم پینگ بازی 290 با تایم اوت فراوان در صورتی که دستور پینگ خلاف این رو ثابت میکنه خاک بر سر مملکت ما که اولین ارائه دهنده سرویس اینترنتش پارس انلاین انقدر خوب کلاهبرداری میکنه و هیچ کس هم هیچ کاری نمیکنه تازه اخرش دولت رو مسئول همه مشکلات معرفی میکنند.

11. 4 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدیدا هم که با ارور به psnوصل میشه
    نمیدونم پارس چ دشمنی با گیم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیشب مشکل پینگ بالا داشتم. امشب مشکل پکت لاست شدید دارم |:

15. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •