تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 296 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین الان من اون کیت سرور قدیمیه رو که پچ خودش ریخته بود رو ریموو کردم.و اون کیت سرور جدیده رو با اون کیتا اتک کردم ولی همه چی خراب شد چی کار کنم.چی کار کنم؟
    البته اون کیت سرور قدیمیه رو هنوز دارم یعنی الان دوتا کیت سرور دارم اون قدیمیه رو اگه اینیستال کنم درست میشه ولی من می خوام از این جدیده استفاده کنم.
    اون کیتای خود پچ رو که گفته بودی رو تو این پوشه ی کیت سرور جدیده کپی کردم:
    C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver\example-root1\img

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین الان من اون کیت سرور قدیمیه رو که پچ خودش ریخته بود رو ریموو کردم.و اون کیت سرور جدیده رو با اون کیتا اتک کردم ولی همه چی خراب شد چی کار کنم.چی کار کنم؟
    البته اون کیت سرور قدیمیه رو هنوز دارم یعنی الان دوتا کیت سرور دارم اون قدیمیه رو اگه اینیستال کنم درست میشه ولی من می خوام از این جدیده استفاده کنم.
    اون کیتای خود پچ رو که گفته بودی رو تو این پوشه ی کیت سرور جدیده کپی کردم:
    C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver\example-root1\img
    دقیقا میشه بگی چه مواردی خراب شد تا همون موارد رو درست کنیم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین ترتیب تیمها همون هفته ها میشن متوجه شدی ؟
    خوب فقط هفته اول اینجوری هستش. هفته بعد رو چی کار می کنی؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا میشه بگی چه مواردی خراب شد تا همون موارد رو درست کنیم .
    همه چید خراب شد تازه لباس های تیم ها ی دیگه به غیر از تیم های لایسنس نشده تو بازی مثل بارسا
    همه به شکل لباس تیم خود pes شده.همون لباس که شرت قرمز و تی شرت سفید.داره بعد رو تی شرتشم خط های قرمز عمودی داره.

راستی حسین فکر کنم این مشکل واسه این پچ باشه که دوتا کیت سرور داریم.
    راستی من وقتی بازی رو نصب کردم کرک نداشت بازی واسه پردیس گیم بود.

میخوای یه کاری کنیم من بازی پاک میکنم و دوباره میریزم.بعد تو به من اون کرک 1.0 رو بده بعد من کیت سرور جدیده که دادی رو با اون کیت های خود پچ pes edit اتک می کنم بعد فکر کنم دیگه مشکلی نباشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببین عادل اصلا میخوای یک کار بکنیم . تو هر دوتا کیت سرور رو روی کامپیوترت داشته باش . کیت سرور اولیه توی همون درایو g که اول بود و کیت سرور دومیه توی درایو c همونجایی که الان هست .
    پوشه های داخل کیت سرور اولیه رو توی کیت سرور دومی نریز بجاش من کیتها و لوگوهای مناسب این کیت سرور رو برات میفرستم ( کیتها 1 مگ میشه اما لوگوها حدود 3 مگ میشه اما ارزش داره چون لوگوهای قشنگی هستن ) .
    بعد هر وقت خواستی توی خونه خودت بازی کنی فایل اجرایی pes2010.exe ای رو که توی درایو g نصبه اونو اجرا کن و برو تو بازی تا از امکانات پچ pes edit استفاده کنی . و هر وقت خواستی بازیهای لیگو انجام بدی حتما فایل pes2010.exe ای رو که کنار پوشه کیت سرور جدیده کپی کردی رو اجرا کن تا از امکانات و کیتهای این کیت سرور استفاده کنی و اینجوری همه چیز سر جاشه و مشکلی برات بوجود نمیاد .
    Last edited by 4039; 01-03-2010 at 23:01.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

همه چید خراب شد تازه لباس های تیم ها ی دیگه به غیر از تیم های لایسنس نشده تو بازی مثل بارسا
    همه به شکل لباس تیم خود pes شده.همون لباس که شرت قرمز و تی شرت سفید.داره بعد رو تی شرتشم خط های قرمز عمودی داره.

راستی حسین فکر کنم این مشکل واسه این پچ باشه که دوتا کیت سرور داریم.
    راستی من وقتی بازی رو نصب کردم کرک نداشت بازی واسه پردیس گیم بود.

میخوای یه کاری کنیم من بازی پاک میکنم و دوباره میریزم.بعد تو به من اون کرک 1.0 رو بده بعد من کیت سرور جدیده که دادی رو با اون کیت های خود پچ pes edit اتک می کنم بعد فکر کنم دیگه مشکلی نباشه
    احتمال داره اینجوری هم درست بشه اما حجم کرک 1.0 کم نیستا میتونی دانلود کنی ؟ اگه بازیت کرک نداره پس با اجرای چی فایلی وارد بازی میشی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسن جان محمد نیومد مثه اینکه امروز بازی نمیشه پس درسته

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین عادل اصلا میخوای یک کار بکنیم . تو هر دوتا کیت سرور رو روی کامپیوترت داشته باش . کیت سرور اولیه توی همون درایو g که اول بود و کیت سرور دومیه توی درایو c همونجایی که الان هست .
    پوشه های داخل کیت سرور اولیه رو توی کیت سرور دومی نریز بجاش من کیتها و لوگوهای مناسب این کیت سرور رو برات میفرستم ( کیتها 1 مگ میشه اما لوگوها حدود 3 مگ میشه اما ارزش داره چون لوگوهای قشنگی هستن ) .
    بعد هر وقت خواستی توی خونه خودت بازی کنی فایل اجرایی pes2010.exe ای رو که توی درایو g نصبه اونو اجرا کن و برو تو بازی تا از امکانات پچ pes edit استفاده کنی . و هر وقت خواستی بازیهای لیگو انجام بدی حتما فایل pes2010.exe ای رو که کنار پوشه کیت سرور جدیده کپی کردی رو اجرا کن تا از امکانات و کیتهای این کیت سرور استفاده کنی و اینجوری همه چیز سر جاشه و مشکلی برات بوجود نمیاد .
    اینم خوبه ولی فکر نکنم بشه عملیش کرد.

احتمال داره اینجوری هم درست بشه اما حجم کرک 1.0 کم نیستا میتونی دانلود کنی ؟ اگه بازیت کرک نداره پس با اجرای چی فایلی وارد بازی میشی ؟
    حجمش مگه چه قدره.من با همون pes2010.exe وارد بازی میشم دیگه.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیشه کیت سرور جدیده رو جایگزین این کیت یرور قدیمیه بکنم.شاید درست بشه.البته کیت سرور قدیمیه رو کپی می کنم یه جا دیگه تا اگه یه موقع بازی ترکید دوباره به حالت اولیهبرگردونمش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان محمد نیومد مثه اینکه امروز بازی نمیشه پس درسته
    نه حامد جان محمد اومد . از این به بعد باید بچه ها یک بار برای همیشه فایل ترکیب سیو برای تیمشون درست کنن و به من بدن تا به تمام بچه ها بدم تا اینجوری کسی منتظر اومد حریفش نمونه .

اینم خوبه ولی فکر نکنم بشه عملیش کرد.

حجمش مگه چه قدره.من با همون pes2010.exe وارد بازی میشم دیگه.
    چرا عملی که میتونه بشه من این کار رو تا بحال کردم .

خب این همون کرکه دیگه . اصلا احتیاج به دانلود کرک نداری همون فایلی که با اجراش میری توی بازی همون کرکه .
    اصلا اجازه بده من کیتها رو برات بفرستم مطمئن باش بازیت درست میشه فقط باید یک ربع بیست دقیقه ای صبر کنی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •