اندروید 5 برای نوت 3 کدوم کشور اومده؟ برای wifi مشکلی پیش نمیاد؟
اندروید 5 برای نوت 3 کدوم کشور اومده؟ برای wifi مشکلی پیش نمیاد؟
کدوم مدل از نوت 3 ؟
ولی من SM-N900 رو در نظر گرفتم که لیست آپدیت ها به صورت زیر هست
در مورد ایرادات که ممکنه مواجه بشین باشون Null شدن IMEI هست که با آپدیت های EFS و فایل PIT میتونین مشکلات احتمالی رو رفع کنین
ولی قبل آپدیت به طور دقیق و کامل مشکلاتی که دیگران اعلام کردن رو مطالعه کنین کافیه یه سرچ بکنین![]()
درود
با استفاده از موبایل میشه موقعیت مکانی یک نفر رو پیدا کرد؟ بفهمیم کجا است؟
درود
دوستان چیزی حدود 10 روز هست که با گوشیم یک مشکلی دارم (sony xperia z3 compact)
مشکلم اینه که وای فای رو روشن می کنم، حتی وقتی که چیزی دانلود نمی کنم، گوشی هم آپدیتی رو نداره که از اینترنت بگیره، یا گوشی رو قفل کردم (لاک اسکرین)، به طور دائم در حال دریافت دیتا هستش و کل پهنای باند رو وای فای گوشیم می گیره!!!
حالا می خوام بدونم که چطوری می تونم بفهمم که کدوم قسمت گوشی یا کدوم اپلیکیشن هستش که اینطوری به طور دائم با اینترنت درگیر هست؟
و اینکه تا الان کسی از دوستان مشکلی شبیه من داشته، به نظرتون چیه داستان؟
سپاسگذارم
گوشیم z2 هست مدل دقیقش (( D6502 )) بدون 4G
امروز صبح وقتی وای فای رو روشن کردم یه پیغام آپدیت داد که دیدم اندروید 5 هست
بعد نمیزاره از گوشی دانلود کنم
از سیستم هم میخوام دانلود کنم با pc companion میگه باید آپدیت کنی
خودم میخوام آپدیت کنم با دانلود منیجر البته اگه میشه
الان موندم چی کنم
تو سایت ها که اصلا نیست چون 24 ساعته اومده !
الان دقیقا موندم چیکار کنم !![]()
سلام
دوستان این موبایل اندروید میگن انتی ویروس نمیخواد... خوب جریان چیه؟ ما میریم تو یک صفحه اینترنتی که ویروس داره
خوب با موبایل هم بریم.. ویروس بگیره چی؟
چطور است کامپیوتر میگیره اما موبایل نمیگیره؟
شما موقعیت مکانی نفر دیگری؟ خیر نمیشه، مگر اینکه طرف مقابل لوکشن خودرا فعال گذاشته باشد و قبلا برای شما آن موقعیت مکانی رو فرستاده باشد، در غیر اینصورت خیر.
در کل اندروید این قابلیت رو داره که دقیقا مشخص کنه ، که چه برنامه ای چقد مصرف میکنه (هم دیتا موبایل هم وای فای) ، ولی Stock Android با LG UX با Touchwiz و رابط کاربری سونی هرکدوم این گزینه را در جای خاصی گذاشتند، عموما تو Setting توی Mobile Data یک آپشن داره که مربوط به استفاده ی WiFi هست ، اون رو فعال کنید، WiFi رو نشون خواهد داد ، من خودم Sony ندارم که بگم دقیقا کجاست، ولی عموما همونجاییس که گفتم.
من خودم شخصا این مشکل رو نداشتم تاحالا!
نه ، اصلا ، آنتی ویروس رو گوشی نصب نکنید ، و خودم خیلی هارو میبینم که این کارو رو میکنند، این کار رو اصلا نکنید ، اولا کرنل اندروید کرنل لینوکس هست، اگر لینوکس کار کرده باشید (چه Fedora چه Ubuntu چه ... ) متوجه شباهت های خیلی زیاد اندروید با اینا میشید، جریان اینه که همه ی دسترسی هایی که مربوط به سیستم میشه ، به طور پیش فرض بسته شدند، و فقط با ROOT کردن میتونید دسترسی سیستمی پیدا کنید ، اصطلاحا SuperUser. از جاهایی که اطمینان ندارید APK دانلود نکنید و نصب نکنید، اندروید این موضوع رو یه کاریر واگذار کرده، حواسمون باشه که چی دانلود و چی نصب میکنیم، اون POP UP هایی که سایت ها میدند رو اصلا جدی نگیرید ، و تا اونجایی که میتونید دوری کنید.
گوگل این قابلیت رو داره ، که میتونه برنامه های گوشی شما یا تبلت اندرویدی شما رو اسکن کنه ، و اگر ببینه که برنامه ای دارید که تایید گوگل نیست ، بدون اطلاع رسانی و حتی اجازه شما ، اون برنامه رو پاک میکنه ، و اینکه اندروید هر برنامه ای رو داخل یک Sandbox اجرا میکنه، یعنی اون برنامه هیچ دسترسی ای خارج از خودش نداره (تکرار میکنم اگر Superuser باشید بحث فرق میکنه) و ... . در کل آنتی ویروس کاملا بیخود هست نه سودی نه ضرری ، پس گوشیتون رو با برنامه های الکی پر نکنید.
پ.ن: من خودم میبینم که خیلی از مردم ایران از بازار دانلود میکنند، من خودم تاحالا از بازار دانلود نکردم هیچ نظری هم در موردش ندارم، ولی اگر امکانش رو دارید ، فقط از Play Store دانلود کنید.
پ.ن. 2 : خیلی هارو میبینم که از Clean Master و برنامه های مشابه استفاده میکنند، این کار نیاز نیست ، خود اندروید RAM رو کاملا مدیریت میکنه ، و اصلا نیازی نیست شما برنامه ای رو کاملا ببندید یا از این برنامه های مشابه Clean Master استفاده کنید. این برنامه و مشابه این برنامه خیلی زیاد تبلیغ دارند و کاریر رو تشویق به نصب نرم افزارهایی میکنند که کاملا بیخود هستند برای همین از این هاهم دوری کنید.
بعد از اینکه این حرف ها رو برای شما در مورد نیاز به آنتی ویروس نوشتم رفتم تو گوگل سرچ کردم و لینک زیر رو پیدا کردم، اولین لینک هم هست + سایتی هست که کاملا قابل اعتماد است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک قسمت رو فقط نقل قول میکنم :
So do I need an Android antivirus/malware app or not?
The bottom line is there's absolutely nothing wrong with these companies offering alternatives to existing services, especially if it gets people actively thinking about keeping themselves secure. It's just that in terms of malware protection you're probably already protected by Google — or just by common sense. Don't click on suspect links in unsolicited emails or text messages. Don't install an app that mysteriously downloaded itself to your phone or tablet. Only use reputable app stores like Google Play or the Amazon Appstore.
So do you need extra protection against viruses and malware? Probably not. Will it hurt anything if you choose to use an app? It'll take up space on your phone, perhaps. Maybe even rob your device of some performance. (And do know that there are a number of disreputable developers out there who sell nothing more than a placebo effect.)
به قرمز ها توجه کنید.
Last edited by VorteX01; 10-04-2015 at 16:57.
ممنون از توضیحاتتون
خوب چطور میشه من Location خودم را برای دوستم بفرستم؟ کاربردش چیه؟
سلامگوگل این قابلیت رو داره ، که میتونه برنامه های گوشی شما یا تبلت اندرویدی شما رو اسکن کنه ، و اگر ببینه که برنامه ای دارید که تایید گوگل نیست ، بدون اطلاع رسانی و حتی اجازه شما ، اون برنامه رو پاک میکنه
میشه اسم این گزینه در اندورید کیت کت رو بگید چیه و کجاست؟
دوستان اندروید 5 واسه نوکیا z2 اومده؟
آگه اومده چطور باید به روزرسانی کرد؟
و اینکه ارزش داره به آندروید 5 اپدیت کنیم؟؟؟؟.... چه مزایایی داره اندروید 5!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)