دوستان کسی لینک درایور واسه ۷۴۰ رو از سایتی غیر از انویدیا داره؟
اخه سایت انویدیا واسه ما بستس از هیتلرشکن هم که استفاده میکنم سرعت به شدت پایین میاد حتی پیج هم باز نمیکنه
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوستان کسی لینک درایور واسه ۷۴۰ رو از سایتی غیر از انویدیا داره؟
اخه سایت انویدیا واسه ما بستس از هیتلرشکن هم که استفاده میکنم سرعت به شدت پایین میاد حتی پیج هم باز نمیکنه
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوست عزیز ممنون از شما لینک پست شما رو میخواستم تو صفحه اول قرار بدم اما پست اول و پست دوم قابلیت ویرایش ندارهنمیدونم چرا اما هیچکدوم از پست های صفحه اول رو نتونستم ویرایش کنم:
پست ۱:
پست ۲ :![]()
Last edited by lionf3; 16-08-2013 at 20:25.
ورژن 326 بتا برای Win vista/7/8 نسخه 64 بیت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این لینک بگیرید،منم خودم همینو گرفتم و نصبیدم...64 بیت
یه وقت سوء تفاهم نشه آقا حیان،ورژن 326 که میگید بتاست،از انویدیا پیدا کردید؟آخه فک کنم الان آخرین نسخه درایور انویدیا همین 320.49 هستش...من این ورژن رو از تو خود سایت انویدیا سرچ کردم برا این کانفیگ و بهم این نسخه رو داد...
سایتم که ماشالا با بقیه سایت ها بیگانه هست و باید بنویسیم Soft-gozar...انگار هیلترشکنه....
به جای --------- بنویسید به انگلیسی سافت گذر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PouriaTech; 16-08-2013 at 21:11.
ببخشید،تنظیمات Energy Management رو پیدا نکردم،منظورتون زدن گزینه استارت توی بخش تنظیمات باطری برنامه که رنگشم قرمزه هستش؟
ممنونم...
نه عزیزم یه برنامه جداست اگر نصب نیست از همون لینک که دادم دانلود کنید و نصب کنید
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
مشکلی نیست داداشه گلم
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سوء تفاهم چرا !؟؟؟
فایل هم مستقیم از سرور nvidia ترانسفر کردم رو rodfile
عمدی یه نسخه بالاتر گذاشتم شک داشتم 740 ساپورت کنه یا نه .
آخرین نسخه WHQL ( نسخه پیشنهادی ) : 320.49
آخرین نسخه بتا : 326
Last edited by Public Enemy; 16-08-2013 at 22:06.
دوستانی که شبا میخوان بزارن برای دانلود و میخوان Sleep نشه سیستم
۱ ) اول منوی Start را باز کنید و در جستجوی Start عبارت power option را تایپ نمایید و سپس و بروی گزینه power option کلیک کنید .
۲ ) در پنجره باز شده بر روی عبارت Change Plan settings کلیک نمایید .
۳ ) و در آخرین مرحله روبروی عبارت Put the Computer to sleep بر روی کادر کنید نمایید تا کادر شناور باز شود و بر روی Never کلیک کنید .
- ) منظور از Turn off the display »»» خاموش شدن مانیتور میباشد - ) Sleep Mode در حالت پیش فرض در حالت ۱۰ دقیقه قرار دارد . - ) Sleep Mode را هم میتوان در انتخاب Never تنظیم کرد .
خوب شمام میتونی اون قسمتتونو ویرایش کنی،چون من از همین برنامه Energy Management که برنامه ی اون تو درایورا هست،گزینه Optimized Battery Health رو زدم و دیدم که تا 60 درصد شارژ شده و دیگه فقط الکی تو برق بوده...
بعد جالب اینجاست که من نمیدونستم،از دیشب گذاشتم با این حالت تو شارژ،بعد الان روشن کردم میبینم 60 درصد شارژ شده و فقط الکی تو برق بوده....
یکی نیست بگه بابا مگه عاشقی که اینجوری همه چی یادت میره....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)