مرسی داداش
1420
مرسی داداش
1420
ديشب ساعت 10 گذاشتم از بك آپي كه توي هارد بود ري استور بگيره و الان هنوز يك چهارمش مونده! اين طبيعيه؟
ممنون از پاسختون عزیز
ولی بعید میدونم !! چون KasperSky 2011 Org خریده و نصب کرده.
ولی باز حرفتون میتونه درست باشه چون تو مغازه 1 ساعت روشن بود.
نه حسن جان گرفته !! فکر میکنم از دیروز اینطوری شده ! چون پری روز که خریده بودیم چیزی نگفته بود.
===============
حالا حسن جان این ویندوز ultimate رو که ریخته روی قبلی ! نمیتونه ویندوز خوده دستگاه رو پاک کنه . روش خاصی داره ؟
Last edited by SamGun; 22-09-2010 at 13:01.
باید از توی صفحه اول بوت رو میذاشته رو سیدی بعد از اونجا وین رو نصب میکرده اما حالا هم میتونه بره همینجا که گفتم اون وین رو انتخاب کنه و پاکش کنه . خب عزیز با ریکاوری بر گردون سریع هم یه انتی ویروس بنداز روش . ببین باز هم اینجوری میشه؟
حسن جان مرسی , ویندوزه خودش رو پاکرد. الان گفتم دوباره ریکاوری رو نصب کنه ببینه چجوری میشه.
حالا الان تنها سوال من اینه که چطوری میشه ویندوز Orginal اینطوری بشه !؟
فکر نکنم عادی باشه.خیلی زیاده.ریکاوری هم اینقدر طول نمیکشه.شاید ایمیجت مشکل داشته.نباید بیش از 1 ساعت بیشتر طول بکشه.اگه مشکلت حل نشد یه ریکاوری بکن و بعد برنامه های اضافی را غیر فعال کن.سر عتش میشه در حد بنز سی ال اس
من ویندوزم 45 ثانیه ای میاد بالا.از توی msconfig سرویسها را غیر فعال کن.
فقط ویرزوس و نصب نکردن تعدادی از درایورا مثل درایور چیپست cpu اینکارو میکنه . در مورد این شرایطی که گفتی شما فقط انتی ویروس . چارشه . ویندوزو هم اپدیت کنین . ببین چی میشه . اصلا نباید اینجوری بشه 100 درصد مشکل ویروسه .
اگه تازه خردیه بهتره یه پارتیشن بندی خوشگل با برنامه هایی مثل paragon یا acronics انجام بده بعد ویندوز بریزه. میدونی چرا ؟
آخه ویندوز سون خودش تو مراحل نصب پارتیشن بندی داره ولی یه درایو 100 مگی هم میذاره کنار که توش بوت لودر بریزه. من که اصلا از این جنگولک بازیا خوشم نمیاد. دو تا با سه تا درایو واقعی و درست راستی میزنم و رو یکیش ویندوز میریزم.
خودش که نگی پاک نمیکنه ولی تو مراحل میتونی بزنی فرمت کنه.
راستی بگو مبارکش باشه.
با چی بک آپ گرفتین ؟ این بک آپ رو با نرم افزارهای حرفه ای و سابقه دار انجام بدین این مشکلات رو دیگه ندارین.
Norton ghost رو یه بار تست کنین دیگه فکر نکنم به هیچ وجه طرف بک آپ خود ماکروسافت یا ایسوس برین.
من 65 گیگ برنامه نصب کردم و با تیون آپ هر چی اضافی مضافی بود دیلیت کردم. خود ویندوز یه 8 9 گیگ الکی واسه بک آپ میذاره کنار.
بعد یا نورتون قوست تو 1 ساعت و 10 دقه بک آپ گرفتم و درجه فشردگی رو گذاشتم استاندارد. حجمش شد 40 گیگ. بعد تو 50 دقه ری استور میکنه. خود ویندوز و ایسوس حالا حالاها کاردارن تا به نورتون برسن.
من برنامه زیاد میریزم ها !!! شما اگه کارت معمولی باشه هر چی هم زیاد نرم افزار نصب کنی (به جز بازی البته) بیشتر از 50 گیگ نمیشه. بک آپش هم میشه 30 گیگ. نهایتش تو 30 40 دقه ری استور میکنه. تازه تو دستاپ داش کوچیکم تو 10 دقه 45 گیگ برنامه رو ری استور کرد کف کردم.![]()
از خود كنترل پنل ريكاوري داشت رفتم فايل داخل هارد رو ري استور كردم.
برق قطع شد و كنسل شد دوباره روشن كردم ديدم ميگه operation system missing بعد وت رو گذاشتم روي بلوري رام و دي وي دي هاي ريكاوري كه گرفته بودم رو گذاشتم هر 5 تا انجام شد.
بعد الان زبان رو انتخاب كردم و داره ريكاوري ميگيره نميدونم از چيه و براي چيه؟ دي وي دي هم توي دستگاه نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)