تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 376 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1- امیدوارم این گل رونی شروع مجددی باشه برای درخشش اون ،

2- اسکولز نه از لحاظ روحی آماده بود و نه تمرکز خوبی روی بازی داشت ، پاسهای اشتباهش هم بیانگر این نکته بود ( البته در این بازی تا حدودی عقب تر نسبت به همیشه بازی می کرد )
    +
    وقتی بازیکنی مثل اسکولز با بار تجربی زیاد ، به خاطر یک تصمیم ساده ی داور ( چه درست چه غلط ، به نظر خودم درست ) از F Word استفاده می کنه هم نشون از ناآمادگی ذهنی داره برای این بازی .

3- نانی نشون از یک کریس رونالدوی دیگه داره برای منچستر ( به شرطی که دقت ضربه با پای چپ و قدرت بدنیش رو افزایش بده ) ،

4- و امیدوارم سران من سیتی مسیر اشتباهی که پرس با رئال دوبار انجام داده و تا به اینجا هم ناکام بوده ( مثل همین سیتی ) ، اصلاح کنند . چیزی که سیتی نداره و مانچو هم نتونسته القاء بکنه به بازیکنانش ، داشتن ذهنیت قهرمانی هست که به تبعش شخصیت قهرمانی شکل می گیره .
    +
    این نوع فوتبال محتاطانه ( که البته خصیصه ی بارز فوتبال ایتالیا و مانچینی ای که در اون فوتبال رشد پیدا کرده هست ) به نظرم در پریمیر لیگ توفیقی بدست نخواهد آورد .

5- گویا روی هاجسون دوست داشتنی هم سرمربی وست بروم شده ، و امیدوارم بتونه دوران تلخی که در لیورپول رو داشت رو با موفقیت با وست بروم از اذهان پاک کنه .

با تشکر.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

2- اسکولز نه از لحاظ روحی آماده بود و نه تمرکز خوبی روی بازی داشت ، پاسهای اشتباهش هم بیانگر این نکته بود ( البته در این بازی تا حدودی عقب تر نسبت به همیشه بازی می کرد )
    +
    وقتی بازیکنی مثل اسکولز با بار تجربی زیاد ، به خاطر یک تصمیم ساده ی داور ( چه درست چه غلط ، به نظر خودم درست ) از F Word استفاده می کنه هم نشون از ناآمادگی ذهنی داره برای این بازی .

3- نانی نشون از یک کریس رونالدوی دیگه داره برای منچستر ( به شرطی که دقت ضربه با پای چپ و قدرت بدنیش رو افزایش بده ) ،

4- و امیدوارم سران من سیتی مسیر اشتباهی که پرس با رئال دوبار انجام داده و تا به اینجا هم ناکام بوده ( مثل همین سیتی ) ، اصلاح کنند . چیزی که سیتی نداره و مانچو هم نتونسته القاء بکنه به بازیکنانش ، داشتن ذهنیت قهرمانی هست که به تبعش شخصیت قهرمانی شکل می گیره .
    +
    این نوع فوتبال محتاطانه ( که البته خصیصه ی بارز فوتبال ایتالیا و مانچینی ای که در اون فوتبال رشد پیدا کرده هست ) به نظرم در پریمیر لیگ توفیقی بدست نخواهد آورد .

5- گویا روی هاجسون دوست داشتنی هم سرمربی وست بروم شده ، و امیدوارم بتونه دوران تلخی که در لیورپول رو داشت رو با موفقیت با وست بروم از اذهان پاک کنه .

با تشکر.
    سروش جان اطلاع نداشتم كه تو هم طرفدار منچستري
    پس يه تبريك ويژه بهت بدهكارم
    جالبه من و تو همش طرفدار تيمهاي رقيب همديگه ايم
    باز خدارو شكر توي پرسپوليس مشتركيم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تبریک مجدد به همه منچستری های گل پی سی!
    واقعا امشب موقع برگشتن از سرکار خدا رو شکر کردم که تو زمانی زندگی میکنم که منچستر زیباترین نوع برگردون هاش رو به دو رقیب سنتیش یعنی لیورپول و سیتی زده و تونستم اون گل ها رو ببینم!! واقعا ممنونم خدا!
    بازی رو ندیدم! اما از رادیو بازی رو گوش دادم!! باید حتما هایلایت بازی رو بگیرم...
    یعنی چی گلی زد رونی..... اشک شوق تو چشام حلقه زد
    من فقط دنبال یه جا میگردم که انرژیم رو از طریق تارهای صوتیم با یه هف هشت ده تا فریاد اساسی به همراه ورجه وورجه تخلیه کنم!! خوش به حال اونایی که بازی های یونایتد رو از نزدیک میبینن...!!
    همچین گلی فقط 2 جا میشه زد :
    1- پلی استیشن
    2- الدترافورد بازی با من سیتی
    کاملا تائید میشه!
    تو کارتون فوتبالیست ها هم نمیشه همچین گل خوشکلی رو دید!!
    .
    .
    ولی یه چیزی بگم شاید باورتون نشه! جمعه با رفیقم داشتیم FIFA10 میزدیم دقیقا یه همچین گلی رو با رونالدو (آوردمش منچستر!) به بارسا (رفیقم) زدم!
    رفیقم چون میدونست که من گل رو ندیدم بهم sms زد که رونی مشابه گلی که تو فیفا زدی رو زده!!
    ایشالا با این گل بسیار زیبا به روز های اوجش برگرده .
    ایشالا!!
    تبريك ميگم به دوستان يونايتدي بردن دربي منچستر رو
    به ويژه به حسين عزيز
    چه گلي زد اين روني واقعا ديدني بود
    مرسی علیرضا جان!
    میگم شانس دارید میگید نه
    خدا خفت نکنه وحید! هی میگی شانس!!
    باز راجع به شانس صحبت کنی، میبینی شانسی شانسی یــــهـــویی سامان از چلسی تعریف میکنه ها!!
    و همچنان
    City... Manchester City ! Nobody Knows Your Name !

و ایضا:
    City Going Down With A Billion In The Bank
    A Billion In The Bank
    A Billion In The Bank

گل وین رونی واقعا تماشایی بود، به قول دوستان : این گل رو با xbox هم نمیشه زد!

تبریک به هواداران وین رونی و منچستر
    مرسی کسری جون! راستی دادا... بیشتر به تاپیک پریمیر لیگ سر بزن!
    وین وین وین وین وین وین...ماشالا وین رونی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

یاعلی
    پ.ن: راستی چند تا از عکس های بازی + والپیپر اختصاصی از رونی تو این پسته:
    کد:
    ضمنا حتما کلیپ های داخل سایت باشگاه رو دانلود کنید! معرکه اند!!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

کسی گلش رو داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها تو پست های قبلی زدن
    با کیفیت توپ

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

Medium :
    کد:
    Full HD :
    کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

وقتی گل وین رونی رو دیدم بی اختیار یاد مارکوفان باستن افتادم با این تفاوت که به نظرم این گل از گل فان باستن هم قشنگ تر بود. (جالبش اینجا بود که مزدک داشت میگفت که اکثر کارشناسا ادین ژکو رو با فان باستن مقایسه میکنن)

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

+

+

با تشکر.
    در مورد دومی بگم که درست اسکولز دیروز خوب نبود...اما نقطه قوتی تو وسط زمین بود و من واقعا وقتی صاحب توپ میشد احساس امنیت میکردم...به نظرم بدترین بازی رو دیروز اورا که من خیلی دوسش دارمو جان اوشئ انجام دادند..اوشئ خطاهای بی مورد و سانترهای بی هدف...اورا هم زیاد توپ از دست داد...
    در مورد سومی کاملا موافقم....ولی با قدرت بدنیش بیشتر...چون با پای چپ قبلا خیلی خوب کار کرده نانی...حالا تو این بازی به هدف نزد....
    متشکرم

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی چی گلی زد رونی..... اشک شوق تو چشام حلقه زد
    واقعا منم همین حسو داشتم
    خیلی خوشحال بودم

ای کاش تو Old Trafford نشسته بودم اون لحظه...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عکس روز : هنرنمایی رونی

پی نوشت : و نیز مرتبط با تاپیک عکسهای ورزشی

کد:

گزارش ویدیویی: گل رونی، و 9 گل برتر دیگر فصل 11-2010 که با برگردان زده شدند!

برای مشاهده به آدرس زیر بروید :

کد:
    پی نوشت : البته اگر موفق به دیدنش بشید . جالبه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •