تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 379 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. مطمئنّاً خیر. نمی تونه رو Ultra اجرا کنه حتّی اگه بازی رو تا حدّاکثر ممکن بهینه کرده باشن. من خودم گرافیک لپ تاپم GTX 780M 4 GB DDR5 هست که تا 4 گیگ هم می تونه از RAM بگیره که میشه 8 گیگ. با این حال وقتی Call Of Duty : Advanced Warfare رو روی Ultra میذاشتم، بعضی جاها سرعت اجرای فیلم بازی پایین میومد مخصوصاً وقتی که محوّطه ی بازی شلوغ میشد. این که دیگه بازیش جدیدتره و مطمئنّاً برای Ultra یه گرافیک GTX 980 لازم داره!
    دوست عزیز بد نیست بدونید گرافیک و کیفیت بازی ربطی به حافظه گرافیک نداره . حافظه کارت گرافیک رابطه مستقیم با سایز مانیتور و تصویر داره . تا بیست و هشت اینج دو گیگ کافی هست حالا چه ده چه دوازده گیگ مثل تیتان . من روی همین 770 فار کرای چهار روی روی حالت اولترا و تنظیمات ویژه انویدیا و آنتی 4x بازی میکنم خیلی روونه و بدون مشکل ولی شاید هر یک ساعت یکی دوتا لگ بزنه که اونم روی این تنظیمات طبیعیه و اصلا به چشم نمیاد ولی مطمئنا روی 970 خیلی روون تر و فریم بالاتر میاره و بدون لگ هست.
    از طرفی دوستان اشاره کردن شما نمیتونید لپ تاپ رو با دسکتاپ مقایسه کنی مهم ترین عامل هم فشرده بودن قطعات و نبودن تهیویه ست و بقیه چیزا و کلا تفاوت در ساختار کارت هاست ...
    Last edited by vestlaif; 15-01-2015 at 16:01.

2. 2 کاربر از vestlaif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشخصه که شما تفاوت گرافیک لپ تاپ با PC رو نمیدونید، که یه چیز واضحیه، پشنهاد میکنم یه نگاه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید و مقایسه کنید، 770 دسکتاپ به مراتب قوی تر از 780 لپ تاپ شماست، گرافیک پیشنهادی کالاف هم 760 بود که امتیازش در این سایت 4971هست، در صورتی که گرافیک لپ تاپ شما 4262 هست، ضعیف تر بودن بقیه قطعات لپ تاپ که بماند
    این مشخصات بالای لپتاپ ها خیلی ها رو گول میزنه !

4. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

البته اینم بگم مقایسه نرم افزاری بدرد نمیخوره مهم اینه که چقدر از کارت گرافیک بتونی کاربکشی اگه پنج مارک هایه مقایسه بازیه کالف رو نگاه کنی gtx760 فریم کمتری نسبت به r9 270x داره پس زیاد نباید به مقایسه سایت ها توجه کرد
    حالا که انقدرgta v به تعویق افتاده حتما بازی بهینس وایشون راحت میتونن رواولترابازی رو اجراکنن دل مردم وخالی نکن 780لپتاپ گرافیک کمی نیست اساسینس یونیتی gtx680توسیستم مینیمومش میخواست ولی با ابدیت جدید وگرافیکgt640براحتی اجرامیشد این که دیگه سروره
    نه من دل کسیو نمیخوام خالی کنم فقط یه مقایسه علمی کردم
    در اینکه 780 قویه شکی نیست، اتقاقا 780m دقیقا مطابق سیستم پیشنهادی هست، تو همون سایت اگه نگاه کنید امتیاز 780m یه رده بالاتر از 7870 هست که 7870 سیستم پیشنهادی GTA V هست، اینم واسه اینکه این دوستمون دلش پر بشه!

در مورد مقایسه و امتیاز این سایتها درسته که اصل فریم ریت در بازیه اما اینجوری هم نیست که کلا بی اعتبار باشه، این امتیازها هم فقط نرم افزاری نیست و از میانگین تست ها و بنچمارک های مختلف این امتیازهارو به دست میارن، من خیلی وقته به این 2 سایت مراجعه میکنم و اوائل مثل شما اعتماد نداشتم و میرفتم به بازیه خاص رو بنچمارک هاش رو نگاه میکردم که چه تعداد فریم روی هر کارت گرافیک داره، اما به مرور دیدم نتایجم خیلی نزدیک و این امتیاز بندی این سایتها هست و واسه یه مقایسه سریع خوبه، بعلاوه اینکه هنوز GTA V نیومده که بنچمارک های دقیقشو روی هر کارت ببینیم.

در مورد اولترا هم گاهی سوء تفاهم پیش میاد، چون تنظیمات پیش فرض اولترای هر بازی متفاوته و اگه شما به صورت دستی آپشن ها روی روی حداکثر بذاری مثلا AA رو بذاری روی 8x حتی 980 هم ممکنه کم بیاره، سیستم پیشنهادی بازی ها هم واسه این اولترای حداکثری نیست. سیستم پیشنهادی واسه کیفیت قابل قبول در حد High اینجوراست

6. 3 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان این ویدئو 15 دقیقه ای از بخش آنلاین بازی رو اگه ندیدید حتما ببینید که خیلی جالبه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    7 میلیون بازدید داشته

کسی لینک مستقیم از سرورای داخلی داره

Sent from my iPhone using Tapatalk
    از سرور داخلی نیست اما از این لینک برید میتونید با کیفیت دلخواه بصورت مستقیم دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SA.JJ.AD; 16-01-2015 at 03:46.

8. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازی برای pre-order روی استیم قرار گرفت.با pre order کردن بازی 1,000,000 دلار داخل بخش تکنفره و 300,000 داخل بخش مولتی پلیر بازی دریافت میکنید،به جز این یه بازی رایگان هم به افرادی که بازی رو پیش خرید کنن داده میشه )داخل استیم این بازی San Andreas هست )
    +
    نکته جالب اینه بازی توی استور کشور هایی مثل کانادا،چین و ..... 30 دلار هست :| (نصف قیمت،بازی این استور ها هم ریجن لاک نیست و همه جا میشه فعالشون کرد)
    کسی میخواد بازی رو بخره به نظرم بهترین فرصت هستش الان،از صبح توی Steamtrades و reddit ملت همش دارن خرید و فروش میکنن :d
    در جدی وضع خراب شد که صبح steamtrades با مشکل و بزور باز میشد :d
    +
    trader ها پولدار شدن همه :d

10. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اینجا کسی توی کنسول آنلاینشو بازی کرده؟ من پینگم بالاس میخوام ببینم با چه پینگی میشه بدون اعصاب خوردی بازی کرد، میدونم حدود 100 یا کمتر بهتره اما حداکثر پینگی که میشه بازی کرد چقدره؟ یه موقع کلی پول خالی نشیم بعد ببینیم نمیشه آنلاین بازی کرد

12. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

بازی This item is currently unavailable in your region
    یعنی ریجن لاکه توی ایران ؟؟
    با آی پی ایران نمیشه بازی کرد ؟

14. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بازی This item is currently unavailable in your region
    یعنی ریجن لاکه توی ایران ؟؟
    با آی پی ایران نمیشه بازی کرد ؟
    فقط باید با یه IP غیر ایران بازی رو بخری و اکتیو کنی
    درسته ایران تحریمه ولی بعد از فعال سازی میشه با IP ایران بازی کرد (البته فک کنم حالا نظرات بقیه دوستان چیه؟)

16. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

با آیپی ایران میشه راحت و بدون مشکل بازی کرد فقط برای خریدش نمیشه از آی پی ایران استفاده کرد (کلا با آیپی ایران چیزی نمیشه خرید از استیم البیته :| )
    +
    دوستان اینجا کسی توی کنسول آنلاینشو بازی کرده؟ من پینگم بالاس میخوام ببینم با چه پینگی میشه بدون اعصاب خوردی بازی کرد، میدونم حدود 100 یا کمتر بهتره اما حداکثر پینگی که میشه بازی کرد چقدره؟ یه موقع کلی پول خالی نشیم بعد ببینیم نمیشه آنلاین بازی کرد
    معمولا بستگی به سرور ها و ... داره ولی به صورت کلی برای اروپا با پینگ 150 تا 180 هم باید بشه بدون مشکل بازی کرد،پینگتون خیلی بالاست میتونید از v p n های داخلی (سرویس کاهش پینگ :| ) استفاده کنید.

18. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

با آیپی ایران میشه راحت و بدون مشکل بازی کرد فقط برای خریدش نمیشه از آی پی ایران استفاده کرد (کلا با آیپی ایران چیزی نمیشه خرید از استیم البیته :| )
    .
    نه واسه خرید نمیگم, کلا بازیش رو توی استیم نشون نمیده مثل بقیه ی بازی ها وقتی با آی پی ایران میری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •