چه مسخره.مثلا چه ریپورتی؟چرا به خاطر یه ریپورت باید عنوان آدمو بگیرن.شاید طرف باهام مشکل داره ریپورت میده.
چه مسخره.مثلا چه ریپورتی؟چرا به خاطر یه ریپورت باید عنوان آدمو بگیرن.شاید طرف باهام مشکل داره ریپورت میده.
واس منم گرفتن ! دو هفته پیش بود !!! نمیدونم چرا ! ولی الان دیگه تخمم نیست به درک همین روبان رو ببخشید بلانسبت هر خری داره !
اینطور که بوش میاد باید دوباره بشنیم گیم و آپدیت کنم :|
ریبون فقط به یک دلیل گرفته می شه. اونم تنبیه برای مواردیکه امکان ریپورت هست
مثلا اگر به خاطر بد دهنی و flame و leave و afk ریپورت بشین طبق مراحل زیر نسبت به درصد و اهمیت رفتار شما برخورد می شه:
1- اخطار
2-اخطار کتبی
3-بن چند روزه
4- بن دائم
البته بازم بگم سیستم ریئورتینگ اینطوری نیست که اگه یک نفر الکی و از روی هر چیزی به جز واقعیت ریئورت کنه شما رو اصلا تاثیری نداره
و حتی ملاک تنبیه در نظر گرفته شده عملکرد شما تو یک بازی نیست
برای رسیدگی به پرونده یک نفر حداقل 3 ریپورت هست.
هر کدوم از تنبیه ها هم صورت بگیره ریبون شما گرفته می شه. چون این ریبون برای بازیکن خاطی نیست. سیستم honor رو واسه تشخیص دادن و تعیین کردن بازیکن هایی که بازیشون خوبه+ با اصول بازی و gamer بودن آشنا هستن
طبق آمار خود ریوت هم فقط حدود 24% بازیکنا ریبون دارن.
از من می شنوین توی بازی بد حرف نزنین و flame و ... هم نکنید.
moderator به همه لاگ بازی دسترسی داره. از چت گرفته تا تمام لحظات بازی و kill ها و.... هر چی که فکرشو بکنید. و با خوندن تمام لاگ بازی تصمیم به اجرای تنبیه ها می گیرن
بد دهني كه نميشه به خارجي نكرد بلد نيست بازي كنه بايد يه جوري يادش داد
خوبيش اينه با علامت ستاره نشون ميده طرف نميفهمه چي نوشتيم
دوستان رانکد چطور شده ؟ باخت حساب نیست ؟
با ip هم میتونی بخری.پولتو برا خرید هیرو حروم نکن.به نظر من چندتا هیرو recomended و یکی دوتا هیرویی که خوشت میاد وبخر+ هیروهای free و باهاشون تا lvl 20+ بازی کن تا tier3 runes آزاد بشن.اونموقع هم خواستی بخری منو بقیه بچه ها هستیم.البته تا اونموقع خودت استادی دیگه
منم نمیدونم چشه!
یه اکانت داشتم که هم Great teammate (؟) داشتم ، هم دو سه تا هیروی 6300 ای توش خریده بودم و یکی دوتا 4800 ای.
امروز رفتم دیدم همه اکانت هام موجود اند،به غیر از همین یه دونه...!!
این LOL هم جدیدا یه کارایی میکنه ها!
ولی دوستان! این روز ها که Malz باز هست، اون رو با یه باف آبی امتحانش کنید خیییییییلی شاخه!
من قبلا خریده بودمش توی هر بازی 80k مجیکال دمیج میزدم!: دی!
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون surr name بزن تو اون جستجو گرش ببین چیزی میاره؟
آره، اومد
رفتم دوباره زدم توی لانچرش وارد شد ، نمیدونم چیش بود!؟![]()
ولی بازم بیخیالش شدم!
رفتم یه بازی ساختم خودم تنها و اینا، استارت کردم پینگم 340 بود!!
چیز پی ان و اینا سراغ ندارید بزنیم سرش تا پینگمون درست شه؟ اونطور که من فهمیدم، ظاهرا توی WoW یکی سرور molten اش سرعتش کمه، یه چیز پی ان که بزنید سرش ، سرعتش درست میشه..
برای LOL اینجوری نیست؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)