تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 507 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه با دوستان صمیمیتون شوخی دارید و بیش از حد شوخی میکنید این نکته رو فراموش نکنید که دوستتون تو هر جمعی باهاتون شوخی میکنید این باعث ناراحتی شما میشه.پس تو این مواقع به دوستاتون تذکر بدید که تو جمعهایی که غریبه وجود داره از اون شوخیهای که با هم میکنیم نکنید

2. 14 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیتونی درک کنی آدما تا چقدر میتونن عوضی باشن

4. 14 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1- واسه پدر و مادرت احترام خاصی قائل باش که بعدا پشیمون نشی! قبلا که نوجون بودم سر چیزهای کوچیک هم سر مادرم داد می کشیدم و الان واقعا پشیمونم و هرکاری هم میخوام بکنم که جبران کنم اما نمیشه! بازم احساس عذاب وجدان دارم

2- از سن 22 سالگی سعی کنید از خونه دور بشید و تنها باشید حتی اگه شده برید تو یه شهر دور افتاده زندگی کنید چون از قدیم گفتن دوری و دوستی

3- خونه یه مکان شخصیه و طبق تجربه ای که من دارم وجود بیشتر از 2 نفر تو یه خونه باعث بهم ریختن اون آرامشی میشه که انسان باید داشته باشه

6. 14 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

صحبت از عبور و مرور شد؛ گفتم محض رضای عریضه من هم یه حرفی زده باشم :

همیشه از خط کشی عابر رد بشید! حتماً صبر کنید چراغ قرمز بشه بعد برید. خیلی از راننده ها حتی چراغ قرمز رو رعایت نمیکنن ، دیگه سبز که جای خود دارد.
    خدای نکرده اگه اتفاقی بیفته راننده مقصر نیست. تازه اگه مقصر هم باشه دردی از شما دوا نمیشه. اون داخل یه ماشین فلزی نشسته و شما داخل یه مشت لباس پارچه ای! (خودتون حساب کنید کی ضرر میکنه )

8. 10 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

وقتی بابات داره نصیحتت می کنه ...اگه نمی تونی به بش بگی حوصلتو ندارم، یا برو پی کارت یا کارت پیشش گیره و اینا ... یه چیز مسخره بعد حرفاش بش بگو (مث اینکه چاییت سرد شد یا موضوعو عوض کن) که نه بخوره تو ذوقش نه فک کنه داری مسخرش می کنی ...

10. 7 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض حقایقی تلخ

نقل قول نوشته شده توسط isflooloo
    واقعا داستاني ناجوري شده يه حادثه ساده كه ممكنه توي هر خونه اي و براي هركسي اتفاق بيفته اونقدر بزرك شده كه به خواطرش وزير را به مجلس مي برند! :? وقتي فضا زيادي سياسي بشه و رسانه ها بشن همه كاره مملكت(كه البته خودشون هم ملعبه دست جريانات سياسي هستن) بايد هم شاهد اين داستان ها باشيم.اين همه تصادف ولي ديدين در مورد اتوبوس راهيان نور كلي سرو صدا كردند؟ :-? الان هم يك اتش سوزي معمولي كه با يه كم عقل به خرج دادن و خونسردي قابل حل بود  :shock:  فردا هم داستان هاي ديكه و ...
    سلام
    بیشتر ایرانیها ایمنی و اولویتش رو بی اهمیت میدونند.
    میگی برق رو قطع کن بعد لامپ عوض کن , میخنده !!! میگی وقتی جک میزنی زیر ماشین یه چیزی بذار زیر ماشین (مثل زاپاس) تا اگه جک در رفت صدمه نبینی میگه نه بابا محکمه در نمیره!!!
    موقع تعمیر ماشین و کار با بنزین سیگار میکشند !!!!
    بهش میگی سیگار نکش خطرناکه میگه نترس مواظبم!!!!
    میگم زمستون شده برو رو پشت بوم دودکش بخاریها رو چک کن سالم باشه دچار گاز گرفتگی نشید میگه نه بابا کسی رو پشت بوم ما نمیره اصلا . مطمئنم مشکلی نداره!!!!
    تو سالن یه مسافرخونه بویِ گاز میومد دویدم به پذیرش گفتم بوی گاز میاد سریع در و پنجره ها رو باز کنید و به همه ی اتاقها خبر بدین ببینین کی گاز پیک نیک داره تو اتاقش , خندید و گفت نه بابا چیز مهمی نیست .
    مجبور شدم تهدیدش کنم به شکایت تو اتحادیه به خاطر سهل انگاری تا قبول کرد که در و پنجره ها رو باز کنه و اتاقها رو چک کنه .
    تو یکی از اتاقها همه خواب بودند بچه ی کوچیکشون با شیر پیک نیک ور رفته بود و یه کم بازش کرده بود و خدا رحم کرد واقعا که گاز بو داره وگرنه فاجعه میشد .
    یارو نقاش ماشین بود تو مغازش ماشین رنگ میکرد , نه ماسکی نه عینکی !!! بهش گفتم سرطان میگیریا , چرا ماسک و عینک نمیزنی؟ گفت بعد از اینکه رنگ تموم شد میرم بیرون و دست و صورتم رو میشورم!!!!

یارو ماشین فتوکپی تعمیر میکنه . میگم دستکش بپوش ماسک بزن , این پودر سیاه سرطان زا هست میره تو ریه ات سرطان میگیری , به لامپ فتوکپی نگاه نکن چشمات داغون میشه .
    میگه تیتیش مامانی نباش !!!!

به راننده میگی کمربند ببند میگه من رانندگیم خوبه !!!

کارگر باربر ,دو دستش داغون ,کف دستاش چر از زخم و زیلی , پوست دستش زبر و تَرَک ترک . بهش میگی یه دستکش صنعتی بخر برایِ کار تا دستات اینجوری نشه . میگه دیگه عادت کردیم بابا . دستکش مالِ بچه سوسولاست !!!

کارگره زیر آفتاب کار میکنه . 25 سالشه فقط اما دور چشماش و پشتِ گردنش پر از چین و چروک شده از آفتاب . بهش میگی عینک آفتابی بزن و کلاه حصیری بذار سرت . میخنده به حرفت!!!!
    یارو مکانیک هست بهش میگی دستکش دست کن ,روغن و گریس و روغن ترمز و تایدی که باهاش روزب چند بار دستت رو میشوری سرطان زا هست میخنده میگه یعنی حالا همه چیز مملکت درسته فقط مونده من دستکش بپوشم!!!
    کارگره رو داربست کار میکنه بدون کمربند ایمنی , بهش میگی تا حالا خیلیها افتادند و مردند , میگه اونا حواسشون پرت بوده ما حواسمون جمع هست نگران نباش!!!!
    به دوستم گفتم بچه ت رو اینور خیابون پیاده نکن ,یا دور بزن اونطرف پیادش کن یا پیاده شو دستش رو بگیر از خیابون ردش کن میگه نمیخواد , از تو ماشین مواظبشم!!!
    یارو آهنگر بود ,براده آهن رفته بود تو چشمش و کارش به بیمارستان کشیده بود . دکتر بهش گفت چرا عینک ایمنی نمیزنی ؟ گفت قیافم خنده دار میشه خوشم نمیاد!!!!
    یارو چراغ استپِ ترمز ماشینش کار نمیکنه میگم درستش کن خطرناکه یکی میاد میزنه درب و داغونت میکنه , میگه ماشین من بیمه ابوالفضله خودش هواشو داره!!!
    یارو داره تسمه کولر آبی عوض میکنه میگم برق رو قطع کن یه دفعه دیدی یکی کولر رو روشن کرد کار دستت میده , میگه زود عوضش میکنم ,خطری نداره!!!!
    یارو سمبوسه درست میکرد تو اهواز , تویِ یه لگن بزرگ پر از روغنِ داغ , بچه ی کوچیکش هم داشت دور و برش بازی میکرد , گفتم نذار بچه بیاد اینجا ,یه وقت میره دستش رو میزنه تو روغن یا دست میزنه به لگن روغن برمیگرده روش , میگه بابا ما یه عمره جد اندر جد کارمون سمبوسه سرخ کردنه!!!!

طرف صندلی میذاره رو میز و میره روش تا لامپ عوض کنه میگم خطر داره , نرده بوم دوپایه بخر برای این کارها .
    میگه برایِ یه لامپ برم نرده بوم بخرم؟؟؟!!!!
    بعد که میافته و کمرش یا گردنش یا سر و دستش میشکنه میگه صندلی زیر پام در رفت وگرنه من مواظب بودم!!!!

راننده ی اتوبوس بد رانندگی میکنه به شرکتشون خبر دادم گفتند بهش تذکر میدیم!!!!

بخاری مشکل داره و آتیش میگیره , معلم به جای اینکه با تمام وجود احساس خطر کنه و کلاس رو تخلیه کنه اول میره به سرایدار خبر میده!!!!
    تا این طرز فکر در ذهن مردم باشه , این حوادث
    هم همچنان ادامه داره
    ایمنی و حفظِ جان اونقدر مهم هست که حتی کسی که داره با خدا حرف میزنه ,اگر احساس خطر کنه از هر چیز(زنبور,مار,عقرب,زلزله,آت و غیره) حق داره صحبتش رو قطع کنه و فرار کنه و جانش رو نجات بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فصل زمستونه وبازار ضد یخ داغه
    اگه خواستید ضد یخ بخرید سعی کنید از نوع قوطی فلزی باشه اینجوری مطمعن هستید آسیبی به قطعات فلزی ماشین نمی رسونه

13. 9 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سعی کنید تو اقوامتون لقب آچار فرانسه رو نگیرید مخصوصا فامیل خانومتون
    اونوقته که خونه هر کدومشون بری پوستت کنده میشه

اگه سیم بکسل تو ماشینت داری به کسی نگو وگرنه هر کدوم از اقوام و دوستان ماشینش خراب بشه میگن فلانی بکسل داره زنگ بزن بیاد بکسلش کنه زنگ نزنی یدک کش ولله 30 40 تمن پول میگیره

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض آبلیمویِ تهیه شده از کاه نخرید !!!!

سلام .

چند سال پیش یکی به بنده گفت تویِ ایران خیلی از آبلیموها از کاه درست میشه !!!!

باور نکردم تا چند ماه پیش خونه ی یکی از اقوام چشمم به یه بطریِ پلاستیکیِ بزرگِ آبلیمو افتاد . شبیهِ بطریِ آب معدنی بود .
    رنگِ آبلیموش سبز چمنی بود!!! .
    کمی ازش چشیدم . بویِ کاه میداد !!!! خیلی شدید .
    بطریش 1.5 لیتری بود و قیمتش 3500 تومن !!!!

همون موقع لیمو تو بازار کیلوئی 8 تومن بود .

حالا چطوری یک و نیم لیتر آبلیمو میشه 3500 تومن !!!!

یادِ حرفِ اون بنده خدا افتادم که گفت تنها آبلیموئی که میشه بهش اطمینان کرد 1&1 هست .اگه مارکِ دیگه خریدی اول بچش ببین آب کاه نباشه .

اطلاعاتِ بیشتر برایِ علاقمندان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 12 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمی خوام بگم که شما هم حتما اینکار رو بکنید اما تو زندگیتون به جز خانواده به کسی اطمینان نکنید حتی بهترین دوستتون هم یه روز میاد که شما رو در اوج نیاز رها میکنه و از پشت بهت خنجر میزنه همون دوستی که یه عمر هر کاری از دستت بر اومده بود براش کرده بودی اما درست زمانی که نیاز داشتی پیچونده بود شما رو . پس تو این دنیا بهترین دوستتون خدا و خانواده تون باشه
    Last edited by vahidreza2007; 12-12-2012 at 13:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •