تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 457 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

1-من ندیدم دوستانی که ویندوز 8.1 دارند، زیاد ابراز گلایه بکنند.....

2- خوبه.

3- اگر فایروالشو میخواهید نصب کنید بهتره با آنتی ویروس و کامل نصب بشه. یعنی نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب کنید....

اما اگر سوال شما کلی بود؛ یعنی کومودو را نصب کنید یا کلاً یک محصول دیگه.... نظر خودتون مهمه.... چیز خاصی نمیشه گفت.... ولی در کل الان نسخه 6 کومودو وضعیت مطلوبی داره.... میتونه نسبتا کاربر را راضی نگه داره.
    دقیقا ممنون دوست دارم همیشه انتی ویروس و فایروال همراه هم به صورت اینترنت سکوریتی باشه تا اینکه 2برنامه جدا نصب بشه

این نسبتا راضی رو میشه توضیح بدید؟
    برای یک کاربری خانگی ایا قدرت و کارایی و امنیت و سرعتش در مقایسه با محصولی مثل کاسپر در چه حد هست؟
    از گزینه های خیلی بهتر، بهتر،کمی بهتر، مساوی،کمی ضعیفتر، ضعیفتر، خیلی ضعیفتر، کدومش؟

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دقیقا ممنون دوست دارم همیشه انتی ویروس و فایروال همراه هم به صورت اینترنت سکوریتی باشه تا اینکه 2برنامه جدا نصب بشه

1-این نسبتا راضی رو میشه توضیح بدید؟
    برای یک کاربری خانگی ایا قدرت و کارایی و امنیت و سرعتش در مقایسه با محصولی مثل کاسپر در چه حد هست؟
    از گزینه های خیلی بهتر، بهتر،کمی بهتر، مساوی،کمی ضعیفتر، ضعیفتر، خیلی ضعیفتر، کدومش؟
    سلام

1- نسبتاً... ، این کلمه را قرار دادم چون با تفکرات شما آشنایی ندارم.... نمیدونم دنبال چی هستید.... نمیدونم چه سبکی از حفاظت را میپسندید... نمیدونم چه ویژگیهایی از یک محصول برای شما مهم است و غیره.
    ضمن اینکه اصلا شاید یک "کامل" در ذهن شما باشه.... در این صورت که میشه بدترین حالت و شما سفت و سخت به محصول نگاه میکنید>اونوقت قطعا کومودو میتونه "نسبتا" کاربر (یعنی شما) را راضی نگه داره..... اون واژه نسبتا را قرار دادم تا دروغ نگفته باشم. در واقع نخواستم از جمله نادرست "کومودو میتونه کاملا کاربر را راضی نگه داره" استفاده کنم...... به هر حال سعی میکنم حواسم به نوشته هام باشه!... واژه ها مهمند... در واقع من اینجا باید بدترین حالت را در نظر بگیرم.... یک کاربر حرفه ای؛ حالا هر کی باشه.. شما یا شخص دیگری.... اگر CIS نصب کنه چه اتفاقی میافته==> بازم اگر بگم CIS میتونه نسبتاً کاربر را راضی نگه داره دروغی نگفتم. منظورم اون حرفه ایه بود.

برای یک کاربر خانگی ایا قدرت و کارایی و امنیت و سرعتش در مقایسه با محصولی مثل کاسپر در چه حد هست؟
    مهم امنیت هست، شکاف زیادی وجود نداره.....

سطح بندی کردید و قصد به دام انداختن منو دارید!؟

اگر بخواهیم بین این دو محصول دوست داشتنی ( از دیگاه خودم البته) نظر بدم..... البته من نظر نمیدم: دی ؛ یه چیز دیگه خدمتتون عرض میکنم:

در یک رقابت/مسابقه/... اگر دست راست شما ضعیف است مشکلی نیست، شما با ضربات دست چپ میتوانید بر حریف غلبه کنید. (البته به شرطی که دست چی خوبی داشته باشید)

سه خط آخر شوخی بود.... یه خورده جدی بودن هم خستگی میاره....

از اشنایی با شما خوش وقتم
    شاد باشید

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

1- نسبتاً... ، این کلمه را قرار دادم چون با تفکرات شما آشنایی ندارم.... نمیدونم دنبال چی هستید.... نمیدونم چه سبکی از حفاظت را میپسندید... نمیدونم چه ویژگیهایی از یک محصول برای شما مهم است و غیره.
    ضمن اینکه اصلا شاید یک "کامل" در ذهن شما باشه.... در این صورت که میشه بدترین حالت و شما سفت و سخت به محصول نگاه میکنید>اونوقت قطعا کومودو میتونه "نسبتا" کاربر (یعنی شما) را راضی نگه داره..... اون واژه نسبتا را قرار دادم تا دروغ نگفته باشم. در واقع نخواستم از جمله نادرست "کومودو میتونه کاملا کاربر را راضی نگه داره" استفاده کنم...... به هر حال سعی میکنم حواسم به نوشته هام باشه!... واژه ها مهمند... در واقع من اینجا باید بدترین حالت را در نظر بگیرم.... یک کاربر حرفه ای؛ حالا هر کی باشه.. شما یا شخص دیگری.... اگر CIS نصب کنه چه اتفاقی میافته==> بازم اگر بگم CIS میتونه نسبتاً کاربر را راضی نگه داره دروغی نگفتم. منظورم اون حرفه ایه بود.

مهم امنیت هست، شکاف زیادی وجود نداره.....

سطح بندی کردید و قصد به دام انداختن منو دارید!؟

اگر بخواهیم بین این دو محصول دوست داشتنی ( از دیگاه خودم البته) نظر بدم..... البته من نظر نمیدم: دی ؛ یه چیز دیگه خدمتتون عرض میکنم:

در یک رقابت/مسابقه/... اگر دست راست شما ضعیف است مشکلی نیست، شما با ضربات دست چپ میتوانید بر حریف غلبه کنید. (البته به شرطی که دست چی خوبی داشته باشید)

سه خط آخر شوخی بود.... یه خورده جدی بودن هم خستگی میاره....

از اشنایی با شما خوش وقتم
    شاد باشید
    ممنون از توضیحاتتون
    پس با این اوصاف چون فعلا دست چپ(من چپی هستم و چپ دست اول) یه مقدار درد گرفته از رفتن سراغ دست راست ضرر نمیکنم
    ولی میترسم کلا دیگه راستی بشم و دیگه سراغ دست چپ نیام

وضعیت نسخه لینوکس کومودو چطور هست؟
    البته اینبار سطح بندی نمیکنم و فقط میخوام بدونم در حد نسخه ویندوز روش کار میشه

داره خودمونی میشه Gallar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

ممنون از زحمات شما
    یک مورد رو یادم رفت بگم تو پوشه آپدیتها حتی آپدیت های جدید هم دانلود شده و وجود داره مثلاً اگر آپدیت شماره 1 رو دانلود کرده و علامت امن رویGadget کومودو باشه فردا صبح که سیستم رو روشن کردم و اگر این مشکل اتفاق افتاد شروع به دریافت آپدیت کامل می کنه و دیگه اینکه در مورد سوالم توی پست قبلی چه نظری دارید؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    1-پس با این اوصاف چون فعلا دست چپ(من چپی هستم و چپ دست اول) یه مقدار درد گرفته از رفتن سراغ دست راست ضرر نمیکنم
    ولی میترسم کلا دیگه راستی بشم و دیگه سراغ دست چپ نیام

2-وضعیت نسخه لینوکس کومودو چطور هست؟
    3-البته اینبار سطح بندی نمیکنم و فقط میخوام بدونم در حد نسخه ویندوز روش کار میشه

عرض سلام مجدد

1- این تعویض میتونه حداقل یه تجربه جدید باشه..... (من حس میکنم یکسری تشابهات بین این دو محصول هست، بنابراین میتونن یار تعویضی هم باشن، البته به نظر من)

2- باهاش کار نکردم
    3- اونچیزی که من الان دارم میبینم اینه که تمرکز روی نسخه ویندوز هست.

ممنون از زحمات شما
    یک مورد رو یادم رفت بگم تو پوشه آپدیتها حتی آپدیت های جدید هم دانلود شده و وجود داره مثلاً اگر آپدیت شماره 1 رو دانلود کرده و علامت امن رویGadget کومودو باشه فردا صبح که سیستم رو روشن کردم و اگر این مشکل اتفاق افتاد شروع به دریافت آپدیت کامل می کنه و *دیگه اینکه در مورد سوالم توی پست قبلی چه نظری دارید؟
    در مورد این مسئله قطعا من با شما بیشتر ارتباط برقرار میکنم(پیغام خصوصی)..... یکسری سوال و جواب.... و بعدش گزارش مشکل.

* خیلی ذهنم به اون سمت نمیره....

8. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان نسخه جدید کومودو که شامل وب گارد باشه منتشر شده؟

10. 3 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام 1-من ندیدم دوستانی که ویندوز 8.1 دارند، زیاد ابراز گلایه بکنند.....
    سلام
    برای من مشکل تداخل فایروال با فایروال ویندوز داره. یعنی همیشه AtRisk را نشون میده.
    یک راه حل پیدا کردم که در رجیستری مقدار یک چیزی را از1 به 8 تغییر بدهیم و بعد کومودو را دوباره نصب کنیم.
    من حوصله نصب دوباره ندارم که ببینم درست میشه یانه.
    همینجوری کار میکنه. فایروال ویندوز هم فعاله.

12. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند سوال بعد از نصب اینترنت سکوریتی روی ویندوز8.1
    اول بگم که سرعتش که واقعا عالیه و بهیچ وجه اصلا احساس نمیشه برنامه ای مثل انتی ویروس فعال هست ولی کارکرد رو باید در گذر زمان نظر داد

1-با وجودی که فایروال فعال هست ولی فایروال ویندوز هم فعال هست و البته درست کار میکنه و وظیفه بلاک کردن رو انجام میده
    ولی مگر نباید با نصب برنامه فایروال اتوماتیک فایروال ویندوز غیز فعال بشه؟ ایا این یه باگ هست یا قابلیت جدید؟

2-افزونه PrivDog که با نصب کومودو روی کروم نصب میشه دقیقا چه عملی انجام میده و ایا کارایی لازم رو داره؟

3-چطور میشه تنظیمات اپدیت رو طوری تایین کرد که در ساعت خاصی اپدیت انجام بشه؟

4-dns کومودو دقیقا چه کاربردی داره و چطور میشه ازش استفاده کرد؟

سلام
    برای من مشکل تداخل فایروال با فایروال ویندوز داره. یعنی همیشه AtRisk را نشون میده.
    یک راه حل پیدا کردم که در رجیستری مقدار یک چیزی را از1 به 8 تغییر بدهیم و بعد کومودو را دوباره نصب کنیم.
    من حوصله نصب دوباره ندارم که ببینم درست میشه یانه.
    همینجوری کار میکنه. فایروال ویندوز هم فعاله.
    من هم این حالت وجود داره که هردوفایروال فعال هستن و هردو هم درست کار میکنن البته
    ولی AtRisk نمیزنه secure هست
    این راه حل رجیستری رو میشه توضیح بدید و بگین دقیقا چه عملی انجام میده؟فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنه یا فقط AtRisk رو از بین میبره
    Last edited by havzhini; 05-11-2013 at 08:38.

14. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دقیقا برای چی فایروال ویندوز رو روشن بذارید؟ قوی ترین فایروال رو دارید نصب میکنید دیگه نیاز به ویندوز نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقیقا برای چی فایروال ویندوز رو روشن بذارید؟ قوی ترین فایروال رو دارید نصب میکنید دیگه نیاز به ویندوز نیست
    وقتی فایروال یا انتی ویروس نصب میشه به صورت اتوماتیک باید انتی ویروس و فایروال ویندوز غیر فعال بشه
    ولی الان مشکل اینه اتوماتیک فایروال غیرفعال نشده

هرچند این حالت هم برای منی که لیست بلاک توی فایروال ویندوز تعریف کردم بهتر هست و دیگه لازم نیست وقت زیادی بزارم دوباره توی فایروال کومودو برنامه ها رو تعریف کنم
    البته اگر این حالت باگ و مشکلی ایجاد نکنه

17. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •