تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 247 از 328 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ازت خواهش میکنم یکم فکر کن
    ببین اگه نخاد بدنیا بیاد چی
    اگه نخاد متولد بشه چی
    اگه وقتی بزرگ شد فریاد زد اعتراض کرد که آخه شما به اجازه ی کی منو بدنیا آوردی تو که مادری اگه ازت پرسید برایچی منو زاییدی چی جوابش رو میدی
    حتمن بهش میگیم میبخشید :تو محصول ملاقات اتفاقی اسپرتومازوئید پدرت و اوول مادرت توی هند بود
    میدونی هیچ آدمی خلق شده ی عشق نیست
    همه محصول حواس پرتی زن و مرد در یک لحظه ی هماغوشی..یک لحظه غفلت..یک لحظه فراموشی..اونجایی که زن و مرد موقعی که به اوج لذت رسیدن حیفشون میاد عشق بازیشون رو قطع کنن
    آره من از پدرشدن میترسم
    ترس من از کودکی که قربانی یا جنایتکار بدنیا بیاد
    میدونی پدرشدن من مثل اینکه بدنیا اعلام میکنم من بدنیا اومدم مزه ی زندگی رو چشیدم اینقدر به نظرم خوشایند اومده که تولیدمثل رو وظیفه ی خودم میدونم
    بخشی از دیالوگ فیلم فریاد مورچگان مخملباف

2. 5 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مسائل و مشکلات مالی رو اصلا نمیخوام کم اهمیت جلوه بدم، کشور وضع اقتصادی مناسبی نداره خودم بازار رو میبینم ولی لزوما تنها دلیل مالی نمیتونه توجیه مناسبی باشه ، تو کشورهای با شرایط اقتصادی مشابه حتی درگیر جنگ باز مردم میتونن خانواده تشکیل بدن . اگه کسی دچار چشم و هم چشمی نشه و کمی هم قناعت کنه مطمئنا از پس زندگی مشترک بر میاد. من خودم حساب و کتاب کرده همسر از gf خرجش کمتره ! عدم تشکیل زندگی ریسکش به مراتب بیشتر از ریسک تشکیلش هست.
    دو سه روز پیش موقع خرید نان , یکی از نانواها رو به جمعیت حاضر در نانوایی گفت : " اگر میتونین 4-5 تا 10 نان بیشتر بخرین و بذارین در نانوایی بمونه تا به اونایی که آخر وقت میان و پول خرید نان ندارن بدیم "

شما نگاه کن ... حتا از بعضی از خانواده ها قدرت خرید نان سلب شده و همچین رویه ای در نانوایی ها پیش گرفته شده برای کمک به این افراد و خانواده ها . بعد هنوز یک سری دوستان باور ندارن که مشکل مالی و وضعیت رو به زوال اقتصادی دلیل این مشکلات هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چرا سن ازدواج باید بیاد پایین و همراه با زاد و ولد های بدون محدودیت باشد؟!

پاسخ این پرسش:

مردم ستمدیده، بی دفاع و نفرین شده ی ایران هیچ گونه امیدی به امروزشان ندارند که تغییر بنیادی و ریشه ای یکباره بوجود بیاید و وضعیت شهروندی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی و ... شان بهبود پیدا کند ... در این شرایط اندک سویی از امید به فردا باقی می ماند ... بغضی در گلو میفشارند و آرزو میکنند فرزندان و نسل پس از خودشان دردها و مصایب پدران و مادرانشان را متحمل نگردند.
    اما مسببان همه ی این بلایا باز هم همین امید کوچک را هم نشانه میگیرند... آنها میخواهند نسل آینده را خودشان تعیین کنند که چگونه افرادی و از چه تباری باشند نه ما!!!
    پر واضح است که افرادیکه به حقایق موجود واقفند سالها پیش از اینکه این بحث ها بوجود بیاید به نتایجی در این زمینه ها رسیده اند و خودشان بهتر صلاح زندگی خود را میدانند.
    اما توده ی مردم که در ناآگاهی و فقر دانش بسر میبرند گوش به تبلیغات دروغین آنها میدهند که تاثیر بسزایی هم بر ایشان میگذارد ... پر واضح است که فرزندانی هم که طبق تربیت این نوع خانواده ها بزرگ شوند شاید از هر 1000 تایشان یکی مهر باطل بر عقایدی که در طول زندگی اش به ازث میبرد بزند و به جرگه ی آگاهان بپیوندد.
    حال برگردید به امید کوچک مردم که گفته شد ... فرزندان و نسل های پس از ما تعدادشان بسیار کمتر از نسلی است که قرار است ادامه دهندگان راه موافقان ایدئولوژی مسلط فعلی باشند ... و این گونه است که " با وجود نادان های بیشتر و تعدادی خائن تسلط بر یک ملت آسان میگردد." (چرچیل)

در مورد سوال اول (سن ازدواج) توضیحات دیگری هم لازم است... با ازدواج زودهنگام فرصت های زیادی از پسر و دختر جوان گرفته میشود و شانس هایشان در کسب علم، ثروت، موفقیت و ... تا حدودی کمرنگ تر میگردد... چیزیکه نمیخواهند ... مردم باید فقیر و تو سری خور و نادان و غرق در گرفتاری ها و مشگلات و بی پولی و سگ دو زدن و ... باشند تا "تهذیب نفس کنند و منتظر ظهور امام زمان بمانند...."

5. 9 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: چیز خاصی نبود،تایپکش بود،گفتم تو تایپیکش بنویسم 

بعضی وقت ها از خودم می پرسیم که ما چرا بچه دار میشیم .فکر می کنم جوابش این باشه که تو یه نقطه از زندگی به این نتیجه میرسیم که بدجور خراب کردیم و قابل بازگشت هم نیست . پس تصمیم میگیریم که دوباره شروع کنیم از اول ، بخاطر همین بچه دار میشیم . کپی های کوچکی از خودمون به وجود میاریم و بهشون میگیم توباید کارهایی که من نتونستم رو انجام بدی، اون جایی که شکست خوردم به موفقیت برسی . چون میخوام اینبار دیگه همه چیز درست پیش بره
    اگر نتوانیم تنهاییمان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست...!
    ... بی حساب بچه دار شدن اشتباه است، بچه دار شدن برای کاستن از تنهایی خویش غلط است، هدف دار کردن زندگی با تولید چون خودی، اشتباه است.
    و اشتباه است اگر با تولید مثل، درصدد رسیدن به جاودانگی باشیم...!

وقتی نیچه گریست،اروین یالوم

7. 11 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: چیز خاصی نبود،تایپکش بود،گفتم تو تایپیکش بنویسم 

بعضی وقت ها از خودم می پرسیم که ما چرا بچه دار میشیم .فکر می کنم جوابش این باشه که تو یه نقطه از زندگی به این نتیجه میرسیم که بدجور خراب کردیم و قابل بازگشت هم نیست . پس تصمیم میگیریم که دوباره شروع کنیم از اول ، بخاطر همین بچه دار میشیم . کپی های کوچکی از خودمون به وجود میاریم و بهشون میگیم توباید کارهایی که من نتونستم رو انجام بدی، اون جایی که شکست خوردم به موفقیت برسی . چون میخوام اینبار دیگه همه چیز درست پیش بره
    اگر نتوانیم تنهاییمان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست...!
    ... بی حساب بچه دار شدن اشتباه است، بچه دار شدن برای کاستن از تنهایی خویش غلط است، هدف دار کردن زندگی با تولید چون خودی، اشتباه است.
    و اشتباه است اگر با تولید مثل، درصدد رسیدن به جاودانگی باشیم...!

وقتی نیچه گریست،اروین یالوم

سلام دوست گلم
    شاید یکی بچه دوست داشته باشه خوب
    بچه داشتن امید به زندگی رو بیشتر میکنه
    اینکه بخوای بچه رو مجبور کنی کار درستی نیست باید راهنماییش کنی تا خودش راهشو پیدا کنه
    بچه دار شدن مسئولیت سنگینیه متاسفانه با اوضاع امروز بچه زیاد داشتن امکان پذیر نیست اینقدر والدین مشغله دارن که نگو
    اما ازدواج
    من این مدت خیلی تحقیق کردم و دیدم جوونا میل به ازدواج ندارن جوونا دنبال ببخشید ولی تنوع طلب شدن و ملاکای ازدواج به جای اینکه اخلاق و منش طرف باشه ملاکای ظاهری و مواردی که نمیشه اینجا گفت شده همچنین پول و درآمد
    چرا اینجوری شدیم نمیدونم اما داریم راه اشتباه میریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

9. 6 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

بیکاری دلیل اصلی عدم ازدواج بیشتر جوانان است .

11. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوست گلم
    شاید یکی بچه دوست داشته باشه خوب
    بچه داشتن امید به زندگی رو بیشتر میکنه
    اینکه بخوای بچه رو مجبور کنی کار درستی نیست باید راهنماییش کنی تا خودش راهشو پیدا کنه
    بچه دار شدن مسئولیت سنگینیه متاسفانه با اوضاع امروز بچه زیاد داشتن امکان پذیر نیست اینقدر والدین مشغله دارن که نگو
    اما ازدواج
    من این مدت خیلی تحقیق کردم و دیدم جوونا میل به ازدواج ندارن جوونا دنبال ببخشید ولی تنوع طلب شدن و ملاکای ازدواج به جای اینکه اخلاق و منش طرف باشه ملاکای ظاهری و مواردی که نمیشه اینجا گفت شده همچنین پول و درآمد
    چرا اینجوری شدیم نمیدونم اما داریم راه اشتباه میریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    همه تنوع طلب نیستن عزیز من
    لطفا برچسب نزن رو همه
    با این اوضاع اقتصادی و انتظار دخترا میخوای نتیچه ای غیر از این ببین؟ من به عنوان پسر 21 ساله که ماشین (206)به نام خودم دارم حمایت خونوادم پشتم هست ولی چون دانشجو هستم و طبعا کاری نمیتونم داشته باشم که خونه اجاره کنم زمانی که رفتم خواستگاری همینو زدن تو سرم
    خب؟(تازه معافم هستم سربازیم ندارم اینم ی درد دیگ اقا پسرا!)
    اینو ببین حالا منه 21 ساله راهی جز دوستی و تنوع طلبی دیگ دارم؟(اینم بگم من تاحالا رابطه دوستی با دختر تجربه نکردم) یک سوال نگاه به آمار طلاق های ثبتی انداختی؟ یک سوم از ازدواج ها فقط به طلاق ختم میشه! معلوم نیست چه آمار گنده تری از زن شوهرهایی وجود داره که فقط تو شناسنامه اثری از ادواجشون میبینی ولی تو زندگی واقعی زن راه خودشو داره میره مرد راه خودشو! همون طلاق عاطفی!
    یک نگاهی انداختی به زندگی های دور بر چقدر سخت شده؟ چقد چشم و هم چشمی؟ چقدر خرج عروسی و عقده و بریز بپاش باید بشه؟؟؟ خود من تو فامیل میبینم فلانی 100 تا سکه برای مهریه پیاده شده اون یکی داره از حقوقش همینقدر مهریه میده! خوب این چه وضعشه عزیز من ؟ با این وضع اقتصادی و این همه انتظار از پسر بابت موقعیت مالی چه خبره؟ یک پسری که پشتیبانی پدر مادرش نداشته باشه با این وضع کنونی تا آخر عمرش باید کار کنه تا یه پولی پس انداز کنه برای خونه و ماشین و ... .تا اون موقع هم که دیگه از سن ازدواجش گذشته چه تمایلی برای ازدواج داره؟
    پ.ن : یک دوستی اینجا حساب کردن خرج gf از زن داشتن بیشتر هست امکانش هست بیان اینجا ریز بنویسن؟ البته اگه نیان بنویسن عروسی خیلی ساده و زندگی در خونه پدر مادر و نون پنیر خوردن؟ خرج gf تهش دو تا آبمیوه و شامی که بهش میدی یا اون میده تموم شد رفت! ظاهرا یادشون رفته زمانی که همین خونواده ها میخوان دخترشونو بدن چه شرایطی انتظار دارن از پسر که مهیا کنه!! کجا دوستی این شرایط میخواد دقیقا؟
    Last edited by ArashMiniStar; 08-08-2016 at 18:28.

13. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بیکاری دلیل اصلی عدم ازدواج بیشتر جوانان است .
    بیکاری فقط نه گرونی و بالا رفتن انتظار ها و بریز بپاش های زندگی از نوع ایرانیش!
    آخه با حقوق های پایین هم بدون پشتوانه مگه میشه کاری از پیش برد؟مگه همون اول بری یکی دو تومن حقوق میذارن کف دستت؟

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

بیکاری فقط نه گرونی و بالا رفتن انتظار ها و بریز بپاش های زندگی از نوع ایرانیش!
    آخه با حقوق های پایین هم بدون پشتوانه مگه میشه کاری از پیش برد؟مگه همون اول بری یکی دو تومن حقوق میذارن کف دستت؟
    بالاخره کسی که کار داره دستش باز تره نسبت به کسی که بیکاره. حالا هر چقدر هم که گرونی باشه .

17. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پ.ن : یک دوستی اینجا حساب کردن خرج gf از زن داشتن بیشتر هست امکانش هست بیان اینجا ریز بنویسن؟ البته اگه نیان بنویسن عروسی خیلی ساده و زندگی در خونه پدر مادر و نون پنیر خوردن؟ خرج gf تهش دو تا آبمیوه و شامی که بهش میدی یا اون میده تموم شد رفت! ظاهرا یادشون رفته زمانی که همین خونواده ها میخوان دخترشونو بدن چه شرایطی انتظار دارن از پسر که مهیا کنه!! کجا دوستی این شرایط میخواد دقیقا؟
    من گفته بودم سر حرفم هم هستم منتها منظور من این بود که دو نفر که جداگانه زندگی میکنند هزینه شون بیشتره از دو نفری که با هم زندگی میکنند. فرض بر اینه که هر دو نفر خانه مجزا ، شغل و خرج مجزا دارند. کسی که هنوز سربار والدینش هست که معلومه وضعیتش چی هست.
    خودم هم شرایط مجزا هم شرایط زیر یک سقف رو تجربه کردم و مطمعا باشید مجزا خرج بیشتری داره.

19. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •