یه زمانی فکر می کردم این حرکات کشتی کچ واقعیه! نمی دونید با چه لذتی نگاه می کردم!
از وقتی فهمیدم همش الکیه و فیلمه دیگه نگاه نمی کنم. حالم ازش بهم میخوره.![]()
یه زمانی فکر می کردم این حرکات کشتی کچ واقعیه! نمی دونید با چه لذتی نگاه می کردم!
از وقتی فهمیدم همش الکیه و فیلمه دیگه نگاه نمی کنم. حالم ازش بهم میخوره.![]()
سلام. من پیغامتونو خوندم گفتم بیام یه سری بزنم. تاپیک باحالیه.
من فک نمیکنم همش الکی باشه. خیلی از ضربات اصلا غیر ممکنه الکی باشه.از وقتی فهمیدم همش الکیه و فیلمه دیگه نگاه نمی کنم
حالا هم اتفاق خاصی نیوفتاده که.... تو مگه فیلم نگاه نمیکنی؟ مگه نمیدونی همه اینا که تو فیلمه الکیه؟ خوب پس چرا میشینی نگاه میکنی؟ کشتی کج رو هم همینطور ببین. البته خیلی نیاز نیست لحظه به لحظه به خودت تلقین کنی که اینا غیر واقعیه : دی
کسایی که میگن نمایشی هست زیاد بر قوانین کشتی کچ اشنایی ندارن.کشتی کچ هم مثل رشته های دیگه قوانین داره با این نکته که قوانین اون ممکنه از یک بازی به یک بازی دیگه فرق کنه.اکثر افراد فکر میکنن در کشتی کچ مثل مسابقات یو اف سی یا بوکس رزمی افراد همدیگر رو به قصد کشت میزنن.اصلا همچین چیزی نیست.هدف پین کردن است نه مصدوم کردن طرف مقابل.این حرفهایی هم که میگن نتیجه ها از قبل مشخصه و این حرفها رو نشنیده بگیرید.توی اکثر مسابقات نتیجه ای از قبل مشخص نیست مگر مسابقاتی که جنبه طنز داره.این حرف رو من از دو جا شنیدم که همه هم به اون دوتا استناد میکنن.یکی سیاوش اریا تو جم.یکی هم این سایت ایرانیه که اصلا انگار با این که سایت کشتی کچه ولی گردانندگانش با هدف زدن کشتی کچ فعالیت میکنن(خودتون بگیرید به کجا احتمالا بندند).
در هیچ جای دنیا انسانی رو پیدا نمیکنید که از خوردن صندلی توی صورت یا بدن واهمه نداشته باشه.اگه همچین چیزی بود و مسابقات از قبل مشخص بودن این صحنه ها بیشتر به کمدی تبدیل میشد در صورتی که شما توی کشتی کچ این صحنه ها رو کاملا عادی و طبیعی میبینید.درست مثل اینکه یک نفر توی واقعیت یکی دیگه رو با صندلی بزنه.
قدیما که میگفتن اینها همه صحنه پردازیه.![]()
این تیکه رو من نفهمیدم.... یعنی چی؟ بالاخره ممکنه با صندلی به کسی ضربه بزنی یا نه؟ یعنی میخوای بگی تو کشتی کج کسی واهمه نداره از ضربه صندلی؟در هیچ جای دنیا انسانی رو پیدا نمیکنید که از خوردن صندلی توی صورت یا بدن واهمه نداشته باشه.اگه همچین چیزی بود و مسابقات از قبل مشخص بودن این صحنه ها بیشتر به کمدی تبدیل میشد در صورتی که شما توی کشتی کچ این صحنه ها رو کاملا عادی و طبیعی میبینید.درست مثل اینکه یک نفر توی واقعیت یکی دیگه رو با صندلی بزنه.
چرا دیگه واهمه داره.اگر طرف میدونست کی قراره صندلی به سرش بخوره اون هم مثل یک انسان عادی ناخوداگاه جای خالی میداد.ولی چون نمیدونه اون ضربات با اون شدت کی میخوره جای خالی نمیده.بابا حالت عادی ما به یکی پق میکنیم طرف گارد میگیره چه برسه به اینکه صندلی بخواد بخوره!
ضربات اگر نمایشی بود اون صدای بلند از برخورد صندلی با شخص بلند نمیشد و یا اگر ضربات صندلی کنترلی بود موقع نزدیک شدن به شخص سرعت برخورد کم میشد.در صورتی که حتی ما صحنه اهسته اونها رو هم میبینیم و راحت تر هم میتونیم پی به واقعی بودنش ببریم.
چرا دیگه واهمه داره.اگر طرف میدونست کی قراره صندلی به سرش بخوره اون هم مثل یک انسان عادی ناخوداگاه جای خالی میداد.ولی چون نمیدونه اون ضربات با اون شدت کی میخوره جای خالی نمیده.بابا حالت عادی ما به یکی پق میکنیم طرف گارد میگیره چه برسه به اینکه صندلی بخواد بخوره!
سلام اجازه هست؟
آقا حرف من اینه همش الکی نیست که اکثرش الکیه همون حرکات بعضیاش واقعا نمیتونه الکی باشه مثلا طرف که از 10 متری پرت میشه پایین که نمیتونه الکی باشه اما هر کی اومد گفت مشتایی که به هم میزنن واقعیه من بهش میخندم
همین حرکات که انجام میدن مثلا با صندلی همدیگه رو میزنن اینا بدناشون آمادس آدم عادی این ضربه ها رو بخوره نفله میشه
اما در کل خیلی مصنوعی شده قدیم طبیعی تر بود![]()
آهان الان فهمیدم یعنی میخوای بگی اینا واقعیه. خوب به نظر من ، در مورد اون برخورد صندلی ، نمایشی بودنش از دو جهته یکی اینکه با پهنای صندلی ضربه میزنن به کمر ولی به شکم که آسیب نمیبینه با خیال راحت با لب باریک صندلی ضربه میزنن البته مطمئنا با تمام قدرت نمیزنن و همچنین تعداد زیاد نمیزنن (حد اکثر دوتا) و بعدش هم یکم مکث میکنن تا کشتی گیری که ضربه خورده یه کم دردش ساکن بشه. شما مسابقات نودیسکوالیفای رو که ببینید خوب طبق قانون از همون اول میتونن صندلی بردارن و اینقدر بزنن به حریف تا دیگه نتونه بلند بشه ، ولی جنبه ی نمایشیش اینجاست که سعی میکنن خیلی کم از وسایل استفاده کنن. اینکه میگن کشتی کج نمایشیه به این معناست نه اینکه اصلا ضربه ای وارد نشه! مثلا من اگه یکی از همین ضربات نمایشی بخورم تا چند دقیقه نمیتونم بلند شم : دی ضربات مشت به جایی میخوره که خیلی کم آسیب پذیر باشه مثلا پایین یا وسط شکم و پیشانی ، اینجا قسمتهایی از بدن هستند که بر اثر مشت سنگین خیلی کمتر آسیب میبینند وگرنه میتونند مثل مسابقات یو اف سی بزنن توی گیجگاه تا با یه مشت طرف بیوفته و بلند نشه یا مثلا مثل بیگ رایت هند بیگشو بزنن ولی نمیزنن ، این یعنی نمایشی ، نه اینکه اصلا مشتها ضربه نداشته باشه. شما اگه دقت کنین هیچ وقت بر اثر مشت خون نمیاد.
البته بخش نمایشی کشتی کج کلا مربوط به بخش بوکس این ورزش میشه و حرکاتی که مربوط به کشتی میشه مثل اسلم ها و کراس بادی ها و سوپلکس ها اصلا امکان اجرای نمایشی ندارند!
چیزی که توی کشتی کج خیلی مهمه ، یکی سرعت مسابقه هست و یکی نتوع حرکات و فنون ومدت مسابقه ، مثلا هیجان اینکه یه نفر بر اثر یه حرکت به ظاهر سنگین تسلیم نشه خیلی زیاده و همه رو به وجد میاره پس حتی المکان دست به هرکاری میزنن تا در طول یک مسابقه از این حرکات زیاد ببینیم حتی اگه مجبور بشن فنون رو سبکتر اجرا کنن.
من به شما پیشنهاد میکنم مسابقات یو اف سی رو چند تاش رو ببینید اون وقت میفهمید کشتی نمایشی یعنی چی. بازم من میگم که این مشتها واقعا سنگیه![]()
WWE Smackdown - 29th July 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
» سی ام پانک در تی ان ای:
سی ام پانک پس از جنجالی که در این چند هفته اخیر در کمپانی دابلیو دابلیو ای به وجود آورده است، به تی ان ای دعوت شده است! ظاهرا قراردادی بین سی ام پانک و کمپانی WWE برای ادامه حضور پانک در این کمپانی بسته نشده است و سایت رسمی ایمپکت رستلینگ ساعاتی پیش خبری فوری را در صفحه اصلی خود قرار داده است که سی ام پانک به زودی در تی ان ای خواهد بود.در اطلاعیه رسمی سایت ایمپکت رستلینگ آمده است:
در سری جدید سوپراستار های تی ان ای آرشیو، هفته آینده سی ام پانک به TNAOnDemand.Com خواهد آمد! شما می توانید ویدئوی های سی ام پانک را در سال 2004-2003 در کمپانی تی ان ای از نشویل ببینید! بازی های پانک در کنار کسانی چون آبیس، سابو، راون، شین داگلاس، تری فانک و غیره در سال 2003 در چارچوب ایونت ها و پی پی وی ها!
ظاهرا قرار است که در شوء آینده ایمپکت رستلینگ مسابقاتی از سی ام پانک پخش شود ولی هنوز معلوم نیست که آیا این مسابقات در قالب شوء تلویزیونی خواهد بود یا یکی از لایو اونت های تی ان ای! در هر صورت تبلیغ سی ام پانک برای تیپینگ آینده تی ان ای شده است و احتمال اینکه حتی خود وی هم حضور پیدا کند وجود دارد. همچنین آن چیزی که از شواهد پیداست مسابقات استارهای قدیمی دیگر تی ان ای نیز قرار است پخش بشود.
حال این تبلیغ چه معنایی دارد، باید در گذشت زمان متوجه شد!
در این باره هنوز خبری کامل در دسترس نیست و به محض آمدن خبری جدید، اطلاع رسانی خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)