دوست عزیز
این مدل تلویزیون قابلیت فعال سازی را ندارد بی خودی تلویزیونتان را دستکاری نکنید
دوست عزیز
این مدل تلویزیون قابلیت فعال سازی را ندارد بی خودی تلویزیونتان را دستکاری نکنید
با سپاس از راهنمایی و جواب سریعتون، روی کنترلی که همراه تلویزیون بود دکمه قرمز Record وجود نداره، از نمایندگی هم سوال کردم گفت تلویزیون شما قابلیت ضبط (PVR) رو نداره، حالا باید چیکار کنم؟ راه حلی وجود داره؟
سلام خدمت مدیر محترم من hotel mode رو on کردم ولی گزینه local sat کماکان خاموشه فقط فایل رو روی فلش نریختم
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
ال ای دی ue40eh5000w
دوست عزیز
جواب شما را در صفحه قبل هم داده بودم چرا توجه نمی کنید
دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر می خواهید دیجیتال را فعال کنید ممکن است این آیتم روی تلویزیون شما موجود نباشد ولی در هر صورت می توانید از اینجا مطلب را دنبال کنید
دوست عزیز
همانطور که توضییح دادم ولی شما توجه نمی کنید دکمه ضبط روی کنترول معمولی است نه لمسی و مدل کنترول معمولی شماTM1240 است که بالا هم توضیح داده ام و اگر کنترول خودتان را پیدا نکردید مهم نیست تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند
اقا واسه من رنگارو قاطی کرده چی کار کنم ؟؟؟؟
UE 40C6200
نمیدونم امکان ریست کردن Servicemenu به حالت کارخانه ای هست یا نه!
اگر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مدل: 55F8880 (ایران) 55F8090 (آلمان)
(یک مشکلی با HBBTV داشتم به ساپورت سامسونگ آنلاین گفتم، از طریق Remote Management به تلویزیونم وصل شد آنی بهم گفت شما توی سرویس منو تغییراتی ایجاد کردید، ما تلویزیون شما رو دیگه پشتیبانی نمیکنیم!)
Last edited by mr_peyman5623; 09-01-2014 at 19:00.
دوست عزیز
به دو صورت شما می توانید اینکار را انجام دهید یکی اینکه وارد منوی مخفی شوید و از قسمت option ریست فاکتوری کنید و یا از آن پیچیده تر اینکه ریست eeprom کنید که البته باید اطلاعات تلویزیونتان را قبلا یادداشت کنید تا در صورتی که از شما آن اطلاعات را خواست به آن بدهید این روش تلویزیون شما را به اولین روز ی که از کارتن در آوردید برمی گرداند و تمام تنظیمات از قبیل فارسی سازی و دیجیتال و هر کاری و هر تغییری که داده بودید از بین می رود برای این روش به اینجارفته م مطلب قرمز رنگ را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
به این تایپیک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدیر محترم من تو صفحه ای که آدرس دادید جواب سوالم رو پیدا نکردم من فقط میخوام منو فارسی بشه که به صورت پیشرض خاموشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)