تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 1298 اولاول ... 1471972372432442452462472482492502512572973477471247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وقتی بهش می گم من قرارداد دارم تا تاریخ فلان باید سرویس 1 مگ داشته باشم و ... میگه حالا شما شنبه تماس بگیرید ببینیم چه کار می تونیم بکنیم.
    یعنی هنوز 311 کاره‌ای هست یا نیست؟ مستقل از مخابرات نمی‌تونند سرویس بدن؟

2. این کاربر از insomniac2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

قراردادشون با مخابرات تموم شده حالا هم گفت شنبه تماس بگیرید تا با یه آقای نمی دونم کی که الان نیست صحبت کنید و مشکلتون را باهاش درمیون بذارید تا ببینیم چی میشه . مستقل از مخابرات هم فکر نکنم چون مخابرات تجهیزات در اختیار این شرکت گذاشت تا بتونه از طریق این شرکت به هدفش دست پیدا کنه و الان به هیچ شرکتی اجازه ارائه خدمات نمیده و فقط انحصاری در اختیار خودش گذاشته.

4. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب من هم الان با 311 تماس می‌گیرم
    باید با همون 3387274 و 75 تماس گرفت یا به شماره دفترشون زنگ زدید؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

می خواستم ببینم این 2030 چی هست تماس گرفتم قسمت معرفی سرویس که رفتم هنگ کردم نفهمیدم چی گفت بخدا اگه معادله ریاضی بود ذهنی هم می شد حل کرد اما از این معرفی چیزی نفهمیدم .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

رفیق تو ایران که چه بگم تو آمریکا اروپا هم ارزونی رو لولو برد آمریکا درسته اینترنت 9 مگ و 8مگ استاندارد خونگیشه. ولی بابت هر گیگ تو سایت AT&T باید 8دلار پول بسرفی. ولی خوب ایرانه و تحریماش.
    شه
    [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
    لطفا یک لینک برای اثبات این ادعا قرار بده . تا جایی که من میدونم اینترنت ADSL در کشورهای زپرتی هم محدودیتی نداره چه برسه به آمریکا . اونی که شما میگی با توجه به اپراتور AT & T که اسمشو بردی مربوط به سرویس 3G میشه نه ADSL و احیانا وایکمس و ... همون 3G هم در برخی کشورا مثل سوئد نامحدوده ...

پ.ن : ضمنا در کشوری مثل آمریکا اینترنت کابلی (T1) هم هست که کابل نوری میاد در خونه و سرعتش قدیما 25 مگ و حجمشم نامحدود بوده . الان احتمالا با تکنولوژیهای جدید سرعتشون بالاتر هم رفته . چون دیگه حرف از ارائهء اینترنت یک گیگابیت در آمریکا و کره جنوبی و ... هست .

مشکلات اینترنت ایران هم هیچ ربطی به تحریم نداره . همش به سیاستای حکومت مربوط میشه .

رفیق درسته ارزش پول بالاست ولی جووناشون هم مثل ماها بخور و بخواب ندارن میرن سر کار تا پول زنده موندنشون رو در بیارن
    شما رو نمیدونم اما من همچین بخور و بخوابی ندارم . یه نیمچه کار واسه خودم دارم و سرم به اون گرمه . همینم از درد ناچاری و نبود کار مشغولشم . برو دنبال کار بگرد ببینم چه شغلایی میتونی پیدا کنی . نفست از جای گرم در میاد . البته در بی عاری و دنبال پول مفت گشتن برخی از ما ملت هم شکی نیست .
    Last edited by mohandes; 04-08-2011 at 13:06.

8. 3 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

3387274الی 6 و 3388284الی 6 همگی به 2030 دایورت شدن

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اه کاش بیشتر شارژ کرده بودم

ولی پس اینکه گفته پس از برگردان مشمول مقرارات جدید می‌شود یعنی چی آخه؟

خدارو شکر من تا 30 این ماه دارم فقط میرم ترافیک میخرم الان با دایال آپم

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

وای خدای من تو این گرما بلند شدم رفتم خرازی دیدم اونجا پرنده پر نمیزنه هاج و واج به یارو میگم مسئولاتون کجان میگه هیچ کس دیگه اینجا نیست انگار یه سطل اب یخ ریختن روم ... بهم میگه بلند شو برو ولیعصر پیش آقای کلانتری رفتم اونجا طرف مگه تعطیله کسی نیست !!!!!!
    یعنی به همین سادگی کلاه برداری کردند ؟ کلاه برداری تو روز روشن تو یه مملکت به ظاهر اسلامی .. خاک بر سرتون که اسم مسلمون رو خودتون گذاشتید دزد های بی شرف ...
    دوستان چه کار باید بکنیم به طور قانونی شکایت کنیم به جایی می رسیم ؟

بی پدرا تو این مملکت اسلام رو به نام خودشون تموم می کنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

باید با 2311311 تماس بگیری اما فعلا بی فایدست چون اون کسی که باید باشه نیست و باید تا شنبه صبر کرد. البته از طریق این شرکت نمیشه به جایی رسید چون قراردادش با مخابرات تموم شده و فقط و فقط با برادران و خواهران دزد سپاهی طرفیم ما .
    دوباره هم تماس گرفتم با 311 گفتم شاید مستقل از مخابرات هم سرویس بدهند وقتی گفت آره میدیم داشت یه جرقه امید زده میشه اما وقتی گقت به خطوط عادی ...

خدارو شکر من تا 30 این ماه دارم فقط میرم ترافیک میخرم الان با دایال آپم
    نه فکر نکنم بشه ترافیک خرید چون الان هم گزینه ی مربوط بهش نیست ... در ثانی شما دیگه از کی می خوای ترافیک بخری کسی نیست دیگه ...
    Last edited by yuzarsiff; 04-08-2011 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

در مورد طرح جدیدشون ، چیز دیگه ای که باید در نظر گرفت اینه که قبلا میدیدی چقدر به اتمام حجمت مونده . تنظیم میکردی و روز آخر تا تهشو مصرف میکردی . اما الان نمیدونی چیکار میکنی . سرویس اکانتینگشونم که مثل اینکه عمدا ریختن به هم و برعکس قبل که خیلی چیزا مشخص بود ، یه دفعه میبینی مصرف 2 روز رو با هم میزنه و بعضی وقتا مصرف چند ساعت رو . در کل حساب کتابی نداره . اینطوری شما اصلا نمیفهمی چی به چیه . طی دورهء دو ماهه مثلا 6 گیگ و 10 کیلوبایت دانلود میکنی اما ازت پول 8 گیگ کم میشه . اینم یه کلاهبرداری دیگه .

اون محدودیت حجمی هم با توجه به چیزی که گفتن یعنی اینکه تا 20 گیگ که مصرف کنی پولش روی قبض تلفن میاد . اما بیشتر از اون رو باید آنلاین پرداخت کنی . یعنی همون دزدی که گفتم . اینو فقط گذاشتن که بیشتر بچاپ بچاپ راه بندازن . مخابرات بدجور افتاده رو دور دزدی . قبلا تماس با 118 رایگان بود . اما چند هفته پیش پولیش کردن . لابد کم کم تماس با 110 و 115 رو هم پولی میکنن .

راستی قبلا در تمام مخابراتا باز بود برای مراجعهء مردمی . اما بعد از سپاهی شدنش جلوی در هر کدوم یه آیفون تصویری آویزون کردن و درو شیش قفله کردن کسی نره توش . (به جز جاهایی که دیگه مجبوری مثل همون مخابرات خرازی که با توجه به رفتن بخش ADSL به ولیعصر ، احتمالا دم در اونجا هم یه آیفون تصویری میچسبونن و والسلام ...)

خدارو شکر من تا 30 این ماه دارم فقط میرم ترافیک میخرم الان با دایال آپم[COLOR="Silver"]
    با دیدن این پست یاد شب سهمیه بندی بنزین افتادم که ملت جای اعتراض ، همه یکی یه پیت نفت و شیشه نوشابه و ... دستشون گرفته بودن که در آخرین لحظات ، بنزین غیرسهمیه ای بگیرن ... تو پوست خودشونم جا نمیشدن و خیلی احساس زرنگی میکردن و سر همین زرنگ بازی هم بینشون دعوا میشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... حالا بر فرض شما تا 30 ماه دیگه هم سرویس داشته باشی ! چه فرقی میکنه ؟ بعد اون چیکار میکنی ؟!!!!!!!!!!!
    Last edited by mohandes; 04-08-2011 at 13:21.

13. 5 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این دیگه چه مدلشه؟!!؟

بریم بگیم مثل تهران نامحدودش کنن، adsl یا باید مثل شاتل و پارس آنلاین محدود باشه و ماهانه پول بدی یا اینکه اگه قراره روی قبض بیاد مثل تهران باشه و نامحدود با سرعتهای متفاوت، این خیلی چرته! خیلی دزدیه

این در حقیقت adsl محدود بدون شبانه و مثال دزدی هستش، اینترنتهای محدود همه شبانه دارن و سرعتهای مختلف

البته این صحبتها اینجا فایده نداره، باید بریم اونجا واسه اعتراض من سعی کردم اگه کسی از ماجرا خبر نداره، خبردار بشه برای شنبه صبح
    Last edited by File not found; 04-08-2011 at 13:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •