تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 646 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام / من این خبر واین حرفها را نزدم که بگم سامسونگ دیگه آپدیت نمیشه و دیگه بدرد نمیخوره یا اینکه اگر کسی بخواد بخره پشیمونش کنم ، من اینا را گفتم فقط به خاطر اینکه تو این سایت و خیلی سایت های دیگه دیدم وقتی میخوان در مورد سامسونگ حرف بزنن کلی قربون صدقه شرکت و گوشیهاشو امکاناتش میرن و وقتی اسمی از یک برند دیگه میاد چیزی جز معایبش نمیگن حالا همه اینا به کنار اگه خواستن دوتا گوشی را مقایسه کنن حتما دعواشون میشه و به هم وطن خودشون هر بی احترامی میکنن که برند مورد علاقشونو سرتر کنن مثلا همین گوشی ال جی که من گفتم فقط میگن آشغاله نخر کسی عیبشو بهم نگفت. من این حرفها را زدم تا کسایی که اینجوری برای یه گوشی جنگ و جدل میکنن بدونن که اون شرکتی این گوشی را ساخته واسه کاربر ایرانیش هیچ ارزشی و احترامی قائل نیست حالا میخواد سامسونگ و ال جی باشه یا هر گوشی دیگه / یکی مثه من میاد اینجا که یه کمکی بگیره و راهنماییش کنن تو بعضی سایتها رفتم گفتم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه دونفر نظر دادن و خودشون شروع به بحث و دعوا کردن حتی یک عیب یا خوبی هم از گوشیها نگفتن فقط دعوا سر اسم شرکت سازنده بود / طرف حرفهام هیچ سایت یا شخص خاصی نیست./ موفق باشید
    سلام.

با فرمایشاتتون در مورد نحوه مشاوره دادن دوستان موافقم.البته انصافا" اینجا بهتره توی یکی از فروم های همسایه شما میری میگی بین مثلا" فلان چیز از اچ تی سی و فلان گوشی ال جی یا سامسونگ یا هر برند دیگه ای کدوم بهتره ،جوابی که میگیرید اینه که مثلا" با این پول فلان سونی رو بخر!!! حالا بماند.البته دوستان میدونن و شما هم اگه نوشته های منو بخونید متوجه میشید که به برند خاصی بدهکار نیستم و از هر برندی هم یکی دوتا شو دارم واسه همین برام فرقی نمیکنه که چی باشه مهم اینه که نیازهاتون رو براورده کنه .شاید من بد گفته باشم .اما با اون قسمت از فرمایشتون که فرمودید سامسونگ ارزشی برای مشتریاش قائل نیست موافق نیستم، شرایط اینجوری جهانی اینجوری تعریف شده و شرکتهای خارجی مجبور هستن از قوانین بین المللی تبعیت کنن.
    به هر حال اگه از صحبتهای بنده ناراحت شدید بنده عذر خواهی میکنم.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.

با فرمایشاتتون در مورد نحوه مشاوره دادن دوستان موافقم.البته انصافا" اینجا بهتره توی یکی از فروم های همسایه شما میری میگی بین مثلا" فلان چیز از اچ تی سی و فلان گوشی ال جی یا سامسونگ یا هر برند دیگه ای کدوم بهتره ،جوابی که میگیرید اینه که مثلا" با این پول فلان سونی رو بخر!!! حالا بماند.البته دوستان میدونن و شما هم اگه نوشته های منو بخونید متوجه میشید که به برند خاصی بدهکار نیستم و از هر برندی هم یکی دوتا شو دارم واسه همین برام فرقی نمیکنه که چی باشه مهم اینه که نیازهاتون رو براورده کنه .شاید من بد گفته باشم .اما با اون قسمت از فرمایشتون که فرمودید سامسونگ ارزشی برای مشتریاش قائل نیست موافق نیستم، شرایط اینجوری جهانی اینجوری تعریف شده و شرکتهای خارجی مجبور هستن از قوانین بین المللی تبعیت کنن.
    به هر حال اگه از صحبتهای بنده ناراحت شدید بنده عذر خواهی میکنم.
    کاملا موافقم/

4. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

سلام
    HTC Status بهتره یا HTC CHA CHA
    من فرق خاصی بینشون ندیدم
    مزیتی نسبت به یکدیگه ندارند؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    HTC Status بهتره یا HTC CHA CHA
    من فرق خاصی بینشون ندیدم
    مزیتی نسبت به یکدیگه ندارند؟

سلام تو سایت دیجی کالا با هم مقایسشون کن به نظر من cha cha بهتره چون شارژدهی بیشتری داره ولی واسه status نوشته شارژدهی ضعیف و یه سری امکانات دیگه هم cha cha داره که یه کمی سرتره.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام دوستان گلم

قصد خرید One X رو دارم ، اطلاعاتم در زمینه ی موبایل کامل هست ولی هستند دوستانی از من وارد تر

ملاک من اول از همه صفحه نمایش هست ، بعد زیبایی و کیفیت و در رده سوم قدرت بالا

گلکسی اس ۳ رو دوست ندارم بخاطر صفحه ابرنگی و رنگ های غیر زنده و طراحی تکراری و مشابه

هر ۲ گوشی رو + ال جی ۴ایکس رو کنار هم مقایسه کردم . ال جی هم صفحه ی بسیار خوبی داره ولی باز وان ایکس بهتر بود از نظر من . کیفیت ساخت هم از هر ۳ بهتر (‌ عجیبه بعضی دوستان میگن کیفیت ال جی بهتره !!! اونم خوبه بهتره سامسونگه ولی نه .... )

فقط شنیدم مشکل حاله ی زرد رو بعضی داشتن ، خواستم بدونم یعنی هر کی خریده.. ؟؟؟ یا مثل قضیه ی ایفون ۴ و یا ایپد فقط عده ای.....

با توجه به مدت زمان زیاد ایا خط تولید سری های جدید اصلاح شده ؟ یعنی کمتر مردم گزارش داده باشن ؟

من شنیدم ورژن خاورمیانه این مشکل رو نداره .. درسته ؟ میدونم گارانتی کشکه ولی اگه گارانتی دارها اطمینان بیشتری روی اونها هست بهم بگین یا پارت نامبر یا هر چیز دیگه ای . ممنون

داره خودمونی میشه rezaei73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان تصمیم گرفتم huawei ascend y300 رو بگیرم بنظرتون گوشی خوبه ومیشه به این برند اعتماد کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان تصمیم گرفتم huawei ascend y300 رو بگیرم بنظرتون گوشی خوبه ومیشه به این برند اعتماد کرد؟
    سلام/ به نظر من گوشی های هواوی با توجه به امکانات و سخت افزاری که دارن خیلی قیمتشون پایینه که تنها دلیلش نام این برند هست که نه معروفه نه میشه به راحتی بهش اعتماد کرد به نظر من این گوشی واسه افرادی که گوشی باز هستند خوبه چون یه مدتی که کار کردن میخوان یه گوشی جدید بخرن انا افرادی که میخوان از گوشیشون تا جایی که کار میده استفاده کنن به نظرم گزینه ی خوبی نیست چون هنوز خودشو اثبات نکرده کسی نمیتونه واسه این گوشی ها عمر تعیین کنه چون هنوز مثل بقیه ی برندها شناخته نشده امکان داره خیلی عالی جواب بده یا متوسط یاضعیف از آب در بیاد./ ولی درکل به نظر من ascend y300 گوشی عالیی هست و تو این قیمت هیچ رقیبی نداره.

10. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان گلم

قصد خرید One X رو دارم ، اطلاعاتم در زمینه ی موبایل کامل هست ولی هستند دوستانی از من وارد تر

ملاک من اول از همه صفحه نمایش هست ، بعد زیبایی و کیفیت و در رده سوم قدرت بالا

گلکسی اس ۳ رو دوست ندارم بخاطر صفحه ابرنگی و رنگ های غیر زنده و طراحی تکراری و مشابه

هر ۲ گوشی رو + ال جی ۴ایکس رو کنار هم مقایسه کردم . ال جی هم صفحه ی بسیار خوبی داره ولی باز وان ایکس بهتر بود از نظر من . کیفیت ساخت هم از هر ۳ بهتر (‌ عجیبه بعضی دوستان میگن کیفیت ال جی بهتره !!! اونم خوبه بهتره سامسونگه ولی نه .... )

فقط شنیدم مشکل حاله ی زرد رو بعضی داشتن ، خواستم بدونم یعنی هر کی خریده.. ؟؟؟ یا مثل قضیه ی ایفون ۴ و یا ایپد فقط عده ای.....

با توجه به مدت زمان زیاد ایا خط تولید سری های جدید اصلاح شده ؟ یعنی کمتر مردم گزارش داده باشن ؟

من شنیدم ورژن خاورمیانه این مشکل رو نداره .. درسته ؟ میدونم گارانتی کشکه ولی اگه گارانتی دارها اطمینان بیشتری روی اونها هست بهم بگین یا پارت نامبر یا هر چیز دیگه ای . ممنون
    برادر one x بخوای اول باید با باتری 1800 میلی آمپری کنار بیای
    دوم نبود microSD هست ، 32 گیگ اش 1650 هست ، خوب بخوای اینقدر پول بدی بری s3 بخری بهتره
    به نظر من این دو راه رو در نظر بگیر ، یا هزینه بیشتر و خرید s3 یا هزینه کمتر و خرید 4x
    اون هاله زرد رنگ هم تو یکسری گوشی ها با شماره سریال خاص بود یه سرچ کنی متوجه میشی و موقع خرید دقت میکنی
    ولی فیدبک ها از one x تو سطح پایین تری از اس 3 و 4 ایکس قرار میگیره باز انتخاب با خودت

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تبلت Sony Xperia Z با خودش گوشی Sony Xperia Z فرق میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Mehran-King; 30-04-2013 at 19:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تبلت Sony Xperia Z با خودش گوشی Sony Xperia Z فرق میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
    بله!! تبلت xperia z با گوشیش فرق داره درحقیقت تبلت z ده اینچ صفحه نمایش داره ولی گوشیش 5 اینچه این تفاوت ظاهریشونه ولی در کل با هم خیلی فرق دارن مثلا دوربین گوشی 13 مگاپیکسل و دوربین تبلت 8 مگا هست تو اینترنت یه سرچی بزنید بقیه تفاوتهاشون هم واستون روشن میشه.

15. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •