روش دوم که بدردم نمیخوره چون ویستا رو سیستمش نصب نیست!
من فقط میخوام مثل یه سیستم معمولی ویندوزش رو عوض کنم؛ من منظورتون رو از سی دی اوریجینال نمیفهمم؟مگه این سی دی هایی که تو بازار هست اوریجینال نیست؟
روش دوم که بدردم نمیخوره چون ویستا رو سیستمش نصب نیست!
من فقط میخوام مثل یه سیستم معمولی ویندوزش رو عوض کنم؛ من منظورتون رو از سی دی اوریجینال نمیفهمم؟مگه این سی دی هایی که تو بازار هست اوریجینال نیست؟
cd های ویندوز xp که ما ازشون برای نصب روی pc ها استفاده میکنیم کرک شده هستند.
ولی اگه شما میخوایین روی سیستم تون ویندوز xp نصب کنید کافیه از فروشنده ویندوز xp ارجینال بخواین.
در ضمن روی لب تاب های dell xps یه cd ویندوز xp ارجینال وجود داره. اگه کسی از دوستاتون لب تاب dell داره میتونید از اون بگیرین.
اگه بتونید این cd رو تهیه کنید مشکل حهله.
موفق باشید.
سلام . من یه ویندوز معمولی که روی همه کامپیوترهای معمولی نصب میکردم بدون مشکل روی یه لب تاب dell 1525 نصب کردم همه درایورهارو شناخت بجز گرافیک و صدا . درایور صدا وگرافیکو از سایت دانلود کردم صدا رو شناخت ولی هر کاری میکنم گرافیکو نمشناسه اینو بگم من فقط این دو درایورو دانلود کردم ایا ممکنه برای نصب گرافیک یه را ه انداز دیگه هم برای راه اندازی بخواد . لطفا راهنماییم کنین![]()
ببخشید یه سوال
میشه اجزای لپتاپ مثل سی پی یو رو مثل PC اورکلاک کرد یا نه؟؟
مطمئنید درایور درستی رو برای کارت گرافیک دانلود کردید. اینجا رو یه نگاهی بکنید:
می تونید درخواستتون رو اونجا هم مطرح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله می شود ... مگر CPU اش فرق داره ؟!
تنها مشکل حرارت تولیدی می باشه که برای سایر قطعات نوت بوک بدلیل کمبود فضای تهویه نامناسب است !
سلام دوستان
نوت بوک من دل 1545 هست میخوام روش ویندوز xp نصب کنم بعد نصبش نیاز به نصب درایور داره اگه داره تو یس دی های همراه نوت بوک هست یا باید دانلود کنم
در ضمن نصی ویندوز xp که تو این نوت بوک نکته خاصی نداره
نکته خاصی نداره
اگر سی دی مخصوص ویندوز ویستا هست یعنی سی دی درایور (آبی رنگه) برا ویستا هست باید بگردید درایور ویندوز XP را از سایت DELL support دانلود کنید
سلادوست عزیز
بله کلیه سی پی یو هارو میشهاورکلاک کرد ولی این کار اصلا توصیه نمیشه
خطر اسیب دیدن اجزای سیستمتون خیلی خیلی بالا هست
من جای شما بودم این حس کنجکتوی رو سرکوب می کردم
سلام ایا میشه با اضافه کردن رم کارت گرافیک رو در لب تاب hp dv 4000 افزایش داد بیصبرانه منتظر جوابم مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)