فكر كنم سه به توان چهار حالت ميشه.
فكر كنم سه به توان چهار حالت ميشه.
سپاسگذارم.
Last edited by binaeram; 23-12-2009 at 22:47.
سلام
سوالی دارم از ریاضی مهندسی
کسی میتونه بدست آوردن معادله ی خم را با استفاده از دو نقطه بهم یاد بده؟
مثلا معادله ی خم زیر چجوری میشه z=ix+x ؟!!!!!
![]()
من تاحالا چنين چيزيو نديدم! ولي فكر كنم اينطوري باشه:
ميدونيم كه z=x+yi و از طرفي چون معادله خط نمودارت y=x هست يعني ميشه تو رابطه z جاي x yقرار داد و نوشت z=x+xi.
اگه معادله خطت هر چيز ديگه اي هم باشه ميتوني همونو اعمال كني.
Last edited by afshin b; 26-12-2009 at 19:31.
نه.... اینجوری نیست!محور توی اعداد مختلط هست توی اعداد حقیقی نیست! اون نمودار y نیست توی شکل اشتباها گذاشته شده.... محور افقی محور حقیقی ها)Re) و محور عمودی محور موهومی ها(Im) هست
مثلا اگه معادله ی منحنی را بخوایم که از حاصل اتصال نقطه ی 1 وi به نقطه ی 2 و i باشه میشه: x+i
(یا به صورت پارامتری t+i)
نمیدونم چجوری شد که اینجوری شد؟
Last edited by singleguy; 26-12-2009 at 21:30.
نه عزيز شما داري اشتباه ميكني. براي اعداد مختلط اصلا نمودار نداريم! اين نمودار ماله قسمت حقيقي و قسمت موهومي( همون ضريب i ) هست، يعني ميتوني باهاش مثل يه نمودار اعداد حقيقي برخورد كني.
به احتمال خيلي زياد راه حل من درسته!
همونطور که افشین خان هم گفتند، تو اعداد مختلط نمودار نداریم. ولی اگه فرض کنیم که تو اعداد حقیقی داریم بحث میکنیم، میشه ثابت کرد که از تعداد n نقطه دلخواه که در صفحه xy قرار دارند میتوان یک و فقط یک خم از نوع چند جمله ای با ضرایب حقیقی و از درجه n-1 معین کرد به طوری که از تمام n نقطه مورد نظر عبور کنه. اگه منظورت اینه بگو تا بیشتر کمکت کنم.
موفق باشین.
معادله ي خم پاره خطي كه دو سر اون نقاط A و B هستند:
دقت كنيد كه A و B دو عدد مختلط هستند (در اينجا 0 و 1+i ) و t بين 0 و 1 قرار داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ،
یکی از دوستان زحمت بکشن این سوال پایینی رو برام حل کنند :
اگر n و m اعدادی فرد باشند ، آنگاه ثابت کنید که :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا دوستان هر چه سریع تر این رو برام ثابت کنند .
ممنون
Last edited by قاهر - Gahir; 30-12-2009 at 15:53. دليل: اشتباها ، منهای بین n و m رو مثبت نوشته بودم !
منظورت از | چیه؟
آیا منظورت بخشپذیریه؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)