این کیت جدید چلسی که خودم از همین استفاده می کنمحجم: 1.8 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم استادیوم استمفورد بریج لندن با حجم 4.19 مگ
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کیت جدید چلسی که خودم از همین استفاده می کنمحجم: 1.8 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم استادیوم استمفورد بریج لندن با حجم 4.19 مگ
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورینیو جان ممنون
لطف کردی
راستی اگه در مورد چلسی چیزی خواستی بگو خوشحال میشم جبران کنم![]()
اقا کسی نداشت پدرم در اومد اتقدر دنبالش گشتم![]()
سلام
صبر داشه باش در حال ساختهاقا کسی نداشت پدرم در اومد اتقدر دنبالش گشتم
مدتيه كه من در soccer 6 توانايي همه بازيكنهاي چلسي رو تا ته بالا بردم و خودم تيم رئال مادريد رو برميدارم و حريفم رو ميذارم چلسي روي درجه سختي تاپ پلير.
يك تيم رو هم تمام توانايي هاي بازيكناش رو تا ته پايين گذاشتم. كسي ميتونه با اين تيم، چلسي رو با درجه سختي تاپ پلير شكست بده؟ من خودم با رئال مادريد ميتونم ولي با اين تيم در پيت اصلا.
پيشنهاد ميكنم شما هم اين كارو بكنين ببينين چقدر حرفه اي هستيد؟ اگر حوصله بالا بردن تواناييها رو نداريد بگيد آپشن فايلم رو آپلود كنم.
(ببخشيد كه به پستهاي قبلي بيربط بود)
من تو مستر لیگ که تاپ پلیر هست 5تا به منچستر زدم توزمین خودش ولی تمم خیلی قویه میشه گفت منتخب جهانه حال پیشنهاد شما رو هم امتحان می کنم
فقط بايد توجه داشته باشيد كه تمام بازيكنها تمام تواناييهاشون روي 99 بشه و تمام ستاره هاي تواناييهاي ويژه شون هم روشن كنين.
ركورد من توي بازي 10 دقيقه اي (خودم رئال رو برداشتم حريف چلسي بود) 4-0 بردمش. توي بازيهاي 30 دقيقه اي هم 8-1 تونستم ببرمش.
این سوکر هفت به بازار اومده یا نه (اگه کسی لینک دانلود اونو داره بزاره ) و با چه اسمی به بازار خوهد اومد(من فقط لینک دانلود اونو میخوام راستی برای pc باشه)
ببخشید اگه جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ارادتمندیم اقا سجادولی 4هفته از لیگ گذشته هنوز نساختند
من خودم یکی ساختم ولی خوب از اب در نیومد
ولی کار شماها خیلی ردیف تره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)