یعنی مشکل فنی محسوب میشه؟
آیا برطرف شدن اون منجر به خسارت بیشتر به قسمت های دیگه یا خودش میشه؟
یعنی مشکل فنی محسوب میشه؟
آیا برطرف شدن اون منجر به خسارت بیشتر به قسمت های دیگه یا خودش میشه؟
نه دیگه حداکثر اینه که جعبه فرمونت مشکل پیدا میکنه، البته اگه ماشین صفره بعید میدونم خیلی شدید باشه، ولی به هر حال توی سرویس 5000 به نمایندگی بگو
هیچ مشکلی نداره
تمام محصولات داخلی از 91 اعم از 405 و پارس و سمند این مشکلو دارند فرمان نرمتر از قبل شده ولی اون صدا را داره
در صورت صدای بیش از حد شیر هیدرولیک تعویض میشه
کاری به جعبه فرمان نداره و هیچ مشکلی برای جعبه فرمان ایجاد نمیکنه
Last edited by hossein.az; 24-06-2014 at 23:06.
میگن از مدل 91 به بعد برای جعبه فرمون ها کمک نمیذارن
البته من از یه جلو بندی ساز شنیدم که اینو میگفت
میگفت نرم تر شده ولی فشار بیشتری به جعبع فرمون میاد
شاید بخاطر همین باشه
توپي فرمون هارو تغيير دادند
سلام
دنده عقب چه ربطی به آمپر اب داره؟؟؟!!!
در ضمن عرض کردم که.ef7 فشنگی اب نداره.فقط یک سنسور آب داره که همزمان دمای آب رو به Ecu و پشت آمپر میفرسته.
من هم همون ربطشو نمیدونم دوستان کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید
از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
این علامت آمپر آب بعد از اینکه ماشین روشن میشه و حتی آب داغ نشده هم رو صفحه نمایش میاد یعنی تغریبا مطمئن هستم که دمای آب بالا نیست و نشانگر آمپر آب میاد.
وقتی هم که دنه عقب میگیرم دقیقا همون علامت آمپر میاد تا وقتیکه از دنده عقب دربیارم.
بعضی وقت ها هم که چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه بردم تو نمایندگی دیاگ زدن و گفتن یه خطا میندازه و خطای اون ناشناخته هست ، پرسیدم کد خطا چند هست گفتن کد3366هست.
از دوستان کسی میدونه کد خطای 3366 مربوط به چی هست؟ یه منبع یا جاییکه راهنمای این کدها اونجا باشه خبر دارید. بچه ها لطفا راهنماییم کنید ماشین را صفر گرفتم و این علامت آمپر و چراغ چک نگرانم کرده، یوقت مشکل جدی نباشه نشه؟
سلام دوست عزیز راجع به اون امپر اب نمیدونم من ولی راجع به چراغ چک منم اوایل که خریده بودم ماشینو معمولا نه همیشه بعد از هر بار گاز زدن چراغ چک روشن میشد اینکاری که میگم بکن ببین درست میشه وقتی که چراغ روشن شد یه 10دقیقه ای باش برو بعد 5مین خاموش کن بعد که ماشینو روشن میکنی دوباره باید چراغه خاموش شه.مال من دیگه اومده بود دستم کی روشن میشه کی خاموش حتی یه بار دست متخصصای ایران خودروندادم و دیگه الان کلی وقته روشن نمیشه.کلا به نظرم چراغ چک شوخیه
به نظر من که نگران نباش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)