.........................
.........................
دوستان، میخواستم بدونم قیمت هدست بلوتوث SHB611O 1O فیلیپیس حدودا چنده
یه دست دومش رو دیدم خیلی خوشم اومد یعنی به کارم اومد دست فامیله
اكولايزر راك روي پلير ها، در اصل u شكل كردن صدا رو بر عهده داره، همينطور هدفون هايي كه براي راك و متال معرفي ميشه، پاسخ فركانسي u شكل دارن
ببين اگر از اون اكولايزر خوشت مياد، هدفون با صداي u شكل هم خوشت مياد
من مدل خاصي از بيرديناميك رو يادم نيست، فقط يادمه پاسخ فركانسيشون u شكل بود
در مورد هدفون اوپن مورد نظر من، چونكه قصد خريد نداشتم تا حالا به طور جدي مدل ها رو بررسي نكردم، من فعلا با توجه به شرايط بازار و شرايط اقتصادي ايران، به شدت طرفدار تو گوشي ها هستم.
دوستان یه هدفون بهم معرفی کنید تا حدود قیمتی 250 تومن برای بازی و فیلم میخوام جنسش خوب باشه و زود خراب نشه ممنون
درسته قیمتا تو ایران بالاس. من از نمایندگی رسمی بیردینامیک تو ایران گرفتم. سایت بیر آلمان برید و اونجا توی توزیع کننده ها ایرانو انتخاب کنید 3 تا نمایندگی میاره با مشخصات. من از نمایندگی اول گرفتم که قیمتاش خیلی مناسب تره و گارانتی معتبر هم داره. حالا اون قیمتی که من گرفتم اگه نشد هم باز از جاهای دگه خیلی ارزونتره... از فروشگاه های متفرقه اصلا پیشنهاد نمیکنم...
DT990 کاملا درسته بیس قوی داره ولی نه لوربیس قوی، بلکه مید بیس قوی داره که حجم و پانچ خوبی هم داره برای یه هدفون باز. از طرفی فرکانسهای بالارو نمیگم تیز میکنه ولی شفافیت خوبی تو فرکانسهای بالا داره.
همینطور PRaT به نسبت سریعی داره که این مناسب سبک متال هست. یعنی متال یه موسیقی سریعیه باید هدفونی باشه که بتونه پا به پای اون بره.
از اون طرف اگه توی همین مدیاپلیر ویندوز اگه بزنین اکولایزر متال، می بینین که فرکانسهای بالارو بالاتر میبره و لوربیس را هم کم میکنه. ولی روی میدبیس تغییر زیادی نمیده(کم نمیکنه). این میشه گفت دقیقا همون پاسخ فرکانسیه dt990. برای همین میگن بیردینامیکا(به خاطر u شکل بودن پاسخ فرکانسی) و توی بیردینامیکا 990 میتونه برای متال مناسب باشه.
کاری که میتونین انجام بدین اینه که دستگاه پخش خودتونو با آهنگایی که دوست دارین بردارین و به نمایندگی برین، اونجا تست کنین و اگه خوشتون اومد بخرین. من این کارو کردم امیدوارم برای شما هم امکانش فراهم بشه اگه خواستین بییر بگیرین.
یه مسئله دیگه اینکه بعد از این تاپیک من یه سری آهنگ متال داشتم که شروع کردم به گوش دادن که میشه گفت حتی بدون آمپ تجربه خیلی خوبی بود
من 880 را گوش نکردم از ترس اینکه بشنوم و خوشم بیاد و اونو بگیرم)) یا اگه هم نگیرمش دیگه 990 را نتونم گوش کنم
) اینو گفتم چون تعریفی که از 880 شنیدم این بوده که یه هدفونیه که علاوه بر اینکه خیلی دقیقه ولی با اکثر سبک های موسیقی سازگاره. یعنی خوش صداس. باز چون نشنیدم نمیتونم خیلی قضاوت کنم. ولی دلیل پیشنهادم به خاطر hd598 و در مقابل و بجای اون بود.
این شرکته اگه بتونه تو 3 هفته بیاره معتبر هم باشه یه خبری به منم بدین لطفا.
در مجموع ولی به نظر من بهترین گزینه برای راک و متال اگه بتونی پیدا کنی همون Grado میشه. من خودم اول خیلی دنبالش بودم ولی خوب واقعا تو ایران پیدا نشد.
Last edited by A1E; 22-04-2013 at 15:07.
سلام
ep630i هم همون شفافیت و کیفیت 630 رو داره آیا ؟
بله،هيچ فرقي ندارن فقط مدل i روي كابلش ريموت محصولات اپل رو دارا هست.
یه هدفون برای پلیر تا 300 350 برای سبک راک متال و کمی هم پاپ .
سلام اساتید لطفا کمک کنین .
من Creative ep630 دارم میخواستم ببینم CX 300 یا Klipsch S4 بگیرم چه اندازه تفاوت صدایی رو احساس میکنم ؟؟؟
ارزشش رو داره هزینه کنم ؟؟؟؟
ایرانی گوش میدم پاپ
لطفا کمک کنید
اقا تو رنج قیمتی xd200 سونی چیز بهتر و باکیفیت تری پیدا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)