تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 468 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این سوال چندجا پرسیدم ولی کسی پاسخگو نیست .
    من یه فلش 8 گیگ MEMONEX دارم. که با هر آنتی ویروسی اسکن میکنم 9 تا ویروس پیدا میکنه. ولی بهچکدوم از بین نمیرن . الانم کاسپراسکای دارم که بازم نمیتونه از بین ببره . لطفا راهنمایی کنید تا حداقل فرمتش کنم چون فرمت هم نمیشه
    سلام
    با این حالی که جای این سوال این تاپیک نیست. باید بیشتر توضیح بدین که دقیقا وضعیت فلش چطوره داخل فلش می تونید برین؟
    رایت پروتکت میزنه موقع فرمت کردن؟ فلش رو ویندوز میشناسه؟ روی فلش می تونید فایل اضافه کنید یا بنویسید؟

2. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    با این حالی که جای این سوال این تاپیک نیست. باید بیشتر توضیح بدین که دقیقا وضعیت فلش چطوره داخل فلش می تونید برین؟
    رایت پروتکت میزنه موقع فرمت کردن؟ فلش رو ویندوز میشناسه؟ روی فلش می تونید فایل اضافه کنید یا بنویسید؟
    داخل فلش میتونم برم . فایل نمیتونم کپی کنم. ویندوز فلش میشناسه ولی مثلا به تلویزیون وصل میکنم تلویزیون هنگ میکنه.موقع فرمت هم اررور windows was unable...... میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

سلام
    شما یکبار با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلشت را فرمت بکن ان شا ا... درست بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

self defance رو غیر فعال کردم ولی نتوسنتم pause protection رو پیدا کنم و غیر فعال کنم برای همین از تو ستینگ و قسمت protection center همه رو غیر فعال کردم
    ولی با این حال وقتی روی تریال ریست گزینه سمت چپی رو میزنم یک اروری میده و هیچ اتفاقی نمیوفته !!!
    سلام
    pause protection دقیقا روی آنتی ویروس کنار ساعت (گوشه سمت راست پایین تصویر بصورت V قرمز رنگ)کلیک راست کنی میبینی و روی آن کلیک کن از سه تا گزینه ظاهر شده گزینه دوم را کلیک و تایید و بعد آن نیز پیغام داده شده را تایید کنید . و پس ادامه را از مرحله سوم پیگیری کنید. اولین سری بعد نصب آنتی ویروس آپدیت آن کمی طولانی است ولی بعدا سریعتر آپدیت میشود

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    شما یکبار با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلشت را فرمت بکن ان شا ا... درست بشه .
    عزیز یه لینک دانلود بدی ممنون میشم . هرچی دانلود میکنم اررور میده !
    چرا با آنتی ویروس نمیشه ویروسها از بین برد؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام محمد جان
    قبل از اینکه متوجه شوم پسوند فایلها متفاوته من مراحل پایین برای انتقال دیتابیس از یه پسورد منیجر به یه سیستم دیگه انجام دادم ( پست خودتو ویرایش کردی نه؟ مراحل پایین به کارت نمیاد یادگاری بمونه)
    اگه راه حلی پیدا کردم اطلاع میدم
    ...........
    سلام علی جانم
    درسته مشکل این هستش که فرمتها با هم متفاوته.تو انجمن کسپر پرسیدم این جوابش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داانگرید!!!!!!!
    یعنی پیور 2 و پسورد منیجر 5 از یک فرمت استفاده میکنند و پیور 3 از یک فرمت دیگه.دوتا اولی گزینه های ایمپورت/اکسپورت دارند ولی سینک به my kasper ندارند ولی در پیور 3 برعکسه و فقط سینک داره!
    یا باید برگردم پیور 3 یا باید کل پسوردهام رو از اول ست کنم(بخدا زیاده-تازه چون به این برنامه اتکا کرده بودم بعضی هاشون رو باید برم تو ایمیلم تا پیدا کنم)
    و یا برنامه مشابه استفاده کنم که keePass و AI Robot رو تست کردم سرعت و راحتی کسپر رو ندارند و اصلا در این حد نبودند.
    اگه راه حلی یا برنامه مشابهی(و صد البته قابل اطمینان) برای مدیریت پسورد بنظرتون رسید لطفا راهنمایی کنید.

8. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام
    سلام" این فقط فلشای HP رو ساپورت میکنه. اسمشم ک روشه.
    باید تو انجمن مشکلات سخت افزاری، به مهندس: EXTREME بگید.
    Last edited by .AraMesh.; 06-08-2013 at 01:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان مگه نسخه نهای kis 2014 اومده ؟

الان تو خوده سایت کسپر دیدم تریالشو واسه دانلود گذاشته

یه سایت معروف ایرانی هم نسخه فینالش رو برا داناود گذاشته

لینک ها هم پایین میزارم

اولی سایت سافت 98 هست

محتوای مخفی: لینک 

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اول از همه سیستم شما آلوده به malware هستش.حتما به اخطارش توجه کن.
    اگه آپدیت نمیشه که احتمالا مشکل از سریاله.از انجمن زیر سریال جدید بگیر.صفحه اول آموزش و صفحه آخر جدیدترین سریالها قرار داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه شما میخواهی از کسپر استفاده کنی باید هر دوی اونها رو از سیستم حذف کنی چون نیازی به نصب چندین فایروال و آنتی ویروس نیست و باعث تداخل در کار همه اونها میشه.
    برای بحث مقایسه که باید گفت هم کومودو و هم کسپر فایروال قدرتمندی دارند.شما میتونی موقتا به کسپر بپیوندی و اگه راضی بودی از همین کسپر استفاده کنی.
    ممنون دوست عزیز میدونم منم نورتون با فایرواب ریختم منظورم کسپر انتی با فایر وال بود با یهو کسپر فایروال دار
    سوال دومم سریال تبلیغاتی پیدا میشه ؟
    یا همینا که توی نت هست جواب میده

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز میدونم منم نورتون با فایرواب ریختم منظورم کسپر انتی با فایر وال بود با یهو کسپر فایروال دار
    سوال دومم سریال تبلیغاتی پیدا میشه ؟
    یا همینا که توی نت هست جواب میده
    سلام

نسخه kaspersky internet security نصب کنید (انتی ویروس + فایروال ) با هم داره

شما از همین سریالهایی که تو نت منتشر میشه استفاده کنید تفاوتی با نسخه ارجینال نداره

13. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •