سلام
1- نسبتاً... ، این کلمه را قرار دادم چون با تفکرات شما آشنایی ندارم.... نمیدونم دنبال چی هستید.... نمیدونم چه سبکی از حفاظت را میپسندید... نمیدونم چه ویژگیهایی از یک محصول برای شما مهم است و غیره.
ضمن اینکه اصلا شاید یک "کامل" در ذهن شما باشه.... در این صورت که میشه بدترین حالت و شما سفت و سخت به محصول نگاه میکنید>اونوقت قطعا کومودو میتونه "نسبتا" کاربر (یعنی شما) را راضی نگه داره..... اون واژه نسبتا را قرار دادم تا دروغ نگفته باشم. در واقع نخواستم از جمله نادرست "کومودو میتونه کاملا کاربر را راضی نگه داره" استفاده کنم...... به هر حال سعی میکنم حواسم به نوشته هام باشه!... واژه ها مهمند... در واقع من اینجا باید بدترین حالت را در نظر بگیرم.... یک کاربر حرفه ای؛ حالا هر کی باشه.. شما یا شخص دیگری.... اگر CIS نصب کنه چه اتفاقی میافته==> بازم اگر بگم CIS میتونه نسبتاً کاربر را راضی نگه داره دروغی نگفتم. منظورم اون حرفه ایه بود.
مهم امنیت هست، شکاف زیادی وجود نداره.....
سطح بندی کردید و قصد به دام انداختن منو دارید!؟
اگر بخواهیم بین این دو محصول دوست داشتنی ( از دیگاه خودم البته) نظر بدم..... البته من نظر نمیدم: دی ؛ یه چیز دیگه خدمتتون عرض میکنم:
در یک رقابت/مسابقه/... اگر دست راست شما ضعیف است مشکلی نیست، شما با ضربات دست چپ میتوانید بر حریف غلبه کنید.
(البته به شرطی که دست چی خوبی داشته باشید)
سه خط آخر شوخی بود.... یه خورده جدی بودن هم خستگی میاره....
از اشنایی با شما خوش وقتم
شاد باشید