خیلی خیلی حیلی معذرت میخوام ولی اینو باید بگم که هرجا کم میارن از مال هوادار بالا میرن این تاجرای فقط ÷ول ÷رست !!![]()
خیلی خیلی حیلی معذرت میخوام ولی اینو باید بگم که هرجا کم میارن از مال هوادار بالا میرن این تاجرای فقط ÷ول ÷رست !!![]()
ارزش حنیف بیشتر بوده و پول بیشتری هم گرفته
پژمان نوری 300 گرفته ولی حنیف 434
هر چند بازم فرق حنیف و نوری اینقدر نیست ولی نمی دونم چرا دوستان همه مبلغ قرار داد رو می بیننن ( البته این فرقی ازش داریم حرف می زنیم 100 میلیونه ! یعنی فرق حنیف و پژمان یه ماشین صد میلیونی هست)
شاید همون یک میلیارد نوری کلی تبصره و شاخه داشته باشه مثلآ تعداد گل و برد هر بازی و ... این بی انصافیه بیایم بگیم پژمان نوری یک میلیارد گرفته در حالی که واقعیت نداره
چیزی که مهم اون دریافتی بازیکنا هست
Last edited by king of the kings; 23-04-2014 at 18:59.
این متن مصاحبه ساموئل هست
تسنیم: چرا این فصل با استقلال فصل خوبی را پشت سر نگذاشتی؟
این فصل برای من پستی و بلندیهای زیادی داشت چون مانند فصل گذشته در پُست خودم بازی نمیکردم. به خاطر تاکتیکهای سرمربی تیم مجبور شدم در پستهای مختلفی بازی کنم. فکر میکنم همین موضوع باعث شد نتوانم برای تیمم گل بزنم و انتظارات هواداران استقلال را برآورده کنم.
روزنامه زرد خبر ورزشی "فقط به خاطر تاکتیکهای سرمربی فصل خوبی نداشتم "رو تبدیل کرده به "نداشتیم" - همین فقط یه دونه ی اضافه کرده
ساموئل: در مورد قلعهنویی و تاکتیکهایش حرفی نزدم/ بازی با الریان نمایش فوقالعاده استقلال بود
جیلوید ساموئل در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مصاحبه منتشر شده از وی در یکی از روزنامههای ورزشی اظهار داشت: متأسفانه صحبتهای من به نوعی تغییر پیدا کرده و باید بگویم من هیچ وقت در مورد مربیانم بد حرف نمیزنم.
وی افزود: در این چند سالی که در استقلال حضور داشتم هرگز در مورد تاکتیک استقلال و اینکه بخواهم عملکرد یک مربی را زیر سؤال ببرم صحبتی نکردم و تنها از من پرسیده شد که چرا امسال نسبت به سال قبل شرایط خوبی نداشتی و من هم جواب دادم که امسال نسبت به قبل در پستهای مختلفی بازی کردم و این موضوع هم فقط به کمبود بازیکن برمیگشت. دست کادر فنی خالی بود و به همین دلیل من مجبور بودم در پستهای مختلف بازی کنم و این موضوع بود که باعث شده بود عملکردم نسبت به سالهای گذشته به چشم نیاید.
ساموئل با اشاره به پیروزی استقلال مقابل الریان قطر گفت: این بازی یک عملکرد فوقالعاده بود و نمایش خوب استقلال را اجرا کردیم. الریان تیم خوبی بود و خوب بازی کرد ولی ما مستحق پیروزی بودیم.
ساموئل با ابراز گلایه از برخی از رسانهها گفت: متأسفانه خیلی از رسانهها صحبتهایم را نادرست انعکاس میدهند و من از این شیطنتها خیلی ناراحتم.امسال در استقلال فصل را خوب شروع کردیم و شاید از لحاظ تیمی نتوانسته باشیم مثل سالهای قبل باشیم اما هر جا که مربیان از من خواستند بازی کردم چون یک بازیکن هستم و امسال هم در خط دفاع بازی کردم ، هم در هافبک چپ و هم در پست هافبک میانی اما از قول من در مورد کادر فنی استقلال و قلعهنویی مطلبی نوشته شده که این موضوع من را آزرده خاطر کرد. هرگز در مورد قلعهنویی و تاکتیکهای استقلال صحبت نکردم و نمیکنم و شما هیچ وقت چنین نقل قولی از من نمیبینید.
هافبک اهل ترینیداد و توباگو تیم استقلال در مورد شرایط خود برای فصل آینده اظهار داشت: هنوز چیزی مشخص نشده است، این روزها من نیاز دارم که خانوادهام را ببینم و بعدا باید در مورد آیندهام صحبت کنم اما در این مورد هم تاکنون جایی نگفتهام که در استقلال میمانم و یا از این تیم میروم. تمرکزم در حال حاضر روی این است که خانوادهام را ببینم و کمی استراحت کنم و در آینده شرایط را بسنجم.
فصل تموم شده ولی هنوز دست از سر استقلال و امیرقلعه نوعی بر نمیدارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ESTEGHLAL 67; 25-04-2014 at 10:05.
کاپيتان تيم ملي به آفريقاي جنوبي نميرود!
مهدي محمدنبي براي حل مشکل نکونام ساعاتي پيش به کويت رفت و با انجام کارهايش فردا به تهران برميگردد.
نبي قرار است رضايت نکونام را از مديران تيم الکويت بگيرد و او را به اردوي تيم ملي بفرستد. نکته جالب در خصوص نکونام اين است که برخلاف نوشته برخي خبرگزاريها، او به آفريقاي جنوبي نميرود و در تهران به اردوي تيم ملي اضافه ميشود.
به گزارش بانک ورزش
پ . ن : استقلال را در اون شرایط با دستور کی روش تنها گذاشتی و رفتی حالا اگر میتونی الکویت را ترک کن و برو اردو تیم ملی
به گزارش سرويس ورزشي جام نيوز، محمد نوری فر معاون ارتباطات باشگاه استقلال که روزنامه نگار خوش قلمی هم هست، در صفحه شخصی اش در فیس بوک یادداشتی درباره اتفاقات روزگذشته باشگاه استقلال نوشته است.این بادداشت موضعی منظقی و دلسوزانه دارد:چه کار می کنیم که یکی مثل ساموئل با کلی تجربه فوتبال حرفه ای در استون ویلا و جاهای دیگر وقتی به ایران می رسد دست بازیکنان وطنی را در حاشیه و عیش و نوش از پشت می بندد؟!ساموئل یاد گرفته بود که شب ها زود بخوابد، خوب بخورد، چیزی نکشد و با هر سفید پوستی افقی نشود! یاد گرفته بود به مربی و نظرش احترام بگذارد و وقتی پول حرفه ای می گیرد در خدمت باشگاه و تاکتیک های سرمربی باشد اما فوتبال ایران با ساموئل چه کرد که او همه آموخته های حرفه ای را به درک واصل کرد؟!او گران ترین بازیکن خارجی این فصل بود و کجای دنیا هاوایی تر از ایران پیدا می شود که با این سن بالا ٥٠٠ هزار دلار به ساموئل بدهند و آخرش یک روز صبح از خواب بلند شود و مصاحبه کند که ما به تاکتیک سرمربی باختیم و کسی نداند که ستاره ترنیداد توباگویی حاضر نبود در پست تخصصی خود یعنی دفاع چپ بازی کند چون اعتقاد داشت که مردم ایران بازیکنی را دوست دارند که حمله کند و گل بزند!آن سوتر کبه بی فرهنگ از کجا کشف شد که دست هایش را برای ما ضربدری کند و مشخص نشود این بی نام و نشان را کجای دنیا پناه می دهند غیر از ایران؟!
الان کسانی که وجود بزرگوار براشون مهمتر از استقلاله!! میان حمایتهای عجیب و غریب میکنن بی اینکه یک بار جواب منو بدن : این نخاله ها (منظورم ساموئل نیست) چرا و به چه دلیلی به استقلال آمدن و شان و شخصیت این تیم را به سخره گرفتن؟؟کسی که نمیشه اسم فوتبالیست روش گذاشت و هزار تا از این بهترهاش دارن تو کوچه پس کوچه ها فوتبال بازی میکنند به چه دلیل باید به تیم مدافع قهرمانی که توی آسیا هم درگیره بیاد و بهش پول هم ندن! تا یارو اینطور وقیحانه واکنش نشون بده و مایه آبرو ریزی بشه؟آقای مدیرعاملی که دستشو توی دست سرمربی محبوبش گذاشته واسه درآمدزایی از این تیم اون هم به نفع خودشون،آرزو میکنم هرچه زودتر بیرونش کنند برای همیشه تا دیگه به یه نفر2میلیارد نده و به یکی هیچی.به سرمربی به دلار !!!!! پول نده و دائم بگه پول نداریم بریم هتل!هر روز مصاحبه میکرد که من آخر فصل میرم الان که آخر فصل شده باز به جنب و جوش افتاد واسه چسبیدن به این سرمایه ای که هر روز هم ازش ناله میکنن و عشق به هوادارو بهونه موندن میکنن.
به نکونام گفتیم بی غیرت ولی حالا میفهمم یه خبری بود که اون مصاحبه ها را کرد .به حرفهای بزرگوار ! هیچ اعتباری نیست.هرچی که گفته تو این فصل،الان خلافش ثابت شده:
به کادر فنی هیچ پولی ندادن و پول نداشتیم بازیکن بخریم و....پولشو که کامل گرفته به دلار!آبروی مارا هم که برده با این بازیکن خریدنش دیگه واسه چی تریپ معرفت برمیداره و انقدر منت سر ما میذاره؟؟؟؟آخرش هم هوادار میشه اهل کوفه.البته حضور پرشور غیر کوفی ها را هم دیدیم تو استادیوم!!!تو این چند ساله سابقه نداشته همچین آبرو ریزی هایی امیدوارم باعث و بانیش را دیگه هیچ وقت نبینیم تو این تیم![]()
Last edited by anita.blue; 27-04-2014 at 17:10.
میشه بپرسم منظورتون از ابروریزی چیه؟
رفتن جز چهارتا تیم اسیا ؟
قهرمانی لیگ برتر؟
با این تیم داغون تا روز اخر مدعی قهرمانی موندن ؟
تو اسیا هم به نظرم بد نبودیم بدشانس بودیم ...
شما الان کی رو دوست دارید بشه سرمربی؟ پرویز مظبومی ؟ پس قید قهرمانی رو باید بزنیم
فرهاد مجیدی ؟ بابا بزارید مهر کارنامه مربی گریش خشک بشه تازه اونم بیاد وسط فصل فیلش یاده هندستون میکنه
علیرضا منصوریان ؟ اخرین تجربه سرمربی گریش تو باشگاهی با پاس بود که افتضاح بود....
البته گزینه های دیگه ای هم هستن مثل صمد مرفاوی که نیازی به ازمایش دوباره نیست
شما خواستتون چیه از تیم مورد علاقتون ؟ قهرمانی بازی قشنگ؟ یا افرادی که بهشون علاقه دارید ؟
امسال خود امیرقلعه نوعی گفت من اشتباهاتی داشتم ولی به نظرم تصمیمات تاثیر گذارش خیلی بیشتر از اشتباهاتش بوده
Last edited by ESTEGHLAL 67; 27-04-2014 at 18:01.
کبه مطالباتش را بخشید و از استقلال جدا شد.
بوبکر کبه مهاجم اهل مالی استقلال که در دیدار با الریان قطر 2 گل برای تیمش به ثمر رساند پس از حضور در باشگاه استقلال و توافق با مسئولان این باشگاه قرارداد خود را فسخ و رضایتنامه خود را دریافت کرد.
کبه که در توافق خود بخشی از مطالباتش را به باشگاه استقلال بخشید و به این ترتیب این بازیکن اولین جدا شده استقلال برای فصل آینده خواهد بود.
ورزش 3
شادی بعد از گل کبه اگر اسمش آبروریزی نیست پس چیه که حتی صدای معاون ارتباطات باشگاه را هم درمیاره؟قرارداد بستن با لاوره و اون رفتارهای به دور از شان باشگاه و حتی این کشور که باعث آبروریزی جهانی شد اسمش چیه؟کی قراره از کنار قرارداد امضا کردن با بازیکنهای خارجی به درد نخور و داخلی تاریخ گذشته سود ببره اون هم انقدر تابلو که استقلال مسخره و سوژه خاص و عام بشه؟(یه سری به سایتهای خبری بزنید و اخبار و نظرات مردم را ببینید لطفا)حتما باید n تا گل بخوریم تا اسمش را بذاریم آبروریزی؟؟اگر ادعای باشگاه بزرگ و ریشه دار بودن داریم نباید هر رفتاری ازمون سر بزنه.پس فرق ما با یه تیم تازه تاسیس چیه؟
میگید جز چهارتای آسیا شدن .بله منم افتخار میکنم بهش ولی با اون تیم پرستاره و باانگیزه تا اون بالا پیش رفتیم که اگر رفتارهای خودخواهانه آقایون نبود قطعا فینالیست بودیم.اگر سر سوزنی به فکر استقلال بودن بخاطر منافع شخصی شون جباری را بیرون نمیکردن و آقای سرمربی هم تا یک هفته مونده به شروع لیگ تشریف نمیبرد مسافرت و تفریح.کسی که به کارش و مردم تعهد داره نمیتونه که هرطور دوست داشت رفتار کنه.(هر چند به قول ناصرخان حجازی همه چیزمون باید به هم بیاد! اینجا تعهد کاری و حرفه ای رفتار کردن گویا هیچ مفهومی نداره)
میگید بازیکنهای داغون برای چندمین بار:این بازیکنها به خواست سرمربی جذب شدن و لاغیر البته در طول فصل کلاه گشادی به اسم نبود پول و اعتبار به سر هوادار رفت در توجیه این خریدهای عجیب و نتایج عجیب تر که خدا را شکر اون هم معلوم شد چه خبر بوده هرچند مدیرعامل اگر علاقه ای به این باشگاه داشت جلوشو میگرفت.یه تشکر ویژه هم باید بکنم از پژمان منتظری که زمانی از استقلال جدا شد که وقت برای خرید بازیکن نبود!وگرنه معلوم نبود ننگ خرید شیث رضایی را باید چطور پاک میکردن!این تیم واسه میلیونها هواداره نه ملک شخصی آقایی که یادش افتاده به رسم جوانمردی!! دست یه عده بدبخت بیچاره و زمین خورده به زعم خودش را بگیره (نیکبخت) کاش دست کسانی را میگرفت که ارزشش را داشتن ....
در مورد سرمربی صمد مرفاوی و پرویز مظلومی امتحانشون را پس دادن و آزموده را آزمودن خطاست.من اگر کاره ای بودم آکادمی استقلال را میدادم دست صمد مرفاوی چون فوق العاده استعداد شناس و تربیت کننده است.یادمون نرفته که جباری و آندو و حیدری و ... زیر دست ایشون بزرگ شدن.برای فرهاد مجیدی هم هنوز خیلی زوده ولی قطعا این تیم انقدر پیشکسوت شایسته داره که بشه به یکی اعتماد کرد.تا کی قراره دور باطل بزنیم؟در ضمن من تا همین چند هفته پیش و قبل از انتشار لیست قراردادها موافق ادامه حضور قلعه نویی البته با تجدید نظر در تصمیماتش بودم ولی وقتی توی این چند روز خیلی از واقعیتها آشکار شد و معلوم شد که یک فصل تمام دروغ شنیدم و با اعصابم بازی شده , به شعورم توهین شد.من علاقه ای به اعتماد به آدمهای دروغگو و عوام فریب ندارم .شما چطور؟؟؟
در ضمن امیدوارم خادم یه دستی هم به سر و گوش هیات مدیره و مدیرعامل ما بکشه تا بعضی ها پشت میز نشینن واسه پر کردن جیب خودشون و خون کردن دل هوادار!!
Last edited by anita.blue; 28-04-2014 at 11:41.
مگه شادی بعد از گل تقصیر سرمربی ؟ مگه مربی بهترین بازیکنا رو میتونسته بگیره و اینکارو نکرده؟ در مورد لاوره هم از این اتفاقات زیاد تو تیمای ما میوفته هر روزم داریم خبر تهدید کسر امتیاز از بعضی تیما رو میخونیم که از طرف فیفا بهشون ابلاغ میشه با این چیزا ابروریزی جهانی رخ نمیده یعنی دنیا بیکار نیستن خبر یه بازیکن درجه nام رو تو یه کشور جهان سومی پیگیری کننشادی بعد از گل کبه اگر اسمش آبروریزی نیست پس چیه که حتی صدای معاون ارتباطات باشگاه را هم درمیاره؟قرارداد بستن با لاوره و اون رفتارهای به دور از شان باشگاه و حتی این کشور که باعث آبروریزی جهانی شد اسمش چیه؟
مطمئنی شما داری در مورد استقلال صحبت میکنی؟؟؟؟ n تا گل ؟ غیر از بازی با ملوان بازی دیگه هم بوده ما زیاد گل بخوریمحتما باید n تا گل بخوریم تا اسمش را بذاریم آبروریزی؟؟
بازی با اف سی سئول تقصیر امیر قلعه نوعی بود اندو و نکو دو کارته شدن ؟ تقصیر سرمربی بود خسرو مصدوم شد ؟ همین الان فولاد بهترین تیم ایران هست میخوام ببینم میتونه جلو اون تیمه کره ای مثل بازی برگشت ما بازی کنه ؟ اونم با نبود نیمی از تیممون یکم منطقی باشیم جباری حتی نیم فصل به درخواست امیرقلعه نوعی داشت برمیگشت که مدیرعامل محترم اجازه ندادن ... من نمیدونم مشکل اون مسافرت سرمربی تیم چی بود ؟ مگه سرمربی باید بازیکن بخره ؟ اون لیست و داده و وظیفشو انجام داده ضمنا 70 درصد تیم اون موقع تو تیم ملی بودن و تو اون استراحت 20 روزه بودن ...بله منم افتخار میکنم بهش ولی با اون تیم پرستاره و باانگیزه تا اون بالا پیش رفتیم که اگر رفتارهای خودخواهانه آقایون نبود قطعا فینالیست بودیم.اگر سر سوزنی به فکر استقلال بودن بخاطر منافع شخصی شون جباری را بیرون نمیکردن و آقای سرمربی هم تا یک هفته مونده به شروع لیگ تشریف نمیبرد مسافرت و تفریح.کسی که به کارش و مردم تعهد داره نمیتونه که هرطور دوست داشت رفتار کنه
ببین عزیز من بازم میگم این لیست دوم سرمربی بود خیلی هم مسئله پیچیده ای نیست به هر بازیکنی تو لیست اول پیشنهاد دادن نیمی از قراردادشو میخواستمیگید بازیکنهای داغون برای چندمین بار:این بازیکنها به خواست سرمربی جذب شدن و لاغیر البته در طول فصل کلاه گشادی به اسم نبود پول و اعتبار به سر هوادار رفت در توجیه این خریدهای عجیب و نتایج عجیب تر که خدا را شکر اون هم معلوم شد چه خبر بوده هرچند مدیرعامل اگر علاقه ای به این باشگاه داشت جلوشو میگرفت.
حالا یکی مثل نوری یه میلیارد قرار دادشو بود ولی در یافتیش چقدر بوده؟ 300 تومن تو کل فصل ... مثلا ارش افشین رو میخواستیم بگیریم حاضر بود بدون دریافتی قرار داد ببنده ؟یا محسن مسلمان که نیم فصل میخواستیم کل مبلغشو میخواست/// الان بازیکنای جوون و خوب بالای یه میلیارد اب میخوره واسه تیم...
Last edited by ESTEGHLAL 67; 28-04-2014 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)