الان ساعت پنج و نیمه ولی هنوز پاسخنامه اختصاصیم به دستشون نرسیده. فردا باید برم کانون ببینم پاسخنامم چی شده!ولی اختصاصی رو بهتر از عمومی زده بودم... بعداً هر وقت کارنامم کامل شد کاملش رو میذارم...
![]()
الان ساعت پنج و نیمه ولی هنوز پاسخنامه اختصاصیم به دستشون نرسیده. فردا باید برم کانون ببینم پاسخنامم چی شده!ولی اختصاصی رو بهتر از عمومی زده بودم... بعداً هر وقت کارنامم کامل شد کاملش رو میذارم...
![]()
بچه ها ميشه منو يه راهنمايي بكنيد :
![]()
عمومی ها رو گند زدم . هر چند دیف رو هم فکر کردم بهتر زدم
Last edited by gomnam23; 14-01-2011 at 18:49.
اندازه راهنمایی کردن نیستم ولی:
شما عمومی ها رو خوب میزنی و مشکلی نداری ولی تو اختصاصی به نظر من این کارو بکن: اول فقط کتاب ( تمرین و مثال) بعد هم واسه تست زدن فقط تست کنکور سالهای قبل اگر وقت اضافی آوردی تست های استاندارد دیگه
این نظر من بود
موفق باشی![]()
سلام
من دو بار در کنکور زبان خارجی ثبت نام کردم .
یه بار با گروه آموزشی اصلیم که ریاضی است زبان انگلیسی رو ثبت نام کردم .
یه بار دوم با یه کارت جدا کنکور زبان روسی ثبت نام کردم .
می خواستم کنکور زبان خارجیم زبان روسی باشه که بار اول اشتباه شد .
حالا اسم من یه بار برای کنکور زبان روسی که جدا ثبت نام کردم و یک بار برای کنکور زبان انگلیسی که با گروه آزمایشی اصلیم ثبت نام کردم ثبت شده .
این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
نکنه کلا حذفم کنند ؟؟![]()
بهتره زنگ بزنی سنجش بپرسی ... مشکلت رو حل کنن ... تو دفترچه که نوشته تخلف هست !
این کارنامه من
ولی نیمدونم چرا هر چی می خونم پیشرفت نمیکنم
![]()
این کارنامه من
ولی نیمدونم چرا هر چی می خونم پیشرفت نمیکنم
![]()
بچه ها شما که تراز عمومیتون با تراز اختصاصیتون اختلاف زیادی داره نشون میده روش صحیح درس خوندن رو انجام نمیدین. احتمالا شما حفظیاتتون عالیه و مفهومی کار کردنتون ضعیف برای همینه که اینقدر اختلاف تراز دارین . هنوز وقت برای اصلاح این ماجرا هست سعی کنین فرصت رو از دست ندین . برای رشته ریاضی من به شخصه راهنمایی نمیتونم بکنم بهتره از بچه های تراز بالای ریاضی راهنمایی بخواین یا از پشتیبانتون
در کل باید بدونین سبک خوندن اختصاصی و عمومی کاملا متفاوته سعی کنین برای اختصاصیا تست زیاد کار کنین با این سیستم جلو برین به حقتون نمیرسید![]()
![]()
برعکسش چی ؟! ... من تو کل ترم 1 عمومی فقط ازمون اول خوندم با موقع امتحان ها ...
امتحان ادبیات 13 درس رو برای اولین بار و امتحان دینی 4 درست رو اولین بار بود که میخوندم !!! ... کلا نمیدونم چرا اختصاصی میخونم خیلی حال میکنم اما عمومی !... ( این آزمون 1200 عمومی پایین تر از اختصاصی بود ( 6800 5600 ) .. ؟؟؟؟؟
پ.ن: عمومی به جز انگلیسی
Last edited by Haniiii; 14-01-2011 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)