تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 892 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت biostar محترم.نظرت در مورد MSI GT640 در مقایسه با asus N61jq چیه؟ تو سایت notebook check گرافیکش(GTS 250) در رده پایین تری از 5730ati قرار گرفته.راستی یه سوال فنی دیگه ام داشتم.این مدل اسوس جزء سری multimedia entertainment اسوس هستش یعنی جزء سری گیم نیست پس اگه زیاد باهاش بازیهای سنگین اجر اکنیم به مرور به سیستم آسیب نمیرسه.منظورم اینه که لبتاپ هایی که واسه گیم ساخته میشن آیا از خنک کننده های قدرتمندتر و خاص تری استفاده نمیکنن؟مرسی.منتظر پاسخت هستم.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

یه سوال در مورد خرید لپتاپ دارم :
    میخوام بدونم شرکت امرتات که همراه لپتاپ هاش یه کیف میده ایا موقع خرید لپتاپ رو بدون باکس داخل کیف میده یا نه آکبند توی جعبه میده ویه کیف هم همراهش میده؟ چون این طور که دوستان گفتن بهتره لپتاپ رو آکبند بگیریم

2-یکی از فروشنده هیی که بهش اعتماد دارم هم گفت بهم گفت که لپتاپ های چینی بدون بسته بندی فروخته میشه ولی امریکایی بسته بندی داره همچنین میگفت قطعات مدلهای امریکایی روشرکتهای معتبرتری میسازن ایاواقعا همینطوره ،یا هر دو باکس دارن ولی بسته بندیشون فرق داره
    خوب نوت بوک باید آک باشه و کیف هم از همین کیف های معمولی و حدود 10 تومانیست که میدن.

نوت بوک را که فله ای نمی فروشن که بخواد بیی جعبه باشه...
    تولید و عرضه ی نوت بوک باید تحت استاندارد های خاصی باشه و همه ی شرکت ها ملزوم به رعایت آن هستند....

اگر هم بی جعبه دیده شده ، در ایران یکی بازش کرده... اما فرقی نداره تولید کجاست.. با جعبه عرضه میشه...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز فورم
    م
    backlite keyboard f116fxb داره ولی f116fgb نداره backlite keyboard:وقتی هوا تاریک میشه و یا به طور دستی, led زیر کیبورد روشن شده و شما در شب راحتتر میتونید تایپ کنید

f116fxb هاردش 7200 دوره ولی f116fgb 5400 دوره

باتری f116fxb تا 2 ساعت fullload و تا 4 ساعت نرمال کار میکنه و باتری f116fgb تا 1 ساعت fullload و تا 3 ساعت نرمال کار میکنه البته یه سری از مدلهای f116fgb هم هستند که باتری 4 ساعت مثل f116fxb دارند...شاید اینو نباید تو مقایسه میذاشتم ولی گفتم که در کل اینو هم بدونید
    من خودم شخصا گارانتی ایران رهجو رو به اون سه مزیت بالا ترجیه دادم.چون هارد و باتری چیزی که قابل تعویض و بعدا هم میشه اینا رو ارتقاء داد و backlite keyboard هم برام زیاد مهم نبود

ولی برای کسایی که اینا براشون مهمه باید تو خرید بیشتر دقت کنند.

اگه کسی اون سه مزیت بالا براش مهمه میتونه بره طرف اون مدلی که گفتم ولی گارانتی قابل قبولی نداره

شما هم اگه خواستید این مدلها رو بگیرید تو خریدتون دقت کنید و نوع مدل و گارانتی اونو حتما از فروشنده سوال کنید... موفق باشید.

همه موارد درست جز باتری ، باتری هر دو دقیقا باید یکی باشند...
    کلا برای این سری یا باتری VGP-BPS21A هست و یا VGP-BPL21 هست که مدل دوم گرانتر هست و معمولا همراه نوت بوک عرضه نمی شود مگر به در خواست مشتری که حدود 1 ساعت بیشتر شارژ در اختیار شما قرار می دهد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از راهنماییت biostar محترم.نظرت در مورد MSI GT640 در مقایسه با asus N61jq چیه؟ تو سایت notebook check گرافیکش(GTS 250) در رده پایین تری از 5730ati قرار گرفته.راستی یه سوال فنی دیگه ام داشتم.این مدل اسوس جزء سری multimedia entertainment اسوس هستش یعنی جزء سری گیم نیست پس اگه زیاد باهاش بازیهای سنگین اجر اکنیم به مرور به سیستم آسیب نمیرسه.منظورم اینه که لبتاپ هایی که واسه گیم ساخته میشن آیا از خنک کننده های قدرتمندتر و خاص تری استفاده نمیکنن؟مرسی.منتظر پاسخت هستم.

در مورد مدل MSI GT 640 یک بررسی در مجله علم روز نوشتم...
    مدل ایسوس بهتر هست

مدل MSI هم خیلی خوبه اما خوب یک سری ایراداتی داره ، از جمله این که صفحه نمایش واید نیست.
    دوم اینکه باتریش اصلا خوب نیست.
    سوم اینکه کیفیت صدا و بلندگو های ایسوس بهتر هست.....
    باتری ایسوس هم کمی بهتر جواب میده....

اما مدل MSI هم خیلی خوبه...

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه ل
    پ تاپ بخرم. یه کمی هم عجله دارم!
    کارم برنامه نویسی ه و برنامه های نسبتا سنگینی می نویسم. شبیه سازی سه بعدی انجام می دم. بنابراین فکر می کنم لازمه گرافیک بالایی داشته باشه.
    ًًRAM و CPU خوبی هم باید داشته باشه.
    احتمالا مجبور باشم روزی 10 ساعت از لپ تاپم استفاده کنم بنابراین به نفعشه که داغ نکنه! فکر می کنم بهتره LED باشه.
    وزنش خیلی خیلی برام مهمه. نمی خوام از 1.8 کیلو گرم بیشتر باشه. 13 اینچ برام مناسبه.
    و 1.5 هم براش قیمت می گذارم.
    مارکش هم نمی دونم چی باشه بهتره!

پیپاپیش از راهنمایی تون متشکرم!
    خوب باید بگم که سخت نوت بوک 13 اینجی با گرافیک بالا گیر میاد...
    برای برنامه نویسی اصلا نیازی به گرافیک قوی نیست. اما برای بازی هست ! برای کار با نرم افزار های گرافیکی هم تا حد همون کارت های گرافیکی متوسط کفایت میکنه. و تنها بازی هست که نیاز به گرافیک بالا رو در کاربر ایجاد میکنه...

پس اگر کارت گرافیک یا اینکه مهم نیست و بازی نمی کنی .. سری S از سونی را پیسنهاد می کنم....
    اگر بازی می کنی باید یک نوت بوک 14 با وزن حدودی 2.3 کیلو انتخاب کنی....sony CW
    انتخاب با خودت هست.

نوت بوک های سری S با سی پی یو core i5 520
    و هم چنین کارت گرافیک Geforce 310M و رم های DDR3 عرضه می شوند که هم سبک وزن هستند و هم زیبا و باتری قوی هم دارند.

سری CW من نوت بوک CW28 را پیشنهاد میکنم
    core i 5 520
    4gb DDR3
    14 inch LED 1600*900
    Geforce 330M
    500 GB HDD
    BLURAY
    win 7

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان

میشه دو تا مدل سونی ( در هر مورد بهترین گزینه) به من معرفی کنید.

1. از نظر کانفیگ در حد Dell Studio 1557-A
    2. از نظر قیمت در حد اون

ضمنا با اینکه چندجا دیدم می خواستم مجددا بپرسم که سونی چین و امریکا فرق داره یا نه. قصد اسپم ندارم اما از اونجا که نظرات متناقض از هر دو طرف زیاد بوده تو شکم.

خوب چنین کانفیگی را سونی نداره اگر هم داشته باشه حدود 150 تا 200 گرانتر هست.

HP مدل زیر را داره که خیلی به صرفه تر هست

در مورد تفاوت بین چین و امریکا.....
    اگر منظور تفاوت کیفی هست که هیچ تفاوتی وجود نداره....
    این برای من هم بر اساس اطلاعاتی که دارم اثبات شده و هم اینکه با سونی چین و هم امریکا زیاد کار کردم و از لحاظ تجربی هم کاملا اثبات شده...
    افرادی هم که ادعا ی تفاوت دارند ، باید با دلیل و مدرک بیان کنند و رو هوا حرفی نزنند.

9. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.بهترین مدل سونی 13 اینچی تا قیمت 1200000 چه مدلی سراغ دارین؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز فورم
    من یه تحقیقی کردم در مورد لپتاپهایf116 ...گفتم بد نیست شما هم بدونید

این مدلی که ایران رهجو میده f116fgb و لپتاپهایی که گارانتی متفرقه دارن f116fxb

فرق این دو از این قراره:

backlite keyboard f116fxb داره ولی f116fgb نداره backlite keyboard:وقتی هوا تاریک میشه و یا به طور دستی, led زیر کیبورد روشن شده و شما در شب راحتتر میتونید تایپ کنید

f116fxb هاردش 7200 دوره ولی f116fgb 5400 دوره

باتری f116fxb تا 2 ساعت fullload و تا 4 ساعت نرمال کار میکنه و باتری f116fgb تا 1 ساعت fullload و تا 3 ساعت نرمال کار میکنه البته یه سری از مدلهای f116fgb هم هستند که باتری 4 ساعت مثل f116fxb دارند...شاید اینو نباید تو مقایسه میذاشتم ولی گفتم که در کل اینو هم بدونید

این دو مدل در دو جای مختلف در جهان فروخته میشن

f116fgb تو asia و f116fxb تو usa

ایران رهجو مدل f116fgb رو میاره که من همینو گرفتم.

اگه این سه مورد بالا براتون اهمیت داره برید طرف f116fxb

ولی اگه گارانتی براتون مهمتره برید طرف f116fgb

اینو گفتم که اگه کسی با این مدل ها برخورد کرد تعجب نکنه و بدونه که کدوم براش بهتره

من خودم شخصا گارانتی ایران رهجو رو به اون سه مزیت بالا ترجیه دادم.چون هارد و باتری چیزی که قابل تعویض و بعدا هم میشه اینا رو ارتقاء داد و backlite keyboard هم برام زیاد مهم نبود

ولی برای کسایی که اینا براشون مهمه باید تو خرید بیشتر دقت کنند.

اگه کسی اون سه مزیت بالا براش مهمه میتونه بره طرف اون مدلی که گفتم ولی گارانتی قابل قبولی نداره

من با ایران رهجو که تماس گرفتم و این مورد رو بهشون گفتم گفتند که ما لپتاپهایی که sony در قسمت اسیا در اختیارمون قرار میده وارد میکنیم و f116fxb در قسمت sony usa قرار داره.
    من تو سایت sony اسیا هم که رفتم این مدل f116fgb رو دیدم ولی تو قسمت sony usa به جای مدل f116fgb زده بود f116fxb ... بعد از این خیالم راحت شد
    شما هم اگه خواستید این مدلها رو بگیرید تو خریدتون دقت کنید و نوع مدل و گارانتی اونو حتما از فروشنده سوال کنید... موفق باشید.

با سلام وخسته نباشید به همگی دوستان
    منم یه برسی در این رابطه کردم
    شاید جاش نباشه
    اما...

توصیه من اینه که اصلا سمت ایران رهجو نرید
    دلایلمم عبارتند از
    1- این شرکت صادق نیست مدعیه فقط نوت بوک های این شرکت اصلیه
    2-نوت بوک های سفارش آسیا و آفریقا رووارد میکنه و مدعیه اینا اصلیه و بقیه فرعی
    3- در قبالشم پول بیشتری میگیره (شاید هزینه گمرگ و...)
    و.......

در کلم مسلما اگه نوت بوک ه های سفاش اروپا و آمریکا از سفارشات آسیا و آفریقا بهتر نباشن مسلما بدتر نیستن

تو سری های قدیمی کلیه کد های دو رقمی سفارشات آسیا و آفریقا هستن
    و کدهای سه رقمی سفارشات اروپا و آمریکا
    به طور مثال
    Fw56GF/B
    سفارش آسیا و آفریقاست
    و FW560F/B سفارش اروپا و آمریکاست
    Last edited by AMIRHJ; 07-04-2010 at 23:25.

12. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید به همگی دوستان
    منم یه برسی در این رابطه کردم
    شاید جاش نباشه
    اما...

توصیه من اینه که اصلا سمت ایران رهجو نرید
    دلایلمم عبارتند از
    1- این شرکت صادق نیست مدعیه فقط نوت بوک های این شرکت اصلیه
    2-نوت بوک های سفارش آسیا و آفریقا رووارد میکنه و مدعیه اینا اصلیه و بقیه فرعی
    3- در قبالشم پول بیشتری میگیره (شاید هزینه گمرگ و...)
    و.......

در کلم مسلما اگه نوت بوک ه های سفاش اروپا و آمریکا از سفارشات آسیا و آفریقا بهتر نباشن مسلما بدتر نیستن

تو سری های قدیمی کلیه کد های دو رقمی سفارشات آسیا و آفریق هستن
    و کدهای سه رقمی سفارشات اروپا و آمریکا
    به طور مثال
    Fw56GF/B
    سفارش آسیا و آفریقاست
    و FW560F/B سفارش اروپا و آمریکاست
    البته این مطلب پایینی با گفته های آقای Kissyou مطابقت داره و در مورد شرکت گارانتی و اصل یا فرع بودن جنس مهم این هستش که یه جایی گارانتی کنه تا در موقع لزوم بتونی خرشون و بگیری ...
    من که یه لپ تاپ جدید گرفتم یکی از شما ها یه تبریک خشک و خالی هم به من نگفتید ...باشه ه ه....
    Last edited by parsa205; 07-04-2010 at 23:00.

14. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

البته این مطلب پایینی با گفته های آقای Kissyou مطابقت داره و در مورد شرکت گارانتی و اصل یا فرع بودن جنس مهم این هستش که یه جایی گارانتی کنه تا در موقع لزوم بتونی خرشون و بگیری ...
    من که یه لپ تاپ جدید گرفتم یکی از شما ها یه تبریک خشک و خالی هم به من نگفتید ...باشه ه ه....
    البته منم هدفم تصدیق حرف ایشون و تکمیل بحث بود
    نه نقض حرف ایشون...

من ندیدم جایی گفته باشید لپ تاپ خریدید
    F111
    اما به هر حال..
    لپ تاپ نورسیدتون مبارک باشه ایشال به خوشی و شادی استفاده کنید..
    Last edited by AMIRHJ; 07-04-2010 at 23:48.

16. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •