تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 451 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من درایو c رو واسه برنامه های زیاد گذاشتم 150 گیگ و یه 80 گیگ هم واسه بازیها گذاشتم d و بقیه هم E.
    اگه از نرم افزار پشتیبان گیری ایسوس استفاده نمیکنی مثل من تو این مایه ها مناسبه . چرا ؟

چون درایو سی رو همیشه بک آپ میگیری. بازی هم اگه نصب کنی تو d شاید بعدا بدون نصب هم اجرا شد و دیگه نه حجم بک آپت میره بالا و نه مجبوری دوباره نصب کنی. تازه بک آپ سی هم اگه تمپ ها رو پاک کنی و کلی برنامه هم داشته باشی بیشتر از 40 50 گیگ نمیشه که میتونی درایو d رو واسه همین بک آپ استفاده کنی.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

مبارکه. چند در اومد حالا ؟

مرسی داداش
    1420

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ديشب ساعت 10 گذاشتم از بك آپي كه توي هارد بود ري استور بگيره و الان هنوز يك چهارمش مونده! اين طبيعيه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ذوست عزیز ویندوز های اورجینال مشکلی ندارند.سیستم دوست شما احتمالآ بر اثر سهل انگاری ویروسی شده بوده.N82 هم مدل خوبیه و مطمئنآ مثل N61 بازار خوبی پیدا میکنه،اما مناسب گیم نیست.[COLOR="Silver"]
    .
    ممنون از پاسختون عزیز

ولی بعید میدونم !! چون KasperSky 2011 Org خریده و نصب کرده.

ولی باز حرفتون میتونه درست باشه چون تو مغازه 1 ساعت روشن بود.
    با این توضیحت یعنی نتونسته بکاپ هم بگیره ! درسته؟ یعنی از همون اول کار اینجوری بوده؟ تا حالا کسی این مشکلارو نداشته .
    نه حسن جان گرفته !! فکر میکنم از دیروز اینطوری شده ! چون پری روز که خریده بودیم چیزی نگفته بود.

===============

حالا حسن جان این ویندوز ultimate رو که ریخته روی قبلی ! نمیتونه ویندوز خوده دستگاه رو پاک کنه . روش خاصی داره ؟
    Last edited by SamGun; 22-09-2010 at 13:01.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باید از توی صفحه اول بوت رو میذاشته رو سیدی بعد از اونجا وین رو نصب میکرده اما حالا هم میتونه بره همینجا که گفتم اون وین رو انتخاب کنه و پاکش کنه . خب عزیز با ریکاوری بر گردون سریع هم یه انتی ویروس بنداز روش . ببین باز هم اینجوری میشه؟

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

باید از توی صفحه اول بوت رو میذاشته رو سیدی بعد از اونجا وین رو نصب میکرده اما حالا هم میتونه بره همینجا که گفتم اون وین رو انتخاب کنه و پاکش کنه . خب عزیز با ریکاوری بر گردون سریع هم یه انتی ویروس بنداز روش . ببین باز هم اینجوری میشه؟
    حسن جان مرسی , ویندوزه خودش رو پاکرد. الان گفتم دوباره ریکاوری رو نصب کنه ببینه چجوری میشه.

حالا الان تنها سوال من اینه که چطوری میشه ویندوز Orginal اینطوری بشه !؟

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

ديشب ساعت 10 گذاشتم از بك آپي كه توي هارد بود ري استور بگيره و الان هنوز يك چهارمش مونده! اين طبيعيه؟
    فکر نکنم عادی باشه.خیلی زیاده.ریکاوری هم اینقدر طول نمیکشه.شاید ایمیجت مشکل داشته.نباید بیش از 1 ساعت بیشتر طول بکشه.اگه مشکلت حل نشد یه ریکاوری بکن و بعد برنامه های اضافی را غیر فعال کن.سر عتش میشه در حد بنز سی ال اس
    من ویندوزم 45 ثانیه ای میاد بالا.از توی msconfig سرویسها را غیر فعال کن.

8. 2 کاربر از yperion(-) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حسن جان مرسی , ویندوزه خودش رو پاکرد. الان گفتم دوباره ریکاوری رو نصب کنه ببینه چجوری میشه.

حالا الان تنها سوال من اینه که چطوری میشه ویندوز Orginal اینطوری بشه !؟
    فقط ویرزوس و نصب نکردن تعدادی از درایورا مثل درایور چیپست cpu اینکارو میکنه . در مورد این شرایطی که گفتی شما فقط انتی ویروس . چارشه . ویندوزو هم اپدیت کنین . ببین چی میشه . اصلا نباید اینجوری بشه 100 درصد مشکل ویروسه .

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون از پاسختون عزیز

ولی بعید میدونم !! چون KasperSky 2011 Org خریده و نصب کرده.

ولی باز حرفتون میتونه درست باشه چون تو مغازه 1 ساعت روشن بود.

نه حسن جان گرفته !! فکر میکنم از دیروز اینطوری شده ! چون پری روز که خریده بودیم چیزی نگفته بود.

===============

حالا حسن جان این ویندوز ultimate رو که ریخته روی قبلی ! نمیتونه ویندوز خوده دستگاه رو پاک کنه . روش خاصی داره ؟

اگه تازه خردیه بهتره یه پارتیشن بندی خوشگل با برنامه هایی مثل paragon یا acronics انجام بده بعد ویندوز بریزه. میدونی چرا ؟
    آخه ویندوز سون خودش تو مراحل نصب پارتیشن بندی داره ولی یه درایو 100 مگی هم میذاره کنار که توش بوت لودر بریزه. من که اصلا از این جنگولک بازیا خوشم نمیاد. دو تا با سه تا درایو واقعی و درست راستی میزنم و رو یکیش ویندوز میریزم.

خودش که نگی پاک نمیکنه ولی تو مراحل میتونی بزنی فرمت کنه.

راستی بگو مبارکش باشه.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با چی بک آپ گرفتین ؟ این بک آپ رو با نرم افزارهای حرفه ای و سابقه دار انجام بدین این مشکلات رو دیگه ندارین.

Norton ghost رو یه بار تست کنین دیگه فکر نکنم به هیچ وجه طرف بک آپ خود ماکروسافت یا ایسوس برین.

من 65 گیگ برنامه نصب کردم و با تیون آپ هر چی اضافی مضافی بود دیلیت کردم. خود ویندوز یه 8 9 گیگ الکی واسه بک آپ میذاره کنار.

بعد یا نورتون قوست تو 1 ساعت و 10 دقه بک آپ گرفتم و درجه فشردگی رو گذاشتم استاندارد. حجمش شد 40 گیگ. بعد تو 50 دقه ری استور میکنه. خود ویندوز و ایسوس حالا حالاها کاردارن تا به نورتون برسن.

من برنامه زیاد میریزم ها !!! شما اگه کارت معمولی باشه هر چی هم زیاد نرم افزار نصب کنی (به جز بازی البته) بیشتر از 50 گیگ نمیشه. بک آپش هم میشه 30 گیگ. نهایتش تو 30 40 دقه ری استور میکنه. تازه تو دستاپ داش کوچیکم تو 10 دقه 45 گیگ برنامه رو ری استور کرد کف کردم.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

از خود كنترل پنل ريكاوري داشت رفتم فايل داخل هارد رو ري استور كردم.
    برق قطع شد و كنسل شد دوباره روشن كردم ديدم ميگه operation system missing بعد وت رو گذاشتم روي بلوري رام و دي وي دي هاي ريكاوري كه گرفته بودم رو گذاشتم هر 5 تا انجام شد.
    بعد الان زبان رو انتخاب كردم و داره ريكاوري ميگيره نميدونم از چيه و براي چيه؟ دي وي دي هم توي دستگاه نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •