تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 602 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

ممنون داداش
    حالا این دو تا چقدر با هم تفاوت دارن؟تفاوتشون تو چیه؟
    چیزی بهتر از اینا ‍‍‍بیدا میشه؟
    .........................

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان، میخواستم بدونم قیمت هدست بلوتوث SHB611O 1O فیلیپیس حدودا چنده
    یه دست دومش رو دیدم خیلی خوشم اومد یعنی به کارم اومد دست فامیله

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون، توضیحات خوبی بود. من تا حالا هدفون اوپن نداشته ام، کلا هدفون سطح بالایی نداشته ام. برای همین شناخت تجربی از عملکرد هدفون های مختلف با مشحصات متفاوت ندارم و هدفون هم چیزی نیست که بشه عملی تست و مقایسه شون کرد بعدش انتخاب کرد و خرید. بخاطر همین تنها راه اینه که نقد ها و توصیه ها رو از سایت های معتبر هدفون بخونم و تصمیم بگیرم.
    اگر من هم تجربه گوش دادن به هدفون های مختلف رو داشته بودم میتونستم منم هدفون مناسب خودم رو با معیارهای خودم از بینشون انتخاب کنم. ولی الان مجبورم صرفا از روی نقدهای دیگران تصمیم بگیرم.
    در مورد Beyerdynamic قبلا هم دیده بودم که برای متال از این برند اسم میبرند. ولی نمیدونم کدوم مدل/مدل های اوپن این برند برای متال مناسبه. من در مورد چند تا از مدلهای اوپن رو در پست بالایی نطرمو نوشتم. نمیدونم تحلیلم تا چه حد درسته. شما کدوم مدلش رو میگید برای متال خیلی مناسبه؟ مشخصات محبوب شما برای متال در کدوم مدل اوپن هست همگی؟
    اینکه گفتید Grado حالت تهاجمی داره خب این تازه برام جالب ترش کرد. چون متال های تهاجمی تر گوش میدم خودم و خب اگه هدفون هم به این حس کمک کنه که دیگه عالیه. اتفاقا خونده بودم که Grado خیلی حس داره ، یه حس خاصی که شاید هدفون در کل با کیفیت تر 2 ملیونی هم نده به آدم.
    در مورد وسعت استیج ، چون انگار سلیقه ای شد و هر کسی نوعی از اون رو دوست داره، من الان نمیتونم تشخیص بدم سلیقه خودم چه خواهد بود! چون امتحان نکردم. ولی این حالت تهاجمی بودن Grado برام جالبه و دوست دارم ببینم چطوریه.
    هدفون توگوشی اصلا حرفشو نزن. هر چی میکشم از همین هدفون هاست. گوشم درد گرفت ازشون دکتر هم رفتم کلی چیزبهم گفت. هدفون فول سایز closed هم داشتم از قدیم اونهم گوش رو اذیت میکنه برای طولانی مدت. فقط هدفون اوپن میخرم. با این هدفون داخل گوشی ها death metal و black metal گوش میدادم خیلی اذیت میکنه گوش رو. دیگه طرف هدفون های توگوشی و هدفون closed نمیرم.
    اكولايزر راك روي پلير ها، در اصل u شكل كردن صدا رو بر عهده داره، همينطور هدفون هايي كه براي راك و متال معرفي ميشه، پاسخ فركانسي u شكل دارن
    ببين اگر از اون اكولايزر خوشت مياد، هدفون با صداي u شكل هم خوشت مياد
    من مدل خاصي از بيرديناميك رو يادم نيست، فقط يادمه پاسخ فركانسيشون u شكل بود
    در مورد هدفون اوپن مورد نظر من، چونكه قصد خريد نداشتم تا حالا به طور جدي مدل ها رو بررسي نكردم، من فعلا با توجه به شرايط بازار و شرايط اقتصادي ايران، به شدت طرفدار تو گوشي ها هستم.

4. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xp70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان یه هدفون بهم معرفی کنید تا حدود قیمتی 250 تومن برای بازی و فیلم میخوام جنسش خوب باشه و زود خراب نشه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات. من قیمت هایی که در یک سایت ایرانی دیدم از مدل های Beyerdynamic بالاتر از قیمت هایی هست که گفتید. dt990 رو نوشته بود بالای 800، dt880 هم نوشته بود بالای 1،200. شاید اون خیلی گرون میده ،شاید هم کلاس متفاوتی بوده،هر مدل اهم هاشون با هم فرق دارند، premium و pro هم دارند. بستگی به سال تولیدشون هم متفاوتند گویا!
    درسته قیمتا تو ایران بالاس. من از نمایندگی رسمی بیردینامیک تو ایران گرفتم. سایت بیر آلمان برید و اونجا توی توزیع کننده ها ایرانو انتخاب کنید 3 تا نمایندگی میاره با مشخصات. من از نمایندگی اول گرفتم که قیمتاش خیلی مناسب تره و گارانتی معتبر هم داره. حالا اون قیمتی که من گرفتم اگه نشد هم باز از جاهای دگه خیلی ارزونتره... از فروشگاه های متفرقه اصلا پیشنهاد نمیکنم...

خب Beyerdynamic های open رو بررسی کنیم برای هدف من که موسیقی متال هست:
    dt990 که بیس خیلی قوی داره گویا. فرکانس های خیلی بالا رو هم که خیلی تقویت میکنه توی نمودار پاسخ فرکانسی اش دیدم. توی نقد ها هم خوندم که صدا های زیر رو زیاد تیز میکنه. خب این هر دو مورد نکات کاملا منفی هستند برام و مناسب اون سبک نیستند.
    DT990 کاملا درسته بیس قوی داره ولی نه لوربیس قوی، بلکه مید بیس قوی داره که حجم و پانچ خوبی هم داره برای یه هدفون باز. از طرفی فرکانسهای بالارو نمیگم تیز میکنه ولی شفافیت خوبی تو فرکانسهای بالا داره.

همینطور PRaT به نسبت سریعی داره که این مناسب سبک متال هست. یعنی متال یه موسیقی سریعیه باید هدفونی باشه که بتونه پا به پای اون بره.

از اون طرف اگه توی همین مدیاپلیر ویندوز اگه بزنین اکولایزر متال، می بینین که فرکانسهای بالارو بالاتر میبره و لوربیس را هم کم میکنه. ولی روی میدبیس تغییر زیادی نمیده(کم نمیکنه). این میشه گفت دقیقا همون پاسخ فرکانسیه dt990. برای همین میگن بیردینامیکا(به خاطر u شکل بودن پاسخ فرکانسی) و توی بیردینامیکا 990 میتونه برای متال مناسب باشه.

کاری که میتونین انجام بدین اینه که دستگاه پخش خودتونو با آهنگایی که دوست دارین بردارین و به نمایندگی برین، اونجا تست کنین و اگه خوشتون اومد بخرین. من این کارو کردم امیدوارم برای شما هم امکانش فراهم بشه اگه خواستین بییر بگیرین.

یه مسئله دیگه اینکه بعد از این تاپیک من یه سری آهنگ متال داشتم که شروع کردم به گوش دادن که میشه گفت حتی بدون آمپ تجربه خیلی خوبی بود

dt880 اولا که کاملا open نیست و نیمه باز هست. ثانیا هدفون مانیتورینگ هست و صداها رو با تمام جزییات و حنثی پخش میکنه. خب این برای آهنگسازی و رکورد و اینها خیلی خوب هست ولی برای موسیقی گوش دادن خصوصا موسیقی های متال سنگین اصلا خوب نیست. توی این سبک های خشن و تهاجمی هدفون فلت و مانیتورینگ اصلا خوب نیست چون صدا بیش از حد خشک و تیز میشه و آزار دهنده هست و لدتی نخواهد داشت. dt880 رو برای متال تحقیق کرده بودم، همین مساله رو داره،گفته شده برای متال صدا خیلی خشک و آزار دهنده هست. قیمتش هم بالاست. اگر قرار بود هدفون فلت بگیرم HD600 فکر میکنم بهتر بود برای منظور من، چون گویا به اندازه dt880 خنثی و خشک نیست کمی متعادل هست. البته بقیه مشخصاتش رو تحقیق نکردم برای متال چون هدفون خنثی نمیخوام. خودم تجربه کردم قبلا یک هدفون توگوشی خریدم که از هدفون قبلیم صدا شفاف تر بود و جزییات بیشتر داشت، خنثی بود صدا،.آزار دهنده بود برای آهنگهایی که گوش میدم و لذتی نداشت. صدا تیز و خشک بود.
    من 880 را گوش نکردم از ترس اینکه بشنوم و خوشم بیاد و اونو بگیرم )) یا اگه هم نگیرمش دیگه 990 را نتونم گوش کنم) اینو گفتم چون تعریفی که از 880 شنیدم این بوده که یه هدفونیه که علاوه بر اینکه خیلی دقیقه ولی با اکثر سبک های موسیقی سازگاره. یعنی خوش صداس. باز چون نشنیدم نمیتونم خیلی قضاوت کنم. ولی دلیل پیشنهادم به خاطر hd598 و در مقابل و بجای اون بود.

در مورد خرید از خارج، منم کاملا ترجیح میدم زودتر هدفون بدستم برسه چون هدفون ندارم الان. یه شرکتی که دیدم تو سایتشون نوشته بود معمولا حداکثر 3 هفته طول میکشه. والا.
    این شرکته اگه بتونه تو 3 هفته بیاره معتبر هم باشه یه خبری به منم بدین لطفا.

در مجموع ولی به نظر من بهترین گزینه برای راک و متال اگه بتونی پیدا کنی همون Grado میشه. من خودم اول خیلی دنبالش بودم ولی خوب واقعا تو ایران پیدا نشد.
    Last edited by A1E; 22-04-2013 at 15:07.

7. 3 کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen284's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شفافيت صداي ep630 خيلي محسوس تر و بهتر هست.تو اين رنج قيمت ،هدفوني كه بتونه باهاش رقابت كنه موجود نيست.
    سلام
    ep630i هم همون شفافیت و کیفیت 630 رو داره آیا ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ep630i هم همون شفافیت و کیفیت 630 رو داره آیا ؟
    بله،هيچ فرقي ندارن فقط مدل i روي كابلش ريموت محصولات اپل رو دارا هست.

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه هدفون برای پلیر تا 300 350 برای سبک راک متال و کمی هم پاپ .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام اساتید لطفا کمک کنین .
    من Creative ep630 دارم میخواستم ببینم CX 300 یا Klipsch S4 بگیرم چه اندازه تفاوت صدایی رو احساس میکنم ؟؟؟
    ارزشش رو داره هزینه کنم ؟؟؟؟
    ایرانی گوش میدم پاپ
    لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

اقا تو رنج قیمتی xd200 سونی چیز بهتر و باکیفیت تری پیدا میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •