سلام
دوستان من شنیدم که به دانشجویان روزانه پولی به عنوان کمک هزینه هر ترم یا هر ماه داده میشه؟! من که فکر نکنم درست باشه!! میدن؟
سلام
دوستان من شنیدم که به دانشجویان روزانه پولی به عنوان کمک هزینه هر ترم یا هر ماه داده میشه؟! من که فکر نکنم درست باشه!! میدن؟
سلام دوستان
کسی می دونه زمان ثبت نام مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران که هست؟
اگه کسی می دونه لطفا بگه تا تموم نشده
خیلی ممنون
فعلا که پول میگیرن نه اینکه بدن !
برای ثبت نام ما که نوشته 15 هزار تومن واریز کنید
محتوای مخفی: !!!!
البته دانشگاه هر ترم وام میده
سلام
نن ارشد علوم تحقیقات امتحان دادم قبول نشدم
به نظرتون با نمره 5318 و رتبه در محل 1780 میتونن تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات بندرعباس قبول بشم?
سلام
به نظرتون دانشگاه مفید قم بهتره یا آزاد تهران مرکز؟
به جز هزینه از لحاظ خود دانشگاه کدوم بهتره؟
به نظرتون منتظر تکمیل ظرفیت بمونم؟
دانشکده معماری خیلی قشنگه! بچه های یرق و مکانیک آرزوی اون جا رو دارن. از هر نظر خوبه. تازه همه ناخونن بلندن(احتمالا یکی از دلایل علاقه شدید بچه های مکانیک این باشه!!)
کلا جای باحالیه(اهل فن میگن همه دانشگاههای معماری باحالن من که بی خبرم).
تا سال پیش عشق معماری بودم ولی چون از نقاشی و مهارتم توش میترسیدم با خودم گفتم احتمالا معمار موفقی نمی شم...
خارج از محدوده سوالتون به عنوان یک مشهدی باید بگم اگر ساکن مشهد نیستین بد به حالتون که اومدی اینجا یره!! مِشدیا همه بخیلن!! از پشت به هم خنجر میزنن.زیرآب زنی هم که آخرشن. فحشای ناجور میدن! خلاصه ففط خودمون از پس هم شهریامون بر میایم! من که افتخار میکنم مشهدیم و با خودم عهد کردم فرهنگ اصیل مشهدو در دانشگاه صنعتی اصفهان به نمایش بذارم!!
روز ثبت نام حضوریت ساعت چنده ؟ نوبت صبحی یا بعد از ظهر ؟
میتونیم همو ببینیم ، من تالا با مشهدیا رابطه ی خاصی نداشتم ، ب نیست برای آشنایی
ثبت نام کردی ؟
لا ... عجب اطلاعاتی میخواد ... از فردا میوفتم دنبال کاراش فکر کنم یع ۲ روزی دنبالش باشم ...
کسی ازاد تهران شمال قبول شده یا الان دانشجوی اونجا هست؟
برای دوستم میخوام مدیریت اونجا قبول شده ولی امروز نمیتونه بره ثبت نام
یه جای سایت نوشته امروز برن اما یه جا دیگه نوشته دوشنبه
میشه یه راهنمایی بکنید بعد کلاساشون که از امروز شروع شده چقدر جدیه؟اردو اینا نمیبرن با بقیه اشنا بشن؟
دوستانی کسی اینجا هست که بدونه دانشکده فنی و مهندسی گلبهار مشهد به فردوسی وابسته هست یا نه ؟؟؟
امروز هیچ جا بهم جواب ندادن. فردوسی زنگ میزنم بر نمی دارن. تلفن دانشکده همینطور حتی وزارت علوم. فقط سایت سنجش پاسخگو هست که اونم فقط جوابهای کلی میده. نمی دونم باید چکار کنم ؟![]()
خیر مشهدیم لول
دانشگاه معماری قشنگه یا بچه های دانشگاه معماری قشنگن ؟ لول
اون رشته های هنر چه طورین؟
شنیدم هفته ای یه بار فیلم های سینمایی ایران رو مجانی نشون میدن
بری دانشگاه قلاده های طلا ببینی لول
اتفاقا منم از همون مشکل نقاشی و اینا میترسم
قرار بود مثل شما عمران برم که ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)