گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟
گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟
بله همه چیز رو تست کردم، درایور چیپست، اینتل و ای ام دی همشون موجوده. سوئیچ میکنه، اسلیپ و هایبرنیت به درستی کار میکنن، تو بازیا هم هیچ مشکلی نداره![]()
سلام دوست عزیز
لطفا در صورت امکان یه عکس از این قسمت بذار ... میخام Total Avalaible Graphic Memory رو ببینم ... با تشکر
*** دوستان سنسور فینگر پرینت در ویندوز 10 بدون نصب هیچ برنامه ی اضافی کار میکنهه **** خیلی باحالههههه
Last edited by sajad_samavi; 07-08-2015 at 14:14.
اینم فیفا 2014 روی ویندوز 10 !؟ نمیدونم چرا اینجوری نشون میده !! ... هرکاریم که نیاز بوده انجام دادممم ( نصب گرافیک ، نیازمندیهای بازی ، گذاشتن بازی روی High Performancce در تنظیمات گرافیک ) سیستمم ریست کردم مجددا اومدم تو بازی ... باز به همین صورت بود
اما بازی فارکرای رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ! فعلا این دو تا بازی رو تست کردم ...
تووووپو صد برابر بازیکنا نشون میده
![]()
دوست عزیز این ربطی به ویندوز نداره، کرک فیفا 14 اینجوری بود. اگه درست یادم باشه داور با کوچکترین برخوردی کارت قرمز مستقیم میده!
باید از کرک های دیگه استفاده کنید.
بفرمایید:
این هم dxdiag
![]()
توپو
![]()
این بزرگی توپ ربطی به گرافیک نداره
الان یکی از دلایل اصلی که من میخوام زودتر برم رو ویندوز 10 مشکلم با فیفا15 تو ویندوز 8.1 هست یکی دو هفته هست لگ شدیدی گرفته حتی تو بازی افلاین . من چون انلاینم بازی میکنم فیفا15 رو دیگه لگ اینترنت هم میاد رو لگ گرافیک اصلا نمیشه بازی کرد . دو هفته پیش اینطوری شد بعد هفته پیش خود به خود درست شد باز دو سه روزه خراب شده .
همون طور که دوستمون گفتند مشکل از کرک هستش .
بهتره توی تاپیک خود بازی بپرسین احتمالا اونجا بهتر بتونن راهنمایی کنند
محتوای مخفی: !
راستی یه سوال
گرافیک این لپتاپ دایرکس 12 رو که پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
Last edited by Y@var; 07-08-2015 at 22:21.
درسته پشتیبانی نمیشه متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)