سوختم بدجور
من که دارم با این اینترنت زپرتی داغون میشم تو رو خدا کمک کنید ای وای اینترنت 1 ماهه رایگانم پرید![]()
دیدی چشام شور بود بهت هشدار داده بودم حالا برو زندگی کن![]()
سوختم بدجور
من که دارم با این اینترنت زپرتی داغون میشم تو رو خدا کمک کنید ای وای اینترنت 1 ماهه رایگانم پرید![]()
دیدی چشام شور بود بهت هشدار داده بودم حالا برو زندگی کن![]()
نیست برو با دیال آپ حال کن واسه خودت![]()
سلام بر همه دوستان کرمانشاهی. من یه 18 ماهی میشه که از صبانت اینترنت دارم (128 کیلوبایت ، 5 گیگ در 3 ماه) ولی الان به دلیل بالا رفتن حجم استفاده ام مجبورم هر دوره یه 4-5 گیگ دیگه بخرم. تازه با ترس و لرز استفاده کنم. حالا سوالم اینه که تو کرمانشاه سرویس نامحدود که سرعت خوب + قیمت مناسبی داشته باشه ، چی رو پیشنهاد می دید ؟
سلام به همه
دوستان من تصمیم گرفتم از سرویس نامحدود 512 کیلوبایت استفاده کنم.
به نظر شما از کدوم شرکت سرویس بگیرم که سرعت مطلوبی داشته باشه و قعطیش کم باشه؟؟؟مخابرات یا حسابگر یا صبانت؟؟؟
من مرکز مخابراتی دانشگاهم.
راستی هزینه ی نصب مودم مخابرات چقدره؟اگه نخوام واسم نصب کنن بازم باید این پول زورکی رو بدم؟؟؟![]()
دوستانی که سرویس نامحدود میخواهید بگیرید.
قیمت سرویس های نامحدود یک به ده حسابگر فوق العاده پایینه ولی واقعا بی کیفیته و قطعی های زیادی داره.
یه وقت فریب قیمت کمش رو نخورید
من که الان سرویس نامحدود یک به هشت 128 رو دارم واقعا ازش راضیم ...پینگ حسابگر عالیه ولی سرعت دانلودش 16 کیلو بایته و با پینگ کمش این کمبود رو جبران میکنه
قبلنا حسابگرداشتم و لی الان 1-2سالیه رفتم تو کار مخابرات
خداییش سرعتش بیشتر و قطعی کمتر و پینگش بهتره به نسبت حسابگر قدیم
راستی 256 دارم
آره همین مرکز بعثت، خطوط هم توی یه مرکز هستن. فکر کنم بشه، خیالم راحت شد. چون میخواسم واسه خط جدید هم برم ثبت نام کنم که یکی دو ماه دیگه نوبت بهم برسه!!
دوستان این سایت شارژ مخابرات همینه؟!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رمز عبور و یوزر رو بلد نیستم :( باید برم بگیرم یا پیشفرض کدملی شماره ای چیزیو رمز گذاشتن؟
نه این نیستدوستان این سایت شارژ مخابرات همینه؟!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رمز عبور و یوزر رو بلد نیستم :( باید برم بگیرم یا پیشفرض کدملی شماره ای چیزیو رمز گذاشتن؟
tcnet.ir.اونجا پرداخت انلاین داره
یوزر هم میشه شماره تلفن خونه با پیش کدِ بدون صفر.مثلا 831xxxxxxxx
رمز هم میشه همون شماره تلفن اینبار بدون پیش کد.مثلا 722xxxx
بچه ها نت جدید گرفتم
ببینین خوبه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)