دوستان رامهای رسمی جدید رو باید از کجا دانلود کنیم؟غیر از samfirmware
دوستان رامهای رسمی جدید رو باید از کجا دانلود کنیم؟غیر از samfirmware
سلام
با تشکر از اطلاع رسانی خوب دوستان
Firmware version I9100XXKG1 is Android version 2.3.4:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=mahroo_z1;6246949]سلام
با تشکر از اطلاع رسانی خوب دوستان
Firmware version I9100XXKG1 is Android version 2.3.4:
سلام دست من .
شما بفرمائید که این رام فارسی رو کماکان ساپورت میکنه یا اینکه مخصوص اروپاستاگه ممکنه تغییراتی که ایجاد میکنه چه با عکس چه با توضیح برای همه دوستان بگید . ایکن باطری چی میشه ؟ وضعیت باطری چگونه است ؟ ایا مطابق نظر کیس یو جان آیا تغییرات در فیلم برداری ایجاد میکنه ؟ آیا تغییرات رنگ در صفحه نمایش ( رنگ نارنجی) در بعضی گوشیها رو اصلاح می کنه ؟
کلا چگونه می بینید این رام رو ؟
تشکر .![]()
سلام دوستان
ویدئو:
[QUOTE=compi;6247255]سلام
دوست عزیز فعلا برای جواب دادن به این سوالات زود هست.
باید مدتی استفاده بشه و همینطور تعداد استفاده کنندگان از این رام افزایش پیدا کنه تا بشه جواب داد.
کسی چنین تجربه ای نداره؟
این مناطقی هستن که رام براش اومده و زبان هایی که پشتیبانی میکنه(فارسی هنوز نیست):
Region: Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, UK, (Branded : no)
Available languages: de, en, es, fr, it, nl, pt, tr
اینم لینک دانلودش :
دوستان من به علت بدهی و مشکلات مالی مجبورم گوشیم رو بفروشم.هر چند اینجا جاش نیست و عذرخواهی میکنم از دوستان به خاطر این که اینجا مطرح میکنم.چون تاپیک خرید و فروش نداره سایت.حدود یک هفتست گوشی رو گرفتم. و تو این مدت خیلی از گوشیم راضی بودم و بعد از مدتی دست و بالم باز شه باز حتما میگریمش.چون خیلی باهاش حال کردم.
گوشی ساخت کره کاملا سالم و بدون داغی و زردی.با اک و نوش کوچکترین تفاوتی نداره امیدوارم بازم بتونم بعدا خدا کمک کنه یه سالمشو بدون مشکل مثل مال خودم گیرم بیاد.از ال دیجیتال گرفتم.دوستان در صورتی که تمایل به خرید داشتن فوری بهم خبر بدین.24 ساعتم مهلت تست میدم برای این که از خرید مطمئن باشین.عکسها هم در صورتی که تمایل دارین براتون میزارم.به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.بازم عذر میخوام که اینجا مطرح کردم
ایدی من تو یاهو
saeedt2012
Last edited by BEST 2; 09-07-2011 at 13:48.
به میمنت و مبارکی کیفیت ساختش هم ملخ وارهیکی مشکل داره یکی سالمه...
خیلی خوشحالم که پشیمون شدم از خرید این
راستی این نکته هم عرض کنم که فک نکنین سامسونگ میتونه پدر اپلو در بیاره ، چون اپل حق مولتی تاچ رو چند وقت پیش خرید![]()
دوست عزیز این چه حرفیه شما میزنی مگه ملتی تاچ پفک نمکیه که اپل بخرتش
نه عزیزم این حرفارو رو آدمای ساده باور میکنن
اپل کار خودشو میکنه درسته یه سری کل کل داره با سامسونگ ولی هیچ کس نمیتونه ملتی تاچ رو انحصار خودش کنه
درضمن در قدرت بی اندازه گالاکسی 2 هیچ شکی نیست..قرار نیست اگه دستمون به گوشت نرسید بگیم بو میده
موفق باشید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)