تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 421 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

بستگی به اخلاق و خساست صاحبکار داره. مثلا یکی از بچه های باسابقه از صاحبکارش تقاضای 2000 تومن اضافه در روز کرد طرف قبول نکرد و بجاش جایگزین آورد. وقتی طرف رفت بیرون چند وقت بعد هر دو به هم نیاز پیدا کردن و 1000 تومن اضافه شد
    جالبش اینه که صاحبکار از نفر جایگزین موقت خوشش نمیومد و روزی فقط 5000 تومن بهش میداد !!

2. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه قصد دارم با صاحبکارم در مورد افزایش دستمزد و درآمد صحبت کنم. کسی تجربه ای داره تو این زمینه که کلا از چه ادبیاتی باید استفاده کرد واسه اینکار ؟ و اینکه پشتوانه و به قول معروف بهانه من واسه افزایش درآمد چه چیزی باشه ؟ (منظورم موارد مستند هست مثل افزایش 20% حقوق کارمندا تو سال 93)
    اگر کسی تجربه ای داره تو این مورد (تجربه ای که نتیجش مثبت بوده و یا حتی منفی) راهنمایی کنه لطفا.
    الان وقت مناسبی برای صحبت نیست.چون محرم هست و بازار کساده(البته اگر شغل شما هم همین طور باشه)
    به قول بازاری ها توی این بازار کسادی کسی صحبت پول نمیکنه

زمانی که اوضاع بهتر شد رک و راست و محترمانه به صاحب کارتون بگید هزینه ها خیلی بالا رفته و با این حقوق کم کم دارم به مشکل برمیخورم.اگر امکانش هست دستمزد من را اضافه کنید

4. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه قصد دارم با صاحبکارم در مورد افزایش دستمزد و درآمد صحبت کنم. کسی تجربه ای داره تو این زمینه که کلا از چه ادبیاتی باید استفاده کرد واسه اینکار ؟ و اینکه پشتوانه و به قول معروف بهانه من واسه افزایش درآمد چه چیزی باشه ؟ (منظورم موارد مستند هست مثل افزایش 20% حقوق کارمندا تو سال 93)
    اگر کسی تجربه ای داره تو این مورد (تجربه ای که نتیجش مثبت بوده و یا حتی منفی) راهنمایی کنه لطفا.
    هر وقت دیدی یه پول تپل اومد دستش برو صحبت کن

6. 3 کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان وقت مناسبی برای صحبت نیست.چون محرم هست و بازار کساده(البته اگر شغل شما هم همین طور باشه)
    به قول بازاری ها توی این بازار کسادی کسی صحبت پول نمیکنه

زمانی که اوضاع بهتر شد رک و راست و محترمانه به صاحب کارتون بگید هزینه ها خیلی بالا رفته و با این حقوق کم کم دارم به مشکل برمیخورم.اگر امکانش هست دستمزد من را اضافه کنید
    فکر کنم صاحبکار لفظ درستی نبود من استفاده کردم. منظور مدیر شرکتی هست که من کارمندشم. ولی خب چون قرارداد رسمی بین ما نیست تقربیا از لحاظ امنیت شغلی و مزایایی که یه کارمند معمولی داره و من ندارم، شغلم آزاد حساب میشه. رو این حساب گفتم صاحبکار.
    در مورد محرم هم تقریبا تاثیری رو درآمد شرکت نداره. اینم میدونم درآمد شرکت تو چند سال اخیر که من توش بودم خیلی رشد داشته.

از یه طرف تقریبا مطمئنم که نمیتونه یه نیرو جایگزین من بیاره با کیفیت و تجربه کاری من، از یه طرف هم واقعا میترسم اهرم فشار رو برای افزایش دستمزد، تهدید به جدایی از شرکت کنم. ممکنه خیلی رو راست بگه خوش اومدی به نظرتون اگر من تهدید کردم اونم گفت خوش اومدید، قضیه رو چطور میشه درست کرد که بدون ضایع شدن بگم اوکی ادامه میدم همین منوال ؟

8. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

فکر کنم صاحبکار لفظ درستی نبود من استفاده کردم. منظور مدیر شرکتی هست که من کارمندشم. ولی خب چون قرارداد رسمی بین ما نیست تقربیا از لحاظ امنیت شغلی و مزایایی که یه کارمند معمولی داره و من ندارم، شغلم آزاد حساب میشه. رو این حساب گفتم صاحبکار.
    در مورد محرم هم تقریبا تاثیری رو درآمد شرکت نداره. اینم میدونم درآمد شرکت تو چند سال اخیر که من توش بودم خیلی رشد داشته.

از یه طرف تقریبا مطمئنم که نمیتونه یه نیرو جایگزین من بیاره با کیفیت و تجربه کاری من، از یه طرف هم واقعا میترسم اهرم فشار رو برای افزایش دستمزد، تهدید به جدایی از شرکت کنم. ممکنه خیلی رو راست بگه خوش اومدی به نظرتون اگر من تهدید کردم اونم گفت خوش اومدید، قضیه رو چطور میشه درست کرد که بدون ضایع شدن بگم اوکی ادامه میدم همین منوال ؟
    تهدید؟؟؟؟؟؟؟؟حتما شوخی میکنید
    اولا درسته که شما کیفیت و تجربه ی خوب و زیادی دارید ولی همیشه یادتون باشه افراد جویای کار و با مهارت خیلی بشتر از اون چیزی که ما فکر میکنیم هستند
    من هم در یک شرکت معروف استخدام بودم و من هم همین فکر رو داشتم.به نوعی چند نفر زیراب من رو زدند و من بیکار شدم.هنوز بعد از 5 ماه اگهیشون رو میبینم که به جای من چند نفر کارمند هم که استخدام کرده اند هنوز مشکل دارند.یعنی کاری که من میکردم رو چند نفر هنوز نمیتوانند انجام دهند
    ولی به هر حال به راحتی به من گفتند خوش امدی....پس کلا فکر تهدید و این جور حرف ها رو نکن

از طرفی اگر رئیستون از شما شاکی یا ناراحت بشه حتی اگر بعدش قضیه رو یه جوری ماست مالی هم بکنید باز همیشه یادش میماند که فلانی اون روز تو روی من ایستاد.فلانی فکر کرده کیه که تهدید میکنه و از این حرف ها....و ممکنه به محض اینکه یک کارمند خبره پیدا کنه شما رو اخراج کنه

پس بهتره خیلی محترمانه بروید ازش درخواست کنید ولی اگر میترسید رو در رو نتوانید خودتون رو کنترل کنید بهتره که یک نامه محترمانه برایش بنویسید.البته اگر توی نت هم سرچ کنید متن درخواست افزایش حقوق رو میتوانید پیدا کنید

10. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ولی همیشه یادتون باشه افراد جویای کار و با مهارت خیلی بشتر از اون چیزی که ما فکر میکنیم هستند
    واقعیتش به این قضیه با این دید فکر نکرده بودم! شاید خیلی خوشبینانه فکر میکنم که نمیتونه جایگزین پیدا بشه واسه من.

شما که تجربه دارید به نظرتون استناد به افزایش 20% حقوق کارمندان دولت تو سال 93، مدیر شرکت رو مجاب میکنه؟ کلا شرکت های خصوصی اصلا چنین تعهدی دارن که پا به پای شرکت های دولتی افزایش بدن حقوق کارمندهاشون رو ؟

12. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

واقعیتش به این قضیه با این دید فکر نکرده بودم! شاید خیلی خوشبینانه فکر میکنم که نمیتونه جایگزین پیدا بشه واسه من.

شما که تجربه دارید به نظرتون استناد به افزایش 20% حقوق کارمندان دولت تو سال 93، مدیر شرکت رو مجاب میکنه؟ کلا شرکت های خصوصی اصلا چنین تعهدی دارن که پا به پای شرکت های دولتی افزایش بدن حقوق کارمندهاشون رو ؟
    راستش نه.شرکت های خصوصی شاید تعهد داشته باشند ولی عملا دارن دل بخواه کار میکنند

ببینید کلا شما نباید با حالت طلبکاری جلو بروید....البته عملا شما از انها طلبکار هستید ولی نباید این طوری نشان بدهید.هر چه باشد ایشان رئیس هستند و شما کارمند

14. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مدیر جان اینو حذف کن لطفا.نمیشد
    Last edited by Ali000999; 02-11-2014 at 11:56.

16. این کاربر از Ali000999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    ببین دوست من شما یک اشتباه بزرگ کردی. حالا دلیلش رو نمی دونم ولی هیچ منطقی نمی تونه توجیهش کنه
    شما چرا قرارداد نبستی؟
    قرارداد یعنی امنیت شغلی
    یعنی اینکه کارفرما نتونه بزنه زیر حرفش
    یعنی اگر فردا هر اتفاقی افتاد، شما تکلیفت روشن باشه

کارکردن بدون قرارداد و بیمه خیلی خطرناکه. حتی برادر با برادر میخواد شراکتی بکنه، بودن یک قرارداد خشک خالی بهتر از هزار جور وعده و وعیده

معمولا در شرکتهایی که حداقل نظم و قانون رو رعایت میکنن، سر سال قرارداد می بندن، و اغلب چونه ها در همون زمان زده میشه. متناسب با نرخ تورم و نرخ افزایش حقوق کارگر و کارمند و ....
    هر جایی البته شرایط خودشو داره
    وقتی اسم جایی میشه خصوصی، اصلا میتونه حقوق شما رو افزایش نده. کار زیادی نمیشه کرد

با این حساب توصیه من به همه افراد اینه که حقوق کمتر از مصوب قانون کار رو نگیرن. کارفرما رو نباید پر رو کرد....

در مورد نحوه پیشنهاد حقوق، وقتی شما قرارداد نداری، پس همیشه باید خودتو آماده این بکنی که طرف تهدیدت کنه به بیکاری یا اینکه واقعا بیکارت کنه
    اصولا روش کار به این صورته که بری شرایط رو بگی. مثلا هزینه ها بالا رفته...خرج خانواده میدی .... میخوای 1-2 سال دیگه ازدواج کنی... ازدواج کردی ... خرج دانشگاه...خرج پایان نامه....قسط وام ... و ....
    در مورد میزانش هم کارای مختلف با هم متفاوتن. در کل سعی کن کمی بالاتر از اونی که مد نظرته بگی که با کمترش موافقت کنن. اول و آخر همه جا چونه میزنن
    خیلی عدد غیر منطقی و بالا نگو. از طرفی هم غیر مستقیم دست خودتو پر نشون بده که جای دیگه داری
    در کل طرف براش توجیه بشه که به پول بیشتر احتیاج داری و ممکنه به خاطرش حتی بری جای دیگه. ولی دوست داری همینجا بمونی

البته بازم میگم هر جایی شرایط خودشو داره. برخی افراد تازه به دوران رسیده هستن. همه کارشون به رفیق بازی و دلبخواهی جلو میره. به نیروی خوبشون بها نمیدن. رفیق و فامیل بی سوادشون رو تحویل میگیرن. کارکردن برای اینجور افراد اشتباهه و ارزش منت کشیدن نداره

18. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

شما باید برای خودتون مشغله درست کنید.ببینید به چه کاری علاقه دارید بروید و حرفه ای دنبالش کنید
    در ضمن برای خودتون تفریحات سالم جور کنید
    من خیلی ها رو دیدم که راه حل های متفاوتی برای خودشون پیدا کرده اند.
    مثلا کوهنورد ها هر 4 شنبه شب میروند کوه.تنهایی و عظمت کوه به انها ارامشی میدهد که مرحم تمام زخم های انهاست
    والا کوهم میرم
    ولی چیکار کنیم
    همین چهارشنبه ای رفتیم دربند ولی متاسفانه هم قلیون کشیدم و هم سیگار
    اصن یه سوال ؟
    وقتی ادم پیش دوستاش هست چطوری از یکسری چیز ها دوری کنه ، مثلا سیگار ، مشروب و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •