پچ 2.3 همراه با فیکسش رو برای اولین بار نصب کردم.همه چیزش خوبه ولی وقتی یک ترکیب میچینم و میخوام ذخیره اش کنم بازی هنگ میکنه و باید از تسک منیجر بازی و ببندم
پچ 2.3 همراه با فیکسش رو برای اولین بار نصب کردم.همه چیزش خوبه ولی وقتی یک ترکیب میچینم و میخوام ذخیره اش کنم بازی هنگ میکنه و باید از تسک منیجر بازی و ببندم
با سلام!!!!!!اقا من 2تا سوال داشتم!!
یکی اینکه نسخه اصلی و کرک شده pes2012 چه تفاوت هایی دارن و نسخه ارجینال اون چه مزیت هایی داره و از کجا میشه تهیه کرد؟
سوال دوم:من خیلی گشتم که بفهمم بالاخره چطوری میشه راحت و بدون دردسر انلاین بازی کرد(یکی از ارزو های منه)!اطلاعات کاملی می خوام !از قبیل اینکه سرعت اینترنت چقدر باید باشه و یا هر گونه اطلاعات تکمیلی در این رابطه!ممنون میشم جواب بدین!
دوستان من پچ 2.3 رو نصب کردم، در کل متوجه تغییر خاصی در ظاهر بازی نشدم،اگه اشتباه نکنم یکی دوتا توپ اضافه شده، یا مثلا کفشهای مسی زرد رنگ شده و یه مقدار تغییرات جزئی دیگه
از دوستان کسی اگه پچ 2.3 رو نصب کرده لطف کنه بگه اون چیزایی که تغییر کردن چیا هستن؟در توضیح پچ نوشته فیس سیدورف عوض شده ولی من دقت کردم تغییری نداشته
الان به شک افتادم که این پچ همینارو فقط تغییر داده یا اینکه پچ درست نصب نشده، البته احساس می کنم گیم پلی کمی روانتر شده
چرا دوست عزیز پچ به صورت کامل نصب شده ولی به گفته خودت تغییرات خاصی نداشته، چندتا فیس و کفش و پرچم تیم ها رو هم اگه نگاه کنی تغییراتی داشته
واقعا این پچ با حجم حدود 500 مگ فقط چندتا فیس و کفش و پرچم تیم ها رو تغییر داده؟؟؟
گیم پلی رو تغییر نداده؟ آخه من احساس می کنم بازی روانتر شده و ضعف مدافعین میانی خیلی بیشتر شده، موقعی که مهاجم میاد از وسط نفوذ کنه قبل از اینکه من فعالشون بکنم 2 تا دفاع وسط به طرفین میرن و وسط کامل باز میشه
این 500 مگ تقریباً 450 مگش همون پچ قبلیه . پچ های pesedit همه ش همینه نسبت به قبلی چیز زیادی اضافه نشده ولی همیشه پچ کل می دن برای دانلود .
گیم پلی رو هم تغییر نداده توهم زدی فکر کنمهنوز هم نمیشه دفاع کرد و من هنوز از هر بازیکن حریف توی هر تیمی دریبل می خورم
![]()
چی میگی؟ توهم چیه؟ بازی ایران - عربستان یه گلهایی بهم زدیم که تو بازی آرژانتین - برزیل هم نمیشد لنگه ش رو پیدا کرد !!! چطور اینطور گلها رو قبلا نمی دیدم؟ بازیکن عربستان کمی جلوتر از خط نیمه توپ رو سانتر میکرد، من که تا حالا این مورد ندیده بودم. بازی کمی روانتر شده و یه مقدار بازی زیباتر و هیجانی تر شده
وضعیت مدافعین هم بنظر من بدتر هم شده، وقتی مهاجم از وسط استارت میزنه وسط رو خالی میکنن تا بره بزنه تو گل
Last edited by urumchi; 10-12-2011 at 01:57.
چجوری میشه تو قسمت بازی دوستانه،تیم مسترلیگ رو انتخاب کرد؟من توی دیتام سیوهای مستر لیگم نمیاد.
چطوری میشه نوشته هاش رو انگلیسی کرد؟ فرانسویه و در منوی تغییراتش انگلیسی نداره.
این جا که قبلاً معرفی کرده بودید حذف شده:
ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by molaali; 10-12-2011 at 10:16.
این فایــل رو دانلود و در پوشــه img بازی قرار بـدید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)