تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 308 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چرا این روزنامه ها از تغییر مربی حرف نمیزنن پس تیتو مثل کسی هست که رانندگی بلد نیست بوگاتی هم بذاری زیرپاش میکوبونه به دیوار !
    تو فصل ترنسفر هم از صمیم قلب! آرزو میکنم آلوز هم بفروشن و یه مدافع راست واسه تیم پیدا کنن. خیلی از گل ها رو تو بازی ها بزرگ رو ضعف آلوز تو کارهای دفاعی خوردیم
    ضعف دنی الوز؟!!! کدوم مدافع سمت راست سراغ داری اینقدر سریع هم تو حمله شرکت کنه هم سریع برگرده عقب ؟ اکثر حملات بارسا از سمت دنی الوز صورت میگیره مشکل دنی الوز نیست مشکل نداشتن دفاع اخر درست حسابی بود که موقع نفوذ دنی الوز بتونه پوشش بده جاشو
    ======
    تو این اسامی اگه بشه تیاگو سیلوا رو بخریم فوق العاده میشه / تیاگو سیلوا همونی هست که بارسا نیاز داره بهش ولی بعید بدونم پاریسن ژرمن بدش

2. 12 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

چرا این روزنامه ها از تغییر مربی حرف نمیزنن پس تیتو مثل کسی هست که رانندگی بلد نیست بوگاتی هم بذاری زیرپاش میکوبونه به دیوار !
    تو فصل ترنسفر هم از صمیم قلب! آرزو میکنم آلوز هم بفروشن و یه مدافع راست واسه تیم پیدا کنن. خیلی از گل ها رو تو بازی ها بزرگ رو ضعف آلوز تو کارهای دفاعی خوردیم
    دیگه نباید بخاطر چندتا باخت کل تیم رو عوض کرد که!!
    آلوز بهترین دفاع راست هست شما میگی بفروشنش کیو بخرن؟اسم چندتا دفاع خوب تو این پست رو بگین!!!!
    تیتو هم به احتمال قوی موندنی هست همونطوری که تو خبرای قبلی گفتن!!!

4. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منکر سرعت دنی آلوز نیستم، ولی به هیچ وجه شعور دفاعی نداره این بشر. برید گل های کریس رونالدو تو الکلاسیکو ها رو ببینید. متوجه میشد آلوز چطور یادش میره سمت خودش رو پوشش بده تو حملات و سمت راست تیم فضا باز میشه به راحتی.
    در مورد تیتو هم نه میتونه از لحاظ فنی چیزی به تیم اضافه کنه ( همونطور که این فصل یه نیم فصل رو تیم با ته مونده های پپ طی کرد تو لالیگا و بعدش سقوط آزادش شروع شد) و نه از لحاظ روحی و روانی جنم مربی گری داری. مربی ای که اونطور باخت رو بپذیره مقابل بایرن و بازیکن ها رو ناامید کنه لیاقت مربی گری بارسا رو نداره.

6. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ضعف آلوز (گرچه قبول دارم و قبلا هم گفتم در دفاع فاجعه است) بیشتر ضعف های تاکتیکی دفاعه تا ضعف های فردی بازیکن ها و این چیزیه که فصل آینده باید روش خیلی خوب کار کنیم، یعنی هم مدافع جدید بیاریم و هم تاکتیک های دفاع بهتر و قوی تری داشته باشیم که اینقدر زیاد گل نخوریم.

الان وقت رفتنش نیست چون اولویت ما فعلا دفاع راست نیست، ولی طی یک یا دو سال آینده قطعا آلوز باید جایگزین بشه با یک دفاع راست بلند قد فیزیکی تدافعی تر و محکم تر (کسی با استایل آبیدال) چون آلبا در اون سمت دفاع چپ خیلی تهاجمیه.

8. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصمیم بارسایی ها برای جدایی آبیدال و داوید ویا از جمع آبی اناری ها

سایت گل – اولین بررسی ها و جمع بندی ها در باشگاه بارسلونا برای فروش بازیکنان اضافی این تیم انجام شده و طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا مدیران ورزشی این باشگاه اهداف خاصی را برای تیم مشخص کرده اند که یکی از این اهداف کاهش تعداد بازیکنان حاضر در رختکن بارسا به 22 بازیکن مفید و کاربردی است.

برقراری تعادل در رختکن تیم ها کار سختی است و حالا سران بارسلونا تصمیمشان را برای این کار گرفته اند و از همین رو نام داوید ویا و اریک آبیدال را در لیست فروش قرار داده اند.
    این درحالی است که تصمیم گیری برای فروش داوید ویا چندماه پیش صورت گرفته بود. سران باشگاه بارسلونا اخیرا اعلام کرده اندکه پیشنهادی رسمی برای داوید ویا دریافت نکرده اند وآماده اند تا در صورت تمایل جدی تیم های دیگر،این مهاجم اسپانیایی را به فروش برسانند. این خبر درحالی منتشر شده که در هفته های اخیر صحبت هایی مبنی برابرازتمایل سران اینتر و آرسنال برای جذب او منتشر شده بودو سران تاتنهام هم برای جذب ویا دست به کار شده بودند.
    البته این ابراز تمایل ها درحد حرف بوده و حالا سران این باشگاه ها اگر خواهان جذب این مهاجم اسپانیایی هستند باید پیشنهاد رسمی شان را به دفتر باشگاه کاتالان ارسال کرده و بتوانند این بازیکن اسپانیایی و سران بارسا را راضی کنند.
    شرایط اریک آبیدال هم شرایط خاص وویژه ای است.این مدافع فرانسوی که یک سال پیش زیر تیغ جراحی رفت و عمل پیوند کبد انجام داد حالا به میادین ورزشی بازگشته و می خواهد دست کم برای یک فصل دیگر به حضورش در دنیای فوتبال ادامه دهد ولی اعضای کادر فنی بارسا براین باورند که وضعیت این مدافع فرانسوی آنچنان قابل اتکا نیست که بتوان روی او حساب ویژه ای باز کرد. آنها پیش از این اعلام کرده بودند که قرارداد آبیدال را تمدید می کنند ولی درحال حاضر تنها درنظر دارند تا به او درخواستی برای همکاری با بارسا،به عنوان عضو افتخاری ارائه کنند.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2013/05/03/3950692/%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%A2%D8%A8%DB%8C?ICID=HP

10. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر میکنم این موضوع اصلا صحت نداره چون چند بار سایت اصلی بارسا اعلام کرده اگر ابیدال بازی نکنه میشه سفیر بارسلونا..!
    و اصلا با اخلاق بارسلونا جور در نمیاد که ابیدال رو رها کنه.

12. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاریکاتور اسپرت ۳ می‌

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتخاب کنید

گزینه یک

انتقاد از تیم و باختهایش و رها کردن آنها

گزینه دوم

کمک به تیم و تشویق آنها تا پیروزی لالیگا

پس از بازی چهارشنبه شب با بایرن تعدادی از بازیکنان در شبکه های اجتماعی مطالبی را برای هواداران بیان کردند که در این پست بدانها می پردازیم :

دنی آلوز : ما حضور پرشور هواداران را بسیار زیاد احساس می کنیم ، با تمام وجود و تشکر بی پایان برای همگی تان . لحظاتی از این دست باعث می شود که من احساس خوشبختی بی پایان کنم که جزئی از این باشگاه هستم ، ما باز خواهیم گشت .

آندرس اینیستا : حذف بدینگونه واقعا دشوار است . تشکر بی پایان از همه ی کسانی که ما را حمایت کردند ، از لحظه ی رسیدن به ورزشگاه با اتوبوس تا لحظه ی پایان بازی ، ما سال آینده برای نبردی قدرتمندانه برمیگردیم . زنده باد بارسا !

ویکتور والدس : این حذف در مرحله نیمه نهایی ضربه سختی به ما وارد کرد ، این لحظاتی دشوار و غم انگیز برای ماست ، تشکر از حمایتهای شما هواداران و روحیه ای که به ما دادید .

سسک فابرگاس : پس از این بازی دشوار در نیمه نهایی اکنون باید رو به جلو نگاه کنیم و تمرکزمان را بر بازیهای لیگ بگذاریم ، با تشکر از همگی شما به خاطر حمایت هایتان .

مارک بارترا : این بازی نباید بدینگونه می بود ، پس از یک نیمه نهایی دشوار که از آن انتظار یک معجزه داشتیم ، باید تمرکزمان را بر بازیهای لیگ قرار دهیم . هواداران فوق العاده بودند ، زنده باد بارسا برای همیشه !

تیاگو آلکانترا : این یک حذف دشوار بود ، اما اکنون تمام هدف ، تمرکز و تلاشمان برای قهرمانی در لالیگاست . ما بارسا هستیم .

خوزه مانوئل پینتو : ما باید سریعاً برخیزیم و از این شکست دشوار عبور کنیم . برای هدفمان رو به جلو حرکت کنیم ، ممنون به خاطر حمایت هایتان .

جرارد دلوفئو : این نباید اتفاق می افتاد ، اما ... همیشه بارسا ♥ ... این بایرن تیمی تماشایی بود ، عجب تیمی ... الان باید تنها به لالیگا فکر کنیم و بردن آن .

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مدل موی یکی از هواداران مسی

جدول بهترین گلزنان اروپا تا این لحظه (البته مسی تا بحال ۴۴ گل زده)

Sent from my Nexus 7

16. 10 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Hemmels

Sent from my Nexus 7
    Last edited by mahsmahs; 04-05-2013 at 13:38.

18. 3 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کهکشانی ها درفکر ربودن نیمار از بارسا با پیشنهاد 100 میلیون یورویی

درحالی که اخبار منتشره حکایت از توافق ضمنی نیمار با بارسا دارد، مادریدی ها برای به خدمت گرفتن ستاره جوان برزیلی استین بالا زده اند

سایت گل- چند روزی است که نام نیمار بیش از پیش در بازار نقل وانتقالات برسرزبان ها افتاده.

ستاره جوان برزیلی تصمیم گرفته تا قراردادش را با سانتوس تمدید نکند و همین درها را به روی باشگاه های بزرگ اروپایی بازکرده. در حالی که این روزها همه از جایگاه ویژه بارسلونا درمسیر جذب نیمار حرف می زنند و شنیده می شود که حتی باشگاه کاتالان مبلغ 10 میلیون یورو به صورت پیش پرداخت برای جذب نیمار پرداخت کرده، تیم های ثروتمندی مثل رئال، سیتی و چلسی هم برای جذب این ستاره جوان برزیلی آستین بالا زده اند تا با اتکا به ثروتشان، نیمار را فریفته تا روی توافقی که با باشگاه کاتالان داشته پا بگذارد

خوسه آنخل سانچس،مدیر داخلی باشگاه رئال مادرید این روزها خودش را برای سفر به برزیل آماده می کند تا بتواند با یک چک سفید نیمار و سران سانتوس را متقاعد کند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، فلورنتینو پرس،رئیس باشگاه مادریدی حاضر است تا به هر قیمتی که شده نیمار را به خدمت گرفته و مانع از انتقال او به بارسا شود تا بدین ترتیب برای انتصاب مجددش به نیمکت ریاست رئال هم رای جمع کرده و از این بابت مطمئن شود.

مادریدی ها 100 میلیون یورو برای جذب نیمار و خارج کردن او چنگال بارسلونا آماده کرده اند ودرصورتی که این اتفاق بیفتد، آنها باید مبلغی هم به عنوان جریمه به سران بارسا به خاطر لغو توافقی که با نیمار داشته اند بپردازند. اما مادریدی ها برای ناکام گذاشتن بارسا از هیچ تلاشی فروگذارنمی کنند.

این احتمال وجود دارد که تا 48 ساعت آینده توافقات نهایی دراین باره حاصل شود.از سوی دیگر سران چلسی و منچسترسیتی هم به دنبال جذب این ازیکن جوان برزیلی هستند و با مدیربرنامه های او تماس گرفته و تمایلشان را برای جذب او ابراز کرده اند.

از سوی دیگر سران بارسلونا هم نشسته اند و منتظر آنند تا ببینند که چه اتفاقی می افتد. آیا این بازیکن جوان به اولویت های ورزشی و تعهدی که با بارسلونا دارد، بیش از مسائل اقتصادی اهمیت می دهد و یا اینکه پول نقش پررنگ تری در تصمیم گیری نیمار خواهد داشت و درنهایت او با قراردادی جنجالی تر به تیم دیگری خواهد رفت.

انتقاد تند لاپورتا از راسل: هر چه ساختم، ویران کردی!

رییس سابق باشگاه بارسلونا به انتقاد از عملکرد جانشین خود پرداخت و از احتمال نامزدی دوباره‌اش برای ریاست آبی‌-اناری‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خوآن لاپورتا، رییس سابق باشگاه بارسلونا بار دیگر به انتقاد از ساندرو راسل پرداخت و در نشست خبری از احتمال نامزدی خود برای ریاست دوباره بر آبی‌-اناری‌ها خبر داد.

لاپورتا که در بهترین دوران بارسلونا ریاست این باشگاه را برعهده داشت، گفت: "گاهی اوقات به نامزدی دوباره برای به عهده گرفتن ریاست بارسلونا فکر می‌کنم اما هنوز تصمیم قطعی نگرفته‌ام. باید با خانواده‌ام صحبت کنم."

لاپورتا با حمله دوباره به راسل، رییس کنونی بارسلونا گفت: "وقتی از بارسلونا رفتم، به هیات‌مدیره گفتم که باید نقش من همچون رییس سابق باشد. آنها در گام نخست به فعالیت یوهان کرویف به عنوان رییس افتخاری پایان دادند و مرا به پرداخت 47 میلیون یورو به علت عملکرد نامناسب در اداره بارسلونا متهم کردند. آنها تمام آنچه را ساخته بودیم، ویران کردند. تلاش زیادی برای تبدیل بارسلونا به بهترین تیم تاریخ کردیم اما همه آن نقش بر آب شد. افرادی هستند که ناجوانمردانه تلاش ما را نادیده می‌گیرند و این امر بسیار ناراحتم می‌کند. آنها فقط در پی بی‌ آبرو کردن ما هستند."

پیکه، مدافع بارسلونا پس از شکست تحقیرآمیز بارسلونا در نوکمپ از هیات مدیره باشگاه خواست تا بازیکنان جدیدی را جذب کنند. لاپورتا در واکنش به این سخنان پیکه گفت: "چنین حرف‌هایی از سوی یک بازیکن نشان می‌دهد که تصمیم‌های مناسبی اتخاذ نشده است. من به خوبی معنای چنین حرف‌هایی را می‌فهمم."

رییس سابق بارسلونا انتخاب ویلانووا به عنوان جانشین گوآردیولا را تصمیمی نادرست خواند: "تیتو را انتخاب کردند چون رفتن گوآردیولا فضای ملتهبی ایجاد کرده بود. به نظرم تصمیم عجولانه‌ای بود. تیتو مربی باهوشی است و دانش خوبی دارد اما هنوز هدایت بارسلونا برای او زود بود."

لاپورتا درباره این سوال که اگر در دوران او گوآردیولا جدا می‌شد، چه تصمیمی می‌گرفت، گفت: "تلاش می‌کردم تا به هر قیمتی گوآردیولا را حفظ کنم."

ميلان براي خريد فابرگاس به بارسا پيشنهاد مي دهد

تهران / واحد مرکزی خبر / ورزشی 1392/02/14
    باشگاه میلان قصد خرید هافبک ملی پوش اسپانیایی تیم فوتبال بارسلونا را دارد.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه کوریره دلو اسپرت نوشت مسئولان میلانی به زودی پیشنهاد خود را برای خرید سسک فابرگاس به باشگاه بارسلونا ارائه می دهند.
    فابرگاس که در کمپ لاماسیای بارسا تربیت شده ، پس از بازگشت به این تیم از آرسنال چندان درخشان ظاهر نشده و بارها از او انتقاد شده است.
    روزنامه ایتالیایی نوشت مسئولان بارسا می خواهند با فروش فابرگاس پول خود را برای به خدمت گرفتن نیمار ستاره برزیلی تکمیل کنند. در این میان ماتئو فلامینی بازیکن سابق آرسنال و دوست فابرگاس که در حال حاضر در میلان عضویت دارد ، نقش مهمی در ایجاد ارتباط و رایزنی با فابرگاس داشته است.
    میلانی ها معتقد هستند فابرگاس 26 ساله می تواند آندره آ پیرلو جدید خط میانی این تیم باشد.

دو بازیکن سیگاری بارسلونا

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ روزهای گذشته باشگاه آس میلان ایتالیا در یک اقدام انضباطی بازیکن مطرح و تاثیرگذارش را جریمه کرد. ماریو بالوتلی بخاطر کشیدن سیگار در راهروی قطار از سوی باشگاه میلان تنبیه شد. آیا باشگاه بارسلونا هم بخاطر این عمل غیر ورزشی فابرگاس و بازیکنان دیگر در مکان عمومی هم تنبیهاتی را در نظر خواهد گرفت؟

قرارداد آدريانو کوريا با بارسلونا تمديد مي شود

قرارداد مدافع برزیلی تیم فوتبال بارسلونا به زودی تمدید می شود.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، آدریانو کوریا به مطبوعات اسپانیایی گفت توافق اولیه در این مورد صورت گرفته است و خوشحالم که فصل قبل به احتمال فراوان در کنار نیمار داسیلوا بازی خواهم کرد.
    آدریانو 28 ساله که سابقه بازی در تیم های کوریتیبای برزیل و سویا را دارد افزود‌:«‌قرارداد من تابستان 2014 به پایان می رسد و من قصد جدایی ندارم.به توافق نهایی بسیار نزدیک هستیم و فکر می کنم در پایان فصل قرارداد جدید امضا شود.»
    آدریانو در مورد احتمال انتقال نیمار از سانتوس به بارسا گفت :« او بهترین بازیکن برزیلی در حال حاضر است و مایل است که به تیم بارسلونا بپیوندد.»

Last edited by M A S 0 U D; 04-05-2013 at 19:32.

20. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •