آخرین خبری که دیدم گفتم اینجا بذارم شما هم ببینین:
The Portugal star and Sergio Ramos were fit enough to practice as normal with the rest of the squad, but the €100 million man is suffering with an illness
آخرین خبری که دیدم گفتم اینجا بذارم شما هم ببینین:
The Portugal star and Sergio Ramos were fit enough to practice as normal with the rest of the squad, but the €100 million man is suffering with an illness
خب الان این یعنی چی ؟؟؟
چیو میخواین ثابت کنید ؟؟؟
دلیل بیماری هست ، نه مصدومیت
+
![]()
خیال رئالی ها راحت؛ رونالدو امروز هم تمرین کرد
دوشنبه 1 اردیبهشت ساعت 17:57
آی اسپورت- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در تمرینات امروز صبح تیمش حضور داشت و به نظر نمی رسد که مشکلی برای همراهی رئال برای دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ داشته باشد.
این ستاره پرتغالی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی مقابل بوروسیا دورتموند از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و چند دیدار رئال را از دست داد؛ حتی این نگرانی وجود داشت که نتواند رئال را در دیدار رفت مقابل بایرن همراهی کند.
اما رونالدو از روز گذشته در تمرینات رئال حضور پیدا کرد و سایت باشگاه رئال اعلام کرد که او در تمرینات امروز صبح هم به طور کامل حضور داشت؛ به این ترتیب، به نظر نمی رسد که او مشکلی برای همراهی تیمش مقابل بایرن داشته باشد.
سرخیو راموس هم که مصدومیتی جزئی داشت، امروز در تمرینات حضور داشت اما گرت بیل به دلیل بیماری، تمرین نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ادامه ی خبر درلینک
Last edited by Abdolreza2012; 21-04-2014 at 18:31.
حضور در تمرینات به معنی عدم وجود مشکل نیست!ممکنه تمرینات ریکاوری باشه و جدا از تیم تمرین کنه تا بتونه چراغ سبز رو از کادر پزشکی بگیره باید دید از کادر پزشکی چراغ سبز رو گرفته یا نه؟اما رونالدو از روز گذشته در تمرینات رئال حضور پیدا کرد و سایت باشگاه رئال اعلام کرد که او در تمرینات امروز صبح هم به طور کامل حضور داشت؛ به این ترتیب، به نظر نمی رسد که او مشکلی برای همراهی تیمش مقابل بایرن داشته باشد.
خبر امروزتونم چیز دیگه ای میگه:
امیدوارم بیل با وجود ناراحتی که داره بتونه بگرده و رئالی ها تو سانتیاگو با تمام قوا جلوی مونیخی ها حاضر بشن و از نبود مانوئل نویر بیشترین بهره برده بشه...
در هر صورت Ladecima تو هر شرایط توی این فصل از آن ماست...
چیزی رو نخواستم ثابت کنم ، صرفا اطلاع رسانی بود
ببخشید![]()
امیدوارم اگر رونالدو حتی یک درصدم مصدوم هست آنجلوتی بازیش نده . چون هم نمیتونه توان صد در صدشو ارائه بده و هم ممکنه تا مدت ها نداشته باشیمش هم برا تیم بده هم خود رونالدو
معقول تره بازی رفت رو بدون رونالدو بازی کنیم . ما بدون رونالدو هم می تونیم بایرن رو ببریم . منچستر یکم باهوش تر عمل می کرد و رونی آماده رو داشتند بایرن رو برده بودن .
منم ترجیح می دم یه بازی کامل داشته باشیمش تا دو بازی نصفه و نیمه.
بیشتر از بایرنی ها بقیه دوست ندارن رونالدو برسه انگار.
رئالمادريد با 110 ميليون يورو به دنبال سوآرس
باشگاه رئالمادريد قصد دارد با مبلغ خيرهکننده 110 ميليون يورو لوئيس سوآرس را به سانتياگو برنابئو ببرد.
لوئيس سوآرس، مهاجم اروگوئهاي ليورپول اين فصل عملکرد بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت و شانس زيادي براي کسب بهترين عنوان بازيکن ليگ برتر انگليس دارد.
روزنامه "ديلي ميل" اعلام کرد: باشگاه رئالمادريد در تلاش است لوئيس سوآرس را با 110 ميليون يورو تابستان سال جاري به سانتياگو برنابئو ببرد تا اين مهاجم 27 ساله با کنار زدن گرت بيل گرانقيمتترين بازيکن فوتبال شود.
کريم بنزما، مهاجم فرانسوي رئال مادريد به احتمال زياد تابستان از جمع کهکشانيها جدا خواهد شد و باشگاه رئال مادريد نيز قصد دارد تا سوآرس را جانشين گلزن فرانسوي تيمش کند.
وکيل لوئيس سوآرس در واکنش به پيشنهاد باشگاه رئال مادريد براي جذب اين بازيکن گفت: سوآرس تا پايان جام جهاني 2014 برزيل به پيشنهادهاي خود فکر نخواهد کرد و تنها تمرکز خود را معطوف به حضور در جام جهاني برزيل کرده است.
منبع : ورزش 3
پ ن : شدیدآ استقبال میشه . سوارس فوقالعادس اگه بیاد حتی با همین قیمت نجومی می ارزه . هم آقای گل هم آقای پاس گل لیگ برتره در کنار بیل و رونالدو فراتر از تصوره
فک نکنم بعد اوردن بیل با اون قیمت نجومی دیگه پرز بتونه تا یکی دو سال دیگه بتونه همچین هزینه هایی بکنه.
ولی اگه بتونه عالیه.... من خودم سوارزو خیلی دوست دارم
بنزما رو می تونه 50 تا بفروشه،اگه بازم کسری داشته باشه می تونه موراتا(با توجه به برگشت خسه)بده بره بقیش هم جور کنه دیگه!!!
عالی میشه اگه بیاد،صد درصد ارزششو داره،مثه بیل.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)