همين طور است ولي ساعت و تقويم نادرست است.شما شهر رو درست انتخاب کردید
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
ممكن است اشكال از دستگاه باشد؟
شبكه مستند را دارم ولي از وبسايت بي خبرم.
همين طور است ولي ساعت و تقويم نادرست است.شما شهر رو درست انتخاب کردید
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
ممكن است اشكال از دستگاه باشد؟
شبكه مستند را دارم ولي از وبسايت بي خبرم.
سلام من به دنبال یک مبدل ساده و ارزان قیمت برای تبدیل av به rf می گردم تا دوبین مدار بسته را از طریق کابل کواکسیل به قسمت انتن تی وی کارت وصل کرده و از ان تصویر بگیریم
چنین چیزی پیدا میشه؟؟
قیمتش در چه حدوده؟؟؟
پشت برايت يك خروجي به RF وجود دارد كه با كابل نمونه بالا به TV وصل مي شود؛ من موقع اتصال آن به TV متوجه شدم فقط يك LoopOut ساده نيست زيرا:
1 - اگر دستگاه خاموش باشد اصلاً خروجي ندارد.
2 - كيفيت خروجي آن بسيار بهتر از وقتي است كه آنتن را مستقيم به TV وصل مي كنيم؛ البته به خوبي خروجي HDMI يا AV نيست، شايد هم من بعد از اتصال آن بايد تنظيماتي روي دستگاه برايت مي كردم يا كانالها را دوباره روي UHF تلويزيون اسكن مي كردم كه بايد بروم بررسي كنم.
Last edited by amahdavi2004; 14-11-2010 at 18:54.
با سلام به دوستان ميخواستم بگم كدوم گيرنده ديجيتال با ال سي دي ( تايم ماشين ال جي )بهتر كار مي كنه.
راستي قيمت گيرنده جديد ايكس ويژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گيرنده ديجيتال
770,000 ریال
اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا برایت برای من کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه ؟ موقع پیدا کردن کانالها هم نمیزنه ، کجا درصد میزنه؟
آنتن من اکتیو هانی هست
و اینکه برایت براش آپدیت اومده یا نه؟
دوستان آیا دستگاهی هست که بشه بوسیله آن ریسیور به گیرنده دیجیتال وصل بشه و بوسیله آن بشه برنامه های ریسیور هم ضبظ کرد ؟
رفقا،
این دنای چطوریاست؟ روش نوشته با آنتن مخصوص دیجیتال بهتر تصویر میگیرید، مگه آنتن دیجیتال فرق میکنه با آنتن معمولی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Artam01; 15-11-2010 at 09:30.
روي كانال دو بار Info را بزن.
من توانستم گيرنده ديجيتال خود تلويزيون (LG LCD660) را راه اندازي كنم(توضيح بيشتر):نكته جالب قدرت گيرندگي آن است كه بدون آنتن تمام كانالها را گرفت؛ البته آن را به آنتن هوايي وصل كردم؛ حالا از شر دو تا ريموت در دست گرفتن و توجيه كردن بچه ها كه چطوري روي HDMI بروند خلاص شدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه برايت را به مانيتور ال سي دي PC وصل كردم كه با اين آنتن 2 هزار توماني هاي كه به شيشه مي چسبانند فقط 8 كانال را 68% گرفت(البته كيفيت شبكه هايي كه گرفته خوب است)؛ از اين آنتن بيشتر متوقع نبودم و بايد آنتن مناسبتري وصل كنم.
Last edited by amahdavi2004; 15-11-2010 at 11:34.
باریکلا به ال جی.
به نظر بهترین دی وی بی از نظر پخش بلوسنس هست و بهترین از نظر گیرندگی پروویژن، برایت هم در وسط قرار دارد.
فرستنده ديجيتال درقزوين راه اندازي شد
28 شبكه تلوزيوني البته 14 شبكه پخش از قزوين و14 شبكه سيگنال ضعيف از تهران
21 شبكه راديويي
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)