تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 1364 اولاول ... 1471972372432442452462472482492502512572973477471247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض اقا بهروز

سلام magmagf جان .
    سلام اقا بهروز

تا حالا شده به موقعيت يك نفر حسوديت بشه ؟
    حسودي نه اما غبطه اره ( اينا از ديني دبيرستان يادمه )

چون نشون دادي جمله سازيت خوبه ، يك جمله بساز با اين كلمه ها :
    جدا

اب جوش ، بهروز ، سيم خاردار ، ديوانه ، magmagf ، صندلي داغ ، برف بازي ، مردود
    اگه اقا بهروز بخواد نشستن مگ مگ اف رو صندلي داغ را تمديد كنه ديوونه مي شم و يا خودما با سيم خاردار خفه مي كنم يا اقا بهروزا با اب جوشاي صندلي داغ . چون وقتي قبول كردم فكر كردم مثل برف بازي مفرح نه اين قدر گرم

يك جمله زيبا بگو كه خيلي دوستش داري
    انسان زاييده شرايط نيست بلكه خالق ان است

ممنون
    بهروز
    خواهش مي كنم

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا كي روي صندلي هستي ؟
    تا 5 شنبه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض عسلترين دختر دنيا

نقل قول نوشته شده توسط asalbanoo
    واي الهي بميرم
    بابا چقدر سوال پرسيدين لز اين مگ مگي جون!!!!!!!!!!!!11
    تو را خدا امونش بدين.به خدا فرار نمي كنه.
    خدا نكنه قربونت برم
    راست مي گه ها

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط asalbanoo
    مگ مگي جون من هم 2 سوال داشتم
    1.در روز چند ساعت مي خوابي؟
    2.در اين هفته چند ساعت خوابيدي؟
    هي خانوم مي دوني به نظر من تو نمره بيستي
    بفرماييد خانم
    روزا زياد مي خوابم اگه خونه باشم 4 تا 5 ساعت هم ممكنه بشه
    2- اين هفته روزي 3 ساعت دارم مي ميرم خدا كنه زودتر شتبه بشه خيلي كار دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض اقا بهروز

شما رئيسيد هرچي شما و اقا سعيد بگيد ديگه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

يك سري از سوالاي سولئاريس جا مونده شرمنده عصر مي يام جواب مي دم

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

سلام.......

خوب خوبی...

خدا رو شکر....

زنگ چهارم ادبیات....

ببین دقت کنیا شاگرد

1-مشاعره...

با حرف الف شروع میکنی به ترتیب شعرای زیر..مثلا از حافظ شروع میکنی و از اخرین حرفش یک شعر از مولوی میگی و همینجوری تا آخر...

مولوی...
    حافظ...
    سعدی...
    فردوسی...
    سهراب...
    نیما...
    خیام...

2- ببین چند تا کلمه میگم معنیشو بگو

جستار
    صواب
    گزر
    ساج
    کال
    آذر
    فرانک

3-با این کلماتی که میگم جمله سازی کن

بهار-مازندران-داش اشکی-اصفهان
    فرانک-زمستان-صندلی داغ- 1هفته
    تابستان-هندونه-پروژه-گرما
    زمین-پائیز-آسمان-فرانک

4-نظرت در مورد داش اشکی چیه؟

5-اگه یه نفر ازت کمک بخواد بهش کمک میکنی(نکته داشته بید...بعد اینکه جواب دادی ..معلوم میشه)

6-سرعت تایپت خوبه...

7-علتش همین 1 هفته هستش...

8-چرا ردیف آخر نشستی ...

9-فرانک از نظر اخلاقی چه جور آدمیه...

10-فقط به سوالات جواب بده...آدم به معلمش این حرفا رو میزنه...

11- حرف آخر...

ببین اگه دوست داری بازم زنگ ادبیات داشته باشیم اگرم نه بگو تا زنگ بعدی رو چی دوست داری تزت بپرسم(چه معلم باهالی به شاگردش چقدر توجه داره )

فعلا همین...
    تا بعد..
    خسته نباشی

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

مستر هم تموم شد
    سلام ... ممنونم از اينكه به سوال هام جواب دادي با حوصله و بعضي اوقات سر سري گذشتي ....

389- در آخر كي از همه بيشتر سوال خواهد پرسيد ؟
    گمونم مستر
    بله ...شايد ..اما در حال حاضر خير (اونم بنا به دلايلي ) براي من تنها در وحله ي اول يك چيز اصل بشمار مي اومد كه به هدفم رسيدم ... و اون چيزي نبود غير از ارزش قائل شدن هم براي افرادي كه لياقتشو دارند و هم امثال من كه شايد انقدر لياقتشو نداشتند ... عموما سوالهايي مطرح شد كه در نظر اول بي مفهوم و خرفتانه مي نمودند ... اما پشت تمام اين سوال ها معناي بزرگي نهفته بود و اونم اينكه فرانك نه بعنوان يك دوست عزيز ..بلكه به عنوان يك كاربر ارزش زيادي براي افراد (حالا هر كس ) قائل ميشه و اين نشانه بزرگ منشي و فهم زياد ايشونه ... من از تك تك سوالهام هدف و منظور خاصي داشتم ... اگه عمري باقي بمونه تمامي سوالات رو يكبار ديگه اما اين بار با اون هدفي كه در پس هر سوال نهفته بود اينجا قرار ميدم ...
    من ادم به خوش قلبي و فهميدگي اين صندلي نشين كم ديدم ..و اين واقعيت محضه ... تنها دوستي كه تا بحال بهم نارو نزد غير از شه (شهريار عزيزم (من هانتر) .مهدي (مهدي هيرو).سينا .وبهروز كه مشكلاتي هم با هاشون نداشتم ... اما فرانك بعد از فرازو نشيب هاي زياد هميشه كمكم كرد و با نكاتي كه بهم گوشزد ميكرد مرهمي بود بر زخم ها ي گذشته .... شايد اينم بايد بگم كه چقدر دلرحمه و نازنين و تقصيرات ديگرانو ميبخشه و ايننهايت بزرگ منشي يك فرده ... البته از اين دست افرادد رفورم ما زيادند اما من برخورد زيادي نداشتم و چون اينجا بحث فرانكه ...ايشونو به علت شناختي كه دارم مورد نقد قرار دادم ... اميد وارم هميشه برترين باشه و بهترين ها به او تعلق داشته باشه ...

اينم بايد عنوان كنم كه همه چيز اونطور نيست كه بنظر مي اد .... پس ابتداعا در گفته ها و رفتار ديگران دقيق شيم و بعد اظهار نظر كنيم ....

روزي يكي از خردمندان گفت شايد براي خواندن مطالب يك نفر تعداد زيادي چشم اجاره بايد گردد .... اما اي كاش مي گفت ميزان ادراك افراد بالاتر ميرفت ....
    روزي يكي از عزيزترين دوستانم گفت ....دوست اينترنتي هيچ وقت دوست صميمي نميشه .... دليلشو من فهميدم ... اما بعد از پشت سر گذاشتن هفت خان از نامردي و بي معرفتي ... برام روشن بود ... اما بين اين دوستان من عزيزانمم پيدا كردم ... افرادي مثل شه .مهدي سينا بهروز .سعيد مهدي امين و...و فرانك عزيز ...كسي كه مثل خواهرم بهم خوبي كرد ... اينها دليلي شد كه باز به هر كس به ديده ي دوست بنگرم و ....

بنا به مسائلي ديگه نمي تونم سوال بپرسم ... نه اينكه سوالهام تموم شده نه .. چون فرانك خودش مي دونه كه من فكم راه بيوفته كنتور نداره .... (چه تو مكالمات تلفني چه حالا متن و غيره ...)

خيلي فك زدم ... ببخشيد .. .اما ...
    خوش باشي د ..شده عين وصيت نامه ....
    حالا يه سوال ..اخرين سوال ....
    چرا هيچ گاه نميشه به همه كس اعتماد كرد؟‌ چرا بعضي ها عادت به دو رويي دارند؟ ايا در ذاته طرفه؟ يا نه؟ و چرا همه ي ما يك طرفه پيش قاضي ميريم و چرا هيچ وقت خوبي هاي ديگران يادمون نمي مونه و فقط براي رسيدن به اهداف خودمون در پي صغري كبري چيدن و اوردن بهونه هاي بني اسرايئليه ؟‌

از قرار معلوم سوالهام باعث رنجش شما شده ... از اين بابت عذر مي خوام ...و اينم اخرين پست من اينجا بود ....
    ياحق

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

نقل قول نوشته شده توسط magmagf
    نماد عشق
    يعني همه جا پر از شادي و عشق و حرارت حتي روي لبتاپ
    آره...مثل لپتاپ من.!!!!!!

اگه اين فك و فاميل ما گذاشتن ما توي اينجا نيام و ازشون سوال نپرسيم......!!!(با اجازه...از اونجايي كه من دوست حسين و رامبد هستم...خودت رو آماده كن....!!)

1)آيا داشتن دوست پسر يا دختر و يا نداشتنشون...بي عرضگي به حساب مياد ؟اگه آره چرا..اگر نه,چرا؟

2)بي معرفت ترين آدم دنيا كيه به نظرت؟

3)چقدر الان حال ميكني كه من دارم ازت سوال ميپرسم؟!!!!

4)فعلا‘‘ يه صلوات بفرست...تا اموات غافلگير بشن....بد برو دنبال بقيه سوالها...!

5)نظرت در مورد بابا لنگ دراز چيه؟

6)از خونتون تا دانشگاه چقدر فاصله هست؟

7)چرا اينقدر درس ميخوني؟بابا...به خدا فقط ارزشت ميره بالاتر...ولي عمرت مياد پايينتر(ايشاا..كه 10006586587 سال عمر كني....چشم خسودش هم در آد بيفته زير پات..با هاش اسكي رو آسفالت كني!!).

8)بزرگتري آرزوت چيه؟بهترين كادوي تولدت رو كي بهت داده؟

9)اگه بچه اصفهان نبودي...دوست داشتي اصفهان بشه پايتخت بهت بگن بچه تهران؟!!!!جدي دوست داشتي بچه كجاي ايران بودي جز اصفهان(نگو همه جاي ايران سراي من است كه .....آره ديگه!).

10)اگه به سلامتي ازدواج كردي...دوست داري همين ايران بموني؟اگر نه كدوم كشور و چرا؟اگر هم آره چرا؟( بچه ننه بازي در نياري بگي دوست دارم پيش ننه بابام باشم....(البته من هم بعد از درسم برميگردم!!!!!))

11)ايشاا...كه از دست من شاكي نشده باشي....خلاصه ما هر كي رو كه دوست داريم..با هاش شوخي ميكنيم...اميدوارم شما شامي نباشين(هر چي باشه آبجي من هستي ديگه...)

12)واسه سلامتي آبجي من هر كي اين متن رو ميخونه صلوات بفرست....

يا حححححقققققققق

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان روز پنجشنبه ساعت 14 نوبت فرانك خانم تموم ميشه و از خدمت ايشون مرخص ميشيم.
    روز جمعه هم اينجا تعطيله و از روز شنبه ساعت 14 صندلي نشين جديد كه يكي از بچه هاي گل فروم هستش ميشينه رو صندلي
    باتشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •