تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 428 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟
    موتوری که انقدر جدید هست و انقدر قدرت داره چرا باید رایگان منتشر کنن ؟

الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...
    هزار بار در مورد این که چرا UDK منتشر شد و هدف Epic در این مورد چی بوده بحث شده
    شما چند صفحه قبل پست محمد رو بخون متوجه میشی چرا Crytek همچین تصمیمی گرفته
    مطمئن باش Epic و Crytek با این کارشون عمر انجینشون رو تا نسل بعد تضمین کردن !
    در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
    خدا کنه کرایتک یه دستی به انجینش بکشه ...
    Last edited by saeed_cpu_full; 03-03-2011 at 18:20.

2. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟
    موتوری که انقدر جدید هست و انقدر قدرت داره چرا باید رایگان منتشر کنن ؟

الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...
    آره منم شنیدم کرایتک میخواد Cry Engine 3 رو رایگان عرضه کنه تا از بقیه انجین ها عقب نمونه.
    برای اینکه اسپم نشه:دوستان کسی لایسنس انریل رو خریده؟!

4. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آره منم شنیدم کرایتک میخواد Cry Engine 3 رو رایگان عرضه کنه تا از بقیه انجین ها عقب نمونه.
    برای اینکه اسپم نشه:دوستان کسی لایسنس انریل رو خریده؟!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هزار بار در مورد این که چرا UDK منتشر شد و هدف Epic در این مورد چی بوده بحث شده
    شما چند صفحه قبل پست محمد رو بخون متوجه میشی چرا Crytek همچین تصمیمی گرفته
    مطمئن باش Epic و Crytek با این کارشون عمر انجینشون رو تا نسل بعد تضمین کردن !
    شرمنده من زیاد پست های تاپیک رو نمیخونم اما تا جایی که میدونم UDK بعد از چندین سال بعد از UE 3 منتشر شد که اونم با هدف اینکه از بازی سازیها مستقل و شرکت های کوچیک بازی سازی هم یه پولی بدست بیارن ! یعنی UDK همون UE3 آپدیت نشده و قدیمی هست که کم کم داره آپدیت هاش میاد اما اصلا برابر با UE3 نیست !

منبع خاصی ندارم برای حرفهام ولی عقل اینطور حکم میکنه که وقتی یه شرکتی مثل اپیک هنوز داره UE3 رو با این قیمت میفروشه و کلی هم خریدار داره هیچ وقت نمیاد نسخه رایگانش رو مجانی بده بیرون ! ( البته همچین هم مجانی نیست )

ولی در مورد Crytek مگه عقلش کمه همچین کاری کنه ! نسخه قبلی Cry Engine هنوز هم کلی کشته مرده داره . این نسخه ای میخواد منتشر کنه شاید قوی تر از UDK باشه اما فکر نکنم دیگه در حد Cry Engine باشه ( حتی نسخه قبلش )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

شرمنده من زیاد پست های تاپیک رو نمیخونم اما تا جایی که میدونم UDK بعد از چندین سال بعد از UE 3 منتشر شد که اونم با هدف اینکه از بازی سازیها مستقل و شرکت های کوچیک بازی سازی هم یه پولی بدست بیارن ! یعنی UDK همون UE3 آپدیت نشده و قدیمی هست که کم کم داره آپدیت هاش میاد اما اصلا برابر با UE3 نیست !

منبع خاصی ندارم برای حرفهام ولی عقل اینطور حکم میکنه که وقتی یه شرکتی مثل اپیک هنوز داره UE3 رو با این قیمت میفروشه و کلی هم خریدار داره هیچ وقت نمیاد نسخه رایگانش رو مجانی بده بیرون ! ( البته همچین هم مجانی نیست )

ولی در مورد Crytek مگه عقلش کمه همچین کاری کنه ! نسخه قبلی Cry Engine هنوز هم کلی کشته مرده داره . این نسخه ای میخواد منتشر کنه شاید قوی تر از UDK باشه اما فکر نکنم دیگه در حد Cry Engine باشه ( حتی نسخه قبلش )

forum.p30world.com/showpost.php?p=5900896&postcount=2437

شما پست بالا رو کامل بخون ...
    بر خلاف تصورتون آمار فروش Cry Engine خیلی خیلی کمتر از Unreal Engine هست . شما هم از Cry Engine توی ذهنتون یه غول ساختید ! کافیه با ادیتور Sandbox یه خورده کار کنید
    بعدش میفهمید چرا کمپانی ها بیشتر به سمت UE روی آوردن

8. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب اینکه مشخصه Unreal Engine 3 خیلی پرفروشه ...
    یه موضوع دیگه به نظر من سخت بودن کار با Cry Engine نشون از حرفه ای بودنشه ( البته امیدوارم دیگه خیلی هم پیچیده نباشه )
    ولی من هرچی سخت تر باشه بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم . ( البته به شرطی که بی خودی هر چیز ساده ای سخت نباشه که یه تکسچر بخواهیم بدیم 3 ساعت الاف بشیم )
    من از همین الان میگم UDK اصلا در مقایش دیده نمیشه !

نسخه کرایسیس 2 رو من خیلی برسی کردم . فیزیک واقعا عالی داره اگه حتی نصف قدرت Cry Engine 3 رو داشته باشه بازم از UDK بهتره ...
    Last edited by anti-military; 03-03-2011 at 19:02.

10. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه موضوع دیگه به نظر من سخت بودن کار با Cry Engine نشون از حرفه ای بودنشه ( البته امیدوارم دیگه خیلی هم پیچیده نباشه )
    ولی من هرچی سخت تر باشه بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم . ( البته به شرطی که بی خودی هر چیز ساده ای سخت نباشه که یه تکسچر بخواهیم بدیم 3 ساعت الاف بشیم )

نسخه کرایسیس 2 رو من خیلی برسی کردم . فیزیک واقعا عالی داره اگه حتی نصف قدرت Cry Engine 3 رو داشته باشه بازم از UDK بهتره ...
    البته خداکنه شرایط رایگان بودنش ناامید کننده نباشه تا سختیه اینجین برای ادم لذت بخش باشه!
    Last edited by M0hsen3D; 03-03-2011 at 19:17.

12. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

کلا مشخصه شما تعصب خاصی روی کرای انجین دارید ... مشکلی نیست فقط بهتون میگم انتظارتون رو از کرای انجین بیخودی بالا نبرید . وگرنه بعدا که منتشر شد بدجور نا امید میشید .

بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... اگه دوستان مایل بودن یه تاپیک جداگانه برای CryEngine بسازند که بحث های این انجین اونجا دنبال بشه
    Last edited by saeed_cpu_full; 03-03-2011 at 19:13.

14. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

میشه دوباره شروع نکنید.
    تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
    در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.
    در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
    1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
    2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
    در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
    خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
    در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
    انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
    شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

میشه دوباره شروع نکنید.
    تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
    در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.
    در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
    1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
    2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
    در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
    خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
    در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
    انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
    شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.

16. 6 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من یه animation tree رو ساختم. چجوری می تونم توی بازی امتحانش کنم؟(یعنی با اون شخصیت بازی کنم)خود آموزش همینجوری که میره توی بازی با اون شخصیت میاد ولی من که میرم اتفاقی نمیافته.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •