دوست من تا 4 5 روز پيش خوب بود يه چند روزيه سيرايي نداره هي ميخوره.... مطالب دوست عزيز best 2 كاملا تاييد ميشه....
فقط اگه كسي خبر داره چي شده به ما هم بگه ما كه دستمون به جايي نميرسه....
دوست من تا 4 5 روز پيش خوب بود يه چند روزيه سيرايي نداره هي ميخوره.... مطالب دوست عزيز best 2 كاملا تاييد ميشه....
فقط اگه كسي خبر داره چي شده به ما هم بگه ما كه دستمون به جايي نميرسه....
من مشورت کردم با یه نفر تنها دو راه باقی مونده که انجام بدین که اگه اولی نشه دومی 90% میشه
راه اول:برین حراست استاندری شکایت کنین نه یکی دو نفر چند نفر که یعنی مشکل همه ست بگین که مخابرات داره حجم دزدی میکنه و حجم ها رو برمیداره بعد اگه همین ها دستشون با مخابرات یکی نباشه و پیگیری کنن مخابرات میخواد بگه که شما ها چقدر سایت رفتین باید آی پی هاتون ثبت شده باشه دیگه ؟؟؟ بعد تمام سایت هایی که رفته باشین با مقدار حجمی که مصرف کرده باشین رو مینویسه و قابل پاک کردن هم نیست که بگن اطلاعات قبلی پاک شده که بخوان براتون دروغ ببافن بعد اینجاست که دروغشون معلوم میشه و مجبورن که هم به شما ها خسارت بدن هم جریمه به استانداری
راه دوم:برین به سازمان فناوری اطلاعات شکایت کنین انقدر سخت بگیرین تا نامه به دست وزیر ارتباطات برسه تا اون بفهمه جریان از چه خبره یا اینکه به دفتر رهبری نامه بزنید که این راه دوم سخت تر هست ولی اگه برید دنبالش و مسئولان سر از کار مخابرات در بیارن بیچارشون میکنن جرمش کم فروشی و احتکار حساب میشه یا اینکه به دفنر نماینده همدان آقای خسته هم میتونید نامه بدین این تنها راه های موجود هست
والا پارس که مشهور به دزدی هست هم اینطوری نمیکنه که اینا میکنن
ای بابا چه خوش خیالی شمام.مشتی اینا سرتابا دستشون تو یه کاست.شکایت قاضی رو میبرن یش خدا.شکایت خدا رو ببریم بیش کی؟
دوستان بهترین عدد برای
TCP MSS Option و TCP MTU Option برای مخابرات چه عددی است؟
دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید
من الان سرویس 8 گیگ مخابرات رو دارم که مثل همه بچه ها از دزدی اکانت و سرعت افتضاح و قطعی هاش خسته شدم حالا دو تا سوال دارم
شنیدم مخابرات درخواست جمع آوری رو خیلی بد انجام میده و یا اصلا انجام نمیده این درسته ؟
تصمیم دارم سرویس 256 نامحدود نوین نت رو بگیرم شرکتش چطوره ؟ سرعت دانلودش رو 256 چطوره؟ مثل شاتل یا پارس آنلاین برای دانلود زیاد محدودیت می زاره؟
مرسی
سلام...
نوین نت سرویس نامحدودش محدودیت دانلود نداره یعنی بعد از یه مدت سرعتش کم نمیشه.. از اول هم سرویس dedicated میده بهت.. یعنی 256 نامحدود با 32 دانلود میکنه نه کمتر نه بیشتر
سلام دوست عزیز
خوب اینجوری سرویس پارس خیلی بهتره
تا 34 گیگ سرعتت روی دو مگ بسته میشه
بعدش میاد روی 256 که سرعت دانلودت از 32 کمنر نمیشه
Last edited by peyman22; 21-10-2012 at 08:16.
سلام دوست عزیز
POL-256U
ندیدم تو صفحه خرید تا الان احتمالا برای همه نشون نمیدن
قیمت چقدره؟ اختصاصی که نیست مطمئنا اشتراکیه ولی چند نفره؟
سلام
فکر نمیکنم مشکلی باشه
توی وب سایت هست
قیمت 45 تومان
اینم تست 512 پارس توی ملایر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)