تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 328 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این راموس همونی نیست که بعد از باخت و گل خوردن رئال و تحت فشار قرار گرفتن مربی لبخند ظفر مندانه میزد ؟ یا کاسیاس ؟!

مهمترین عامل ناکامی تیم در طول این فصل به خصوص در لالیگا همین دو عنصر بودن ، زوده برای قدیسه ساختن از این دو نفر /
    این راموس و همین کاسیاس 10 ساله تو رئالن چرا قبلا اینجوری نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    چون قبلا مورینیو نبود که مشکل درست کنه
    کلا مورینیو هر تیمی بره دوست داره یکیو خراب کنه ( این نظره منه)
    در کل مورینیو مربیه بزرگیه و من خودم خیلی دوسش دارم ولی این فصل تیم بودن رئال رو خراب کرده
    اون اتحاد سالهای قبلو خراب کرده

در آخر کاسیاس راموس 10 ساله تو تیمن هیچ مشکلی نداشتن بنابراین میشه خیلی راحت نتیجه گرفت که مشکل از این دوتا نیست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این راموس و همین کاسیاس 10 ساله تو رئالن چرا قبلا اینجوری نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    چون قبلا مورینیو نبود که مشکل درست کنه
    کلا مورینیو هر تیمی بره دوست داره یکیو خراب کنه ( این نظره منه)
    در کل مورینیو مربیه بزرگیه و من خودم خیلی دوسش دارم ولی این فصل تیم بودن رئال رو خراب کرده
    اون اتحاد سالهای قبلو خراب کرده

در آخر کاسیاس راموس 10 ساله تو تیمن هیچ مشکلی نداشتن بنابراین میشه خیلی راحت نتیجه گرفت که مشکل از این دوتا نیست
    چون در این ده سال مربی ای به بزرگی مورینیو ( با فاکتور از دون فابیو ) در این تیم نبوده /

اسطوره ی رئال ، رائول هست که وقتی مورینیو باهاش صحبت کرد و بهش گفت جایی در تیمش نداره ، خیلی محترمانه پذیرفت بدون اینکه هرروز علیه مورینیو مصاحبه کنه نه راموسی که در تمرین با مورینیو درگیری لفظی پیدا میکنه و به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که ... ، یا زیر پیراهنش پیراهن اوزیل رو میپوشه که بعد از گل زنی به نشونه ی دهن کجی به مورینیو و دخالت در تصمیمش برای نیمکت نشین کردن اوزیل ، پیراهن اوزیل رو نشون بده /

من خیلی دوست داشتم رائول میموند توی این تیم تا کاسیاس بواسطه ی بازوبندی که الان داره ، خودش رو محق این ندونه که برای رئیس باشگاه تعیین تکلیف کنه که فصل بعد یا ما ، یا مو ! تا کاسیاس اخبار درون تیمی رو به نامزد محترمش اطلاع نده که در رختکن تیم اتحاد نیست ...

این بازوبند به دست راموس و کاسیاس اندازه هست ، ولی برازنده نیست ...

اینها اسطوره های شما هستند ؟ قدیس هستند ؟ نماد تعصب و غیرت هستند ؟ وای بر رئال که از اسطوره هایی مثل رائول رسیده به این دو .

منم با شما هم عقیده هستم که مشکل از این دو نیست ، مشکل از مورینیو هست که اومده تا به این باند بازی ها و بازیکن سالاری ها پایان بده که به قیمت رفتنش از رئال هم تموم میشه در نهایت /

3. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینکه میگید مورینیو با اسطوره ها مشکل داره به نظرم درست نیست. زانتی..یا لمپارد به نوعی...حتی همین ایکر فصل های قبل..اسطوره اونیه که به خاطر تیم از خودش بگذره...راموس که حرفشم نزن..خیلی خوشم میاد از بازیش...ولی خیلی غده..خیلی...پنالتی رو زده بود آسمون بجای اظهار تاسف میگه بازم پنالتی بشه می زنم.
    کاسیاس سالها تو بهترین سطح برامون بازی کرده و چالش خاصی هم نبوده‌..این اولین چالش بزرگ و به نوعی امتحان کاسیاس بود که به نظر من٬ اونطور که از یه اسطوره انتظار میره..مث رائول٬ بزرگی نکرد.
    ایجاد روابط دوستانه با حریف(بارسا) بد نیست. ولی زمانی که دوطرفه باشه..نه اینکه اونا علیه ما مصاحبه کنن و کاپتان ما بره عذر خواهی کنه که رو فلانی خطا شد!
    شخصا فکر نمی کردم فصل قبل بتونیم بارسای قدرتمند رو پشت سر بذاریم...فکرشم نمی کردم تو نوکمپ ببریمشون و قهرمانیمونو قطعی کنیم. ولی کردیم.. نصفشو مدیون همین مورینیو هستیم.
    شما یه تیم که با بازیکن سالاری موفق شده باشه بگو من مخلص شما هم هستم.
    Last edited by malkemid; 02-05-2013 at 13:25.

5. 10 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یه حسی به من میگه مورینیو میمونه البته نباید همش بگیم خوزه چون احتمال اینکه پرز هم اینو نخواد هست سیاست رئال همیشه همین بوده کسب نتیجه در سریعترین حالت ممکن
    اگه هوادارای رئال از روی احساس این قضیه رو فراموش کرده باشن؛حداقل پرز این رو خوب یادشه که تیمی که دست مورینیو داد چی بود و تیمی که الان مورینیو داره چی هست!!!!

7. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چون در این ده سال مربی ای به بزرگی مورینیو ( با فاکتور از دون فابیو ) در این تیم نبوده /

اسطوره ی رئال ، رائول هست که وقتی مورینیو باهاش صحبت کرد و بهش گفت جایی در تیمش نداره ، خیلی محترمانه پذیرفت بدون اینکه هرروز علیه مورینیو مصاحبه کنه نه راموسی که در تمرین با مورینیو درگیری لفظی پیدا میکنه و به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که ... ، یا زیر پیراهنش پیراهن اوزیل رو میپوشه که بعد از گل زنی به نشونه ی دهن کجی به مورینیو و دخالت در تصمیمش برای نیمکت نشین کردن اوزیل ، پیراهن اوزیل رو نشون بده /

من خیلی دوست داشتم رائول میموند توی این تیم تا کاسیاس بواسطه ی بازوبندی که الان داره ، خودش رو محق این ندونه که برای رئیس باشگاه تعیین تکلیف کنه که فصل بعد یا ما ، یا مو ! تا کاسیاس اخبار درون تیمی رو به نامزد محترمش اطلاع نده که در رختکن تیم اتحاد نیست ...

این بازوبند به دست راموس و کاسیاس اندازه هست ، ولی برازنده نیست ...

اینها اسطوره های شما هستند ؟ قدیس هستند ؟ نماد تعصب و غیرت هستند ؟ وای بر رئال که از اسطوره هایی مثل رائول رسیده به این دو .

منم با شما هم عقیده هستم که مشکل از این دو نیست ، مشکل از مورینیو هست که اومده تا به این باند بازی ها و بازیکن سالاری ها پایان بده که به قیمت رفتنش از رئال هم تموم میشه در نهایت /
    سروش جان حرفات همگی درست و در اسطوره بودن رائول هم شکی نیست
    با راموس کاری ندارم اما برا کاسیاس به نظرم لایقش هست که در حد یک اسطوره خطابش کنیم نمیگم کاسیاس خطا نکرده ، خطا کرد و به حقش رسید که نشستن روی نیمکت بود
    هیچ هم دوست ندارم مورینیو از تیم بره من می خوام همشون بمونن و اینبار با اتحادی بیشتر و قوی تر

9. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این عکس لحظه ای قبل در شبکه های اجتماعی منتشر شد :
    تمرینات امروز ، والدیباس :
    چرا گل میخوریم راموس میخنده

11. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این عکس لحظه ای قبل در شبکه های اجتماعی منتشر شد :
    تمرینات امروز ، والدیباس :
    چرا گل میخوریم راموس میخنده
    امیدوارم آغازی باشه برای بهبود روابط...واقعا خیلی حیفه از این بچه بازیها ضربه بخوریم

13. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مورينيو سانتياگو برنابئو را ترک مي‌کند

82 درصد از هواداران رئال مادريد در نظر سنجي مارکا معتقدند که سرمربي پرتغالي تابستان اين تيم را ترک مي‌‌کند.

اظهارات ژوزه مورينيو پس از ديدار سه‌شنبه شب رئال مادريد مقابل دورتموند خيلي شبيه به يک وداع بود و هواداران رئال چنين برداشتي از صحبت‌هاي آقاي خاص داشتند.

به نقل از فارس، در نظرسنجي که توسط مارکا در خصوص آينده سرمربي پرتغالي، 82 درصد از خوانندگان پاسخ دادند که انتظار دارند آقاي خاص در پايان فصل سانتياگو برنابئو را ترک کند.

تنها 18 درصد از شرکت‌کنندگان در نظر سنجي بر اين باورند که مورينيو با وجود حذف شدن در مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا در کنار سفيدپوشان مادريد خواهد ماند.

رئال مادريد در دور نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا در مجموع با نتيجه 4 بر 3 مغلوب دورتموند شد تا از راهيابي به فينال بازبماند.

////////

کاسياس: آينده‌ام در مادريد است

دروازه‌بان رئال مادريد اعلام کرد که قصدي براي ترک سانتياگو برنابئو ندارد.

ايکر کاسياس اعلام کرد که با وجود دور ماندن از ترکيب اصلي هيچ قصدي براي جدايي از غول‌هاي مادريد ندارد.

با وجود قرارداد 4 سال و نيمه ديگو لوپز با رئال مادريد کار کاسياس براي برگشتن به ترکيب اصلي سخت‌تر شد تا به نظر برسد دروازه‌بان 31 ساله قصد خروج از اين تيم را خواهد داشت.

به نقل از فارس، وي امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آينده من در رئال مادريد است زيرا من با آنها قرارداد دارم و از 9 سالگي در اين تيم بوده‌ام. رئال، باشگاه تمام زندگي من است و جايي است که دوست دارم در آن باشم.

در حالي که کاسياس مصمم است فصل بعد در رئال بماند، آينده مورينيو در اين تيم در ترديد قرار دارد.

وي در خصوص آينده آقاي خاص گفت: بايد از او در اين باره بپرسيد. آمده‌ام که افتخارات تيمي و انفرادي کسب کنم و دوست دارم هواداران مادريد را خوشحال کنم و حالا که در ليگ قهرمانان نشد، بايد در بقيه مسابقات ديگر يعني کوپا‌دل‌ري اين کار را انجام دهم.

مادريد با شکست 4 بر 3 در مجموع 2 بازي رفت و برگشت مقابل دورتموند از راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا بازماند و در آستانه تقديم قهرماني لاليگا به بارسلونا است؛ اما هنوز فينال کوپا‌دل‌ري باقي مانده است که اين تيم براي قهرماني مقابل اتلتيکو مادريد به ميدان خواهد رفت.

کاسياس در اين باره خاطرنشان کرد: همه حرف‌ها زده شده؛ هم‌تيمي‌هاي من پس از بازي نظرشان را در اين خصوص گفته‌اند.

وي افزود: اکنون کاري که بايد انجام دهيم، فکر کردن به بازي‌هاي آينده است که بايد تلاش کنيم تا جايي که مي‌توانيم براي باشگاه و تيم در ليگ امتياز کسب کنيم و سپس براي کوپا‌دل‌ري بجنگيم که فينالي متفاوت خواهد بود و ما بايد تلاش کنيم تا به خاطر هواداران که استحقاق لحظات خوشي را دارند، قهرمان شويم.
    ورزش 3

///////////

یعنی میشه فصل بعد هر دو هم مثل یه دوست کنار هم باشن ؟؟

15. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دو تا خبر بد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیر اجرایی باشگاه گفت: "در یک باشگاه بزرگ مثل رئال مادرید، جا برای دو یا سه مهاجم سطح بالا وجود داره. (قبلا) هیگواین و بنزما بود. (حالا) هیگواین می رود
    و بنزما می ماند و دو نفر دیگه اضافه می شوند."

حاشیه: نمی دونم چرا احساس می کنم این تک به تک بازی دورتموند(که فقط شامل هیگواین نمیشد) حکم ضربه ی آخرو داشته، شخصا از این جدایی خیلی ناراحتم! هیگواین از اونجا
    که از سن تقریبا پایینی به باشگاه اومد مثل بازیکن های آکادمی تعصب خاصی داره، از جنگنده ترین بازیکن های تیم هست و با فقط 25 سال سن، چه توی رئال و چه توی تیم ملی آرژانتین
    مرتبا سیر صعودی داشت، درسته نواقصی هم داشت ولی من دلیلی برای جدا شدنش نمی بینم و فکر می کنم یه بازیکن با ارزش و با تعصب دیگه از تیم جدا میشه (اون هم به احتمال
    فراوان با قیمت پایین تر از ارزش واقعیش) و یک ستاره کم تعصب تر با قیمت نجومی به باشگاه میاد! تنها نقطه ی مثبت این جدایی رو آینده ی بهتر برای هیگواین می بینم و براش آرزوی
    موفقیت می کنم. (باشگاه ایده آل برای هیگواین رو یوونتوس می دونم)

خبر دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مبنی بر اینکه با رئال مذاکره نداشته و قصد داره در پایان فصل استراحت کنه و حداقل برای فصل آینده هدایت تیم دیگه ای رو بر عهده نمی گیره.
    حاشیه: این خبر رو به تقریبا قطعی بودن جدایی مورینیو اضافه کنیم این سوال جدی مطرح میشه که کی قراره جایگزین بشه؟ متاسفانه احتمالا باید به امثال کارلتو قانع بشیم.

17. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

، چه توی رئال و چه توی تیم ملی آرژانتین
    مرتبا سیر صعودی داشت،
    به نظرم این حرف بیشتر به جای اینکه تعریف باشه از هیگواین تحقیر بود ! البته برای کسی که همین بازی الانشو ببینه !‌ به نظر من که فقط پس رفت داشته ! چند سال پیش هیگوان چشم بسته تک به تکا رو می زد توی گل ( چند بار من این حرفو زدم برای بازی اخر فقط نیست ) و از اون موقعی که تو بازی با لیون اون خراب کاری رو کرد دیگه واقعا اون هیگواین نیست ... البته وقتی هم که موهاشو کوتاه کرد افت کرد :دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •