رو که نیستسنگ پا قزوینه درجه یک ـه
![]()
خوب
سلام :|
من که خودم تو bluegamers پدرم در اومد یارو رو خودم تو یه سرور دیگه دیده بودم ادمین بود بعد اومده از من میپرسید خونمو چطوری پروتکت کنم :|
یا چون دیده بود من mod ام میگفت بیا ایتم بده یا fly یا .... اعصاب ادمو خورد میکردن حتی یکیشون که sethome بلد نیود میومد به من توهین میکردو میگفت نووب ... :| دیگه واقعا نمیدونم به این ادما چی باید گفت
با اینکه گفتم دیگه ماین بازی نمیکنم ولی اگه مهران سرور بزنه سرور مهران میام![]()
دلیل نوب بودن بعضی ها این سایت های ( اسم نبرم) ... ـه
(ایرانیا)
و این که یه دونه Let's Play نیست توی ایران ( من خودم میخواستم درست کنم به دلیل پایین بودن گرافیک لب تاپ و FPS بد نتونستم ) اشالا لب تاپ عوض شد خودم یه Channel چیز tube ( اسم اصلیش مجازه بگم ؟
) را می ندازم مدیافایر هم آپلود می کنم 90 قسمت Let's Play ماین کرافت هم Survival هم PVP 90 فسمت مپ های فان هم بازی می کنیم میزاریم
...!
مهران تو اسم چهار تا پلاگین رو نمیگی اونوقت می خوای 90 قسسسسسمتتتتت letsplay ماین کرافت بزاری
و این جاست که باید گفت :
There is No water!!![]()
Last edited by arashsm79; 31-05-2013 at 19:32.
آپارات برادر.یه Channel چیز tube ( اسم اصلیش مجازه بگم ؟) را می ندازم
Water is blockedمهران تو اسم چهار تا پلاگین رو نمیگی اونوقت می خوای 90 قسسسسسمتتتتت letsplay ماین کرافت بزاری
و این جاست که باید گفت :There is No water!!![]()
دوست ندارم پلاگین هامو به کسی بگم مشکلی داره ؟بعدشم Let's پلی بازی کردن ماین کرافت چه ربطی به سرور داره ؟
همه چیو نباید به همه چی ربط داد که پسر جون
میخواستم کیفیت 480 بزارم یا پایین تر آپارات میزارشتم خوبکیفیت ویدیو رو 500 برابر کم میکنه کم مونده دیگه 3GP بشه
![]()
خوب چه فایده وقتی چیز تیوب چیلتره
mediafire هم میزاریم![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 03-06-2013 at 09:38.
حالا تو بزار نمیخواد 100 جا اپلود کنی :|
هوی به این مهران اعتماد نکنید خخخهمش دروغ میگه سر شمارو شیره بماله "پول"بدید برا سرور
میگی نه نگاه کن کی بهتون میگه لول
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)