تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 4428 اولاول ... 1471972372432442452462472482492502512572973477471247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

کسی سرویس از مناطق منتخب مخابراتی نداره اینجا ؟
    سرعت دانلود شبانه ش چقدره ؟
    اون آقایی که پرسیده بود منظورم از مناطق منتخب چیه منظورم اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by -reza-; 18-11-2010 at 22:17.

2. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

کسی سرویس از مناطق منتخب مخابراتی نداره اینجا ؟
    سرعت دانلود شبانه ش چقدره ؟
    اون آقایی که پرسیده بود منظورم از مناطق منتخب چیه منظورم اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز من از همین سرویسی که فرمودین استفاده می کنم 512 سه ماهه 4.5GB . سرعت روزانه که روی 230 هستش و شبانه هم از 55 یا 60 شروع می شه و تا ساعت 6 به همون 230 می رسه که بنده تا 6:45 هم دانلود می کنم . چون تا اون ساعت رایگانه گویا در کل شبی 1.5 الی 2 GB دانلود می شه کرد با این سرویس
    موفق باشین.

4. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

ممنون منطقه ی مخابراتی و شهرتونم بگید ممنون میشم.
    در کل اینجا کسی هست که از پارس استفاده کنه ولی مودمش سمفونی یا ایسوز یا زایکسل نباشه ؟
    یکی اینجا گفت به مودم ربطی نداره اما من قبل اینکه لایزر بگیرم زنگ زدم به پارس گفت مودمتو باید عوض کنی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه دیگه من از پارس آنلاین سرویس دارم . عجیب هم برام همینه . نه مایکروسافت نه موزیلا و ... هیچ کدوم باز نیستن ولی سایت شبدیز رو که می خوای باز کنی سرعت می ره رو ماکزیمم . خیلی عجیبه ..

دوستان می خواستم ببینم راهی نیست که ما هر فایلی که می خوایم دانلود کنیم از طریق IP شبدیز باشه یا یه جورایی فقط جهت پیچوندن مهدودیت سرعت پارس ...
    همچین کاری رو نمی تونید بکنید . حالا اگر هم تونستید وقتی پارس آنلاین ببینه بیش از حد دانلود می کنید Ip شبدیز رو هم محدود میکنه.

در کل اینجا کسی هست که از پارس استفاده کنه ولی مودمش سمفونی یا ایسوز یا زایکسل نباشه ؟
    یکی اینجا گفت به مودم ربطی نداره اما من قبل اینکه لایزر بگیرم زنگ زدم به پارس گفت مودمتو باید عوض کنی.
    درسته ربطی به مودم نداره خود من Linksys دارم و هیچ مشکلی ندارم

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

ممنون منطقه ی مخابراتی و شهرتونم بگید ممنون میشم.

بنده کرج هستم منطقه مخابراتی رجایی (44) . به مودم هم مربوط نیست . من خودم مودم planet دارم و تاحالا از 4 , 5 تا شبکه سرویس گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم . یکی از دوستانم هم رفته بود خودش یه مودم چینی خریده بود 25 تومن الان هم داره از پارس سرویس می گیره هیچ مشکلی هم نداره .

ولی در کل اینترنت تو این مملکت چیزی نیست که خیلی خوب و بد بشه پیدا کرد توش . همه ی سرویس دهنده ها سر و ته یه کرباسن . یه شبکه نمی زاره دانلود کنی واسه اینکه کیفیتش خوب بمونه مثل شبدیز . یه شبکه هم دانلود رو ول می کنه گند کشیده می شه به خودش مثل صبا نت . ولی پارس آنلاین این بین واسه من بهتر از بقیه بوده . هم کیفیت نسبی داشته هم دانلود خوبی ازش گرفتم .

9. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    يك مشكل داشتم خواستم ببينم شما هم برخورد كرديد بهش و آيا راه حلي داريد يا نه.
    از مدتي قبل يعني حدودا شروع ماه رمضون مشكل قطع شدن adsl دارم. الان چند روزيه خيلي كمترشده ولي باز هي خود به خود قطع و وصل ميشه. مال من باز خوبه روزي 10-15 بار بيشتر قطع نميشه. مال دوستم هر 5 دقيقه يه بار قطع ميشه.
    مثلا adsl وصله وقتي كاري باهاش نداري بعد يه گوگل كه بخواد بالا بياره قطع ميشه و دوباره بايد وصلش كرد.
    البته گفتم مال من خيلي كمتر قطع ميشه ولي خيلي آزار دهنده است قبلا هم اينجور نبود.
    مودم هم tplink 8811 داريم.
    اشتراكم تموم شده گفتم اگه فكري نشد برم از شاتل بگيرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بنده کرج هستم منطقه مخابراتی رجایی (44) . به مودم هم مربوط نیست . من خودم مودم planet دارم و تاحالا از 4 , 5 تا شبکه سرویس گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم . یکی از دوستانم هم رفته بود خودش یه مودم چینی خریده بود 25 تومن الان هم داره از پارس سرویس می گیره هیچ مشکلی هم نداره .

ولی در کل اینترنت تو این مملکت چیزی نیست که خیلی خوب و بد بشه پیدا کرد توش . همه ی سرویس دهنده ها سر و ته یه کرباسن . یه شبکه نمی زاره دانلود کنی واسه اینکه کیفیتش خوب بمونه مثل شبدیز . یه شبکه هم دانلود رو ول می کنه گند کشیده می شه به خودش مثل صبا نت . ولی پارس آنلاین این بین واسه من بهتر از بقیه بوده . هم کیفیت نسبی داشته هم دانلود خوبی ازش گرفتم .
    شما چجوری 512 گرفتید ؟ مدرک خاصی دادی ؟
    با کارت دانشجویی ( کارشناسی ) میشه 256 گرفت ؟ چون 512 که برای من خیلی گرونه.
    بعد تو این عیدا و ... به شما شارژ هدیه داده نشد ؟ 4.5 گیگ برای 3 ماه خیلی کمه.آدم صفحه هارو هم نگاه بندازه کم ممیاره.
    من لایزر 3 ماهه 5 گیگ داشتم الان 20 روز مونده به اتمام 3 ماه.ولی شارژم تموم شد به کل و سرویسم قطع شد.حتی دانلود رایگان شبانه هم قطع شد

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تست دانلود امشب و گزارش شب های قبل نشون میده مرکز مخابراتی ها هم تو تعیین سرعت خیلی تاثیر گذارند
    با اکانت 128 تو شهر کرج هر شب 300 مگابایت دانلود داشتیم و با همین اکانت تو تهران 700 مگابایت دانلود
    با اکانت 256 تو شهر کرج 700 مگابایت دانلود داشتیم و با همین اکانت تو تهران 1500 مگابایت دانلود

13. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

سلام دوستان.
    يك مشكل داشتم خواستم ببينم شما هم برخورد كرديد بهش و آيا راه حلي داريد يا نه.
    از مدتي قبل يعني حدودا شروع ماه رمضون مشكل قطع شدن adsl دارم. الان چند روزيه خيلي كمترشده ولي باز هي خود به خود قطع و وصل ميشه. مال من باز خوبه روزي 10-15 بار بيشتر قطع نميشه. مال دوستم هر 5 دقيقه يه بار قطع ميشه.
    مثلا adsl وصله وقتي كاري باهاش نداري بعد يه گوگل كه بخواد بالا بياره قطع ميشه و دوباره بايد وصلش كرد.
    البته گفتم مال من خيلي كمتر قطع ميشه ولي خيلي آزار دهنده است قبلا هم اينجور نبود.
    مودم هم tplink 8811 داريم.
    اشتراكم تموم شده گفتم اگه فكري نشد برم از شاتل بگيرم.
    برو تو Properties مربوط به کانکشنت.

بعد برو تو قسمت Options اونجا یه بخش مربوط به Idle هست.یعنی زمان بی کاری کانکشن ( بدون تبادل اطلاعات ) اون بخش( Idle time before Hanging up ) اگه روی never نباشه و مثلا روی 1 دقیقه باشه هر وقت که کانکشنت 1 دقیقه بی کار باشه دیس کانکت میشه.اگه نشد مودمتم یه بار ریست کن(اگه بلدی دوباره کانفیگش کنی ) . در آخر اگه بازم درست نشد برو شاتل

15. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اين سرعت منه-واقعا پارس انلاين تازگيها خيلي سرويس بد ميدهد

اردبيل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •