از من چنین پوشه ای نداره
از من چنین پوشه ای نداره
اینجا رو چک کن(البته در سون)
C:\Users\yourusername\AppData\Local\Activision\CoD
توی مای داکیومنت را هم که چک کردی...
این پوشه بود ولی توش هیچی نبود هیدن هامم بازه
این مسیر رو هم چک کنید !!
البته بسته به سیستم و محل نصب بازی شما متغیره !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SA.JJ.AD; 01-05-2011 at 02:15.
والا مال من 32 بیتی هستش و پوشه ای به نام 86 نداره ولی کلا پوشه ای به نام player نداره به هر حال پیداش کردم
C:\Users\Meshkiposh2200\AppData\Local\VirtualStore \Program Files\BaRaN\Call of Duty Black Ops\players
Last edited by meshkiposh2200; 02-05-2011 at 15:04.
سلام
من دوتا ترینر دانلود کردم هیچ کدوم کار نمیکنه
وقتی میخوام استفاده کنم بازی هنگیده میشه
آپدیت 1 رو هم نصبیدم درست نشد
یکی کمک کنه من میخوام زامبی هارو بترکونم
سلام.
بازی من در جایی که از توی هواپیما باید آدم های روی زمین رو هدایت کنی گیر می کنه. لطفا کمکم کنین.
.
.
.
سلام
آقا یه مشکل برادر من این بازی رو همون اوایل با کارت گرافیک gtx 8800 بازی کرد همه چیزش رو هم تا ته بالا برده بود خیلی روون بازی می کرد
اما من الان بازی رو نصب کردم با گرافیک gtx 570 و cpu core 2 due 3.2 و رم 4 گیگ حتی اگه همه چیزش رو هم بیارم پایین باز کم میاره و تیکه تیکه و به حالت پرش نشون میده باید چی کار کنم
در ضمن من از Update.1 استفاده می کنم
من با VGA شما با ماکزیمم ستینگ به راحتی فریم مناسب میگرفتم...سلام
آقا یه مشکل برادر من این بازی رو همون اوایل با کارت گرافیک gtx 8800 بازی کرد همه چیزش رو هم تا ته بالا برده بود خیلی روون بازی می کرد
اما من الان بازی رو نصب کردم با گرافیک gtx 570 و cpu core 2 due 3.2 و رم 4 گیگ حتی اگه همه چیزش رو هم بیارم پایین باز کم میاره و تیکه تیکه و به حالت پرش نشون میده باید چی کار کنم
در ضمن من از Update.1 استفاده می کنم
شما آپدیت ها رو تا 1.4 نصب کنید + درایور جدید کارت گرافیکتون رو هم دانلود کنید به احتمال زیاد درست میشه.
سلام
آقا ما بازی روچندی پیش نصب کردیم و تموم کردیم منو ها هم انگلیسی بود و کامل
حالا همون دی وی دی رو یه سیستم دیگه نصب کرده گرافیک آپدیت هم از سایت سافت گذر گرفته ولی منوهاش روسیه!!! راه حلی براش هست؟ سرچ کردم سوالی اینجوری ندیدم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)