تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 311 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
    اتفاقا من از یه نفر که خوره ی فوتبال بود سوال کردم فوتبال از نوع واقعی . گفت این اتفاق ممکنه تو ماه آخر سال و ازونور اولین ماه سال ( یعنی December و Jan ) بیفته . که فقط مخصوص لیگ جزیره هم نیست من تو لالیگا هم به این مسئله برخوردم و ظاهرا واقعیت هم داره .

2. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ارمین بی خیال گیری دادی به این برنامه بازی ها !بابا بگو تیمم ضعیفه بلدم نیستم بازی کنم خلاص دیگه ،هر دفعه با یه تیم درست حسابی بازیش میفته میاد اینجا سر ما بچه های مظلوم فروم خالی می کنه !! !دی:
    +
    کسی تونسته تو این بازی لایی بزنه ؟؟!!!
    آره جون تو دارم درو می کنم تیم ها رو البته روی پروفشنال بازی می کنم ولی خوب تیمم 4 ستاره اس کلا روی همین درجه هم سخت می تونم برنده بازی ها بشم... من نمیدونم ملت چطوری این فیفا رو روی درجه های بالاتر بازی می کنن البته بگم روی 4 دقیقه می ذارم و فرصت کمی دارم ولی تیم خوبی ساختم یکدست و خوب یه مقدار روی تیم حسادت هست تیم ها بازیکنان در حد توپ جمع کنشون رو هم نمی فروشن فروختنی هم دوبل قیمت ازم پول می خوان که منم جای پول یه چیز دیگه میدم بهشون می گم هرری می چسبم به بازیکنان خودم

اتفاقا من از یه نفر که خوره ی فوتبال بود سوال کردم فوتبال از نوع واقعی . گفت این اتفاق ممکنه تو ماه آخر سال و ازونور اولین ماه سال ( یعنی December و Jan ) بیفته . که فقط مخصوص لیگ جزیره هم نیست من تو لالیگا هم به این مسئله برخوردم و ظاهرا واقعیت هم داره .
    بابا آخه الان که نگا می کردم اواسط نیم فصل دوم یه بازی رفت و برگشت هم به فاصله کمتر از یه هفته با لیورپول دارم در قالب لیگ بارکلیز آخه این غیر ممکنه مگه میشه... این رو اگه EA قصدی هم قرار داده باشه یکم زیاده روی کرده...

+

راستی من جواب سوال قبلی رو نگرفتم یکی از اچیومنت ها وارد کردن موزیک دلخواه به بازی هست البته نه به خاطر اچیومنتش بلکه میخوام آهنگ دلخواه بذارم این موزیک های خودشو از بر شدم شبا خواب خواننده اشونو می بینم من چه جوری موزیک وطنی بریزم اصلا میشه؟ یا بزه؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آره جون تو دارم درو می کنم تیم ها رو البته روی پروفشنال بازی می کنم ولی خوب تیمم 4 ستاره اس کلا روی همین درجه هم سخت می تونم برنده بازی ها بشم... من نمیدونم ملت چطوری این فیفا رو روی درجه های بالاتر بازی می کنن البته بگم روی 4 دقیقه می ذارم و فرصت کمی دارم ولی تیم خوبی ساختم یکدست و خوب یه مقدار روی تیم حسادت هست تیم ها بازیکنان در حد توپ جمع کنشون رو هم نمی فروشن فروختنی هم دوبل قیمت ازم پول می خوان که منم جای پول یه چیز دیگه میدم بهشون می گم هرری می چسبم به بازیکنان خودم

بابا آخه الان که نگا می کردم اواسط نیم فصل دوم یه بازی رفت و برگشت هم به فاصله کمتر از یه هفته با لیورپول دارم در قالب لیگ بارکلیز آخه این غیر ممکنه مگه میشه... این رو اگه EA قصدی هم قرار داده باشه یکم زیاده روی کرده...

+

راستی من جواب سوال قبلی رو نگرفتم یکی از اچیومنت ها وارد کردن موزیک دلخواه به بازی هست البته نه به خاطر اچیومنتش بلکه میخوام آهنگ دلخواه بذارم این موزیک های خودشو از بر شدم شبا خواب خواننده اشونو می بینم من چه جوری موزیک وطنی بریزم اصلا میشه؟ یا بزه؟
    Difficulty رو بذار Legendary کلا یه حال دیگه میده ... قصد تعریف از خود رو ندارم ولی تابحال از Legendary

پایین تر نذاشتم !!!

5. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Difficulty رو بذار Legendary کلا یه حال دیگه میده ... قصد تعریف از خود رو ندارم ولی تابحال از Legendary

پایین تر نذاشتم !!!
    خوب دیگه تیمت که میلان باشه غم نداری بیا برو یه تیم دسته چهارمی مثل من بردار (Bury) اونقت بذار لجندری تا وقتی توی کاپ حذفی چیزی خورد به منچستری چلسی چیزی آبکش کنه تیم رو
    نمیشه که خوب اگه من بتونم این تیم رو که از 1 ستاره رسوندم به 3.5 ستاره پنج ستاره کنم منم رو لجندری امتحان می کنم اونم توی وقت 15 دقیقه نه 4 دقیقه توی 4 دقیقه تا بیای بجنبی 4 -5 تا گل می خوری

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وای خدای من... این فیفا 11 کنسولی هم خدای باگ هست
    یعنی از خنده روده بر شدم... بذارید بگم این باگ چی هست...
    می دونید که قبل شروع بازی بازیکن شما می تونه توی ورزشگاه تمرین کنه و دروازبان هم که باهاش تمرین می کنی دروازبان هم تیمی خودت هست و دروازبان در دروازه سمت راست وای می ایسته من استارت زدم بازی شروع شد یه لحظه احساس کردم قاطی کرده و بازیکنان جا گیری درستی ندارن یه لحظه بازی دور تند شد توی همین لحظه دیدم دروازبان من از سمت مقابل داره بر می گرده زمین خودمون سریع با پاسکاری رسیدم به پشت محوطه جریمه و شوت کردم و توپ در درون دروازه خالی از دروازبان رفت و گل شد... ریپلای زدم و جریان رو فهمیدم در شروع بازی دروازبان ها جاهاشون رو برعکس وایساده بودن یعنی دروازبان من درون چهار چوب حریف (من سیتی) و شی گیون درون دروازه من ایستاده بود که در شروع بازی فهمیدن و داشتن بر می گشتن به دروازه خودشون... من متوجه شدم که این قضیه از کجا اب خورد چون دروازبان توی ابتدای بازی (تمرین قبل از سوت آغاز بازی) درون دورازه ای که توی نیمه اول به شی گیون تعلق داشتوایساده بود بعد از شروع بازی هم این مسئله رو ارث برده... کلا خندیدم... این ریپلای رو سیو کردم ولی ایکاش میشد به EA فرستاد...

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وای خدای من... این فیفا 11 کنسولی هم خدای باگ هست
    یعنی از خنده روده بر شدم... بذارید بگم این باگ چی هست...
    می دونید که قبل شروع بازی بازیکن شما می تونه توی ورزشگاه تمرین کنه و دروازبان هم که باهاش تمرین می کنی دروازبان هم تیمی خودت هست و دروازبان در دروازه سمت راست وای می ایسته من استارت زدم بازی شروع شد یه لحظه احساس کردم قاطی کرده و بازیکنان جا گیری درستی ندارن یه لحظه بازی دور تند شد توی همین لحظه دیدم دروازبان من از سمت مقابل داره بر می گرده زمین خودمون سریع با پاسکاری رسیدم به پشت محوطه جریمه و شوت کردم و توپ در درون دروازه خالی از دروازبان رفت و گل شد... ریپلای زدم و جریان رو فهمیدم در شروع بازی دروازبان ها جاهاشون رو برعکس وایساده بودن یعنی دروازبان من درون چهار چوب حریف (من سیتی) و شی گیون درون دروازه من ایستاده بود که در شروع بازی فهمیدن و داشتن بر می گشتن به دروازه خودشون... من متوجه شدم که این قضیه از کجا اب خورد چون دروازبان توی ابتدای بازی (تمرین قبل از سوت آغاز بازی) درون دورازه ای که توی نیمه اول به شی گیون تعلق داشتوایساده بود بعد از شروع بازی هم این مسئله رو ارث برده... کلا خندیدم... این ریپلای رو سیو کردم ولی ایکاش میشد به EA فرستاد...
    آره ... منم چند بار این اتفاق برام افتاده .... همه ی بازیکنا جاشونو عوض میکنن... D:

11. این کاربر از .Behnam. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.
    من با بارسلونا واسه خرید سیدو کیتا به توافق رسیدم و الان وقت توافق با خود سیدو کیتا هست.اما فکرامو کردم از خریدش پشیمون شدم(سنش زیاده.33).من اگه الان همه چی رو کنسل کنم و پیشنهاد رو پس بگیرم آیا اون 7 ملیون توافق شده با بارسا از کفم میره؟!
    لطفا زود بگید اگه میپره خب نگهش دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    من با بارسلونا واسه خرید سیدو کیتا به توافق رسیدم و الان وقت توافق با خود سیدو کیتا هست.اما فکرامو کردم از خریدش پشیمون شدم(سنش زیاده.33).من اگه الان همه چی رو کنسل کنم و پیشنهاد رو پس بگیرم آیا اون 7 ملیون توافق شده با بارسا از کفم میره؟!
    لطفا زود بگید اگه میپره خب نگهش دارم
    نه پول زمانی ترانسفر میشه که بازیکن رسما انتقال پیدا کنه به هر دلیلی بازیکن به تیمت نیاد کنسل میشه.

راستی فصل پیش بعد اینکه توی لیگ برتر با اقتدار قهرمان کردم تیم بوری رو و همه تروفی های ممکن رو درو کردم آرسنال پیشنهاد مربیگری داد ولی نرفتم این تیم رو الکی نساختم واقعا خون دل خوردم براش

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نه پول زمانی ترانسفر میشه که بازیکن رسما انتقال پیدا کنه به هر دلیلی بازیکن به تیمت نیاد کنسل میشه.

راستی فصل پیش بعد اینکه توی لیگ برتر با اقتدار قهرمان کردم تیم بوری رو و همه تروفی های ممکن رو درو کردم آرسنال پیشنهاد مربیگری داد ولی نرفتم این تیم رو الکی نساختم واقعا خون دل خوردم براش
    خدایی با فیفا بازی کردنت خیلی حال میکنم و واقعا خشوحالم که بالاخره کنسول خریدی از بچگی عاشق این بودی که با تیم های 1 ستاره فصل رو شروع کنی یادته ؟ : دی

15. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدایی با فیفا بازی کردنت خیلی حال میکنم و واقعا خشوحالم که بالاخره کنسول خریدی از بچگی عاشق این بودی که با تیم های 1 ستاره فصل رو شروع کنی یادته ؟ : دی
    آره نوید... یادمه...
    بچه ام به آرزوش رسیده

می دونی PES 2011 واقعا گند زد وگرنه اون رو هم بازی می کردم... اونقدر گیم پلی مضخرفی داره که ترچیح می دم یه قل دو قل رو مولتی پلیر بازی کنم این رو نه

چه فایده نوید جون ما اومدیم ایکس باکس خریدم زتری PS3 کپی خور شد انگار معطل بودن من بدبخت برم ایکس باکسو انتخاب کن بعد دست به کار بشن.... حالا هم که این AP 2.5 و قضیه LT+ قوز بالا قوز شده...
    اصرار نکن که برم PS3 بخرم... می رم می گیرم از فرداش میگن PS3 دیگه هیچ بازی ساپورت نمی کنه آره... من برم دریا آبش خشک میشه

راستی اکامپلیشمنتم (باز این کلمه قطار رو گفتم) رسیده به 92 درصد این تقویت و گرفتن پوینت های افزایشی خیلی فاز میده

17. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •