درگاه usb سطحش بالاتر ایست وقتی درپوشش رو برداری درگاه کمی بالا هست یا کاملآ داخل داخله
و وقتی گوشی رو بر عکس کنی و پاور رو به زمین باشه و تکون بدی پاور میاد بیرون یا نه ؟
باز بفرستم تهران ای خدا![]()
درگاه usb سطحش بالاتر ایست وقتی درپوشش رو برداری درگاه کمی بالا هست یا کاملآ داخل داخله
و وقتی گوشی رو بر عکس کنی و پاور رو به زمین باشه و تکون بدی پاور میاد بیرون یا نه ؟
باز بفرستم تهران ای خدا![]()
سلام دوباره
USB PORT کاملا بیرون و دقیقا پشت در هست
همین الان تست کردم نه پاور سفت سفته اصلا تکون نمی خوره
به نظرم دیگه نفرست چون ازاین که هست بدترش می کنن
تی تو جان فاتحه گوشیت خونده شده بهتره عوضش کنی! (نتیجه کارهایی بود که قبلا کردی با من)
دوستان گوشی صدای اسپیکرهاش کم شده با گوشی دیگه چک کردم صداش نصف و بی کیفیت شده و شرکت گفت عوض کردیم و بردم اتحادیه تعمیرکاران موبایل و تآیید کردند اسپیکرهای بکار رفته چینی و غیر اصلی هستند و کلید پاور رو هم شکونده شرکت و با شرکت صحبت میکنم اسپیکر اصلی بزاره اگه ندارن اسپیکر خودم رو بزاره اگه استفاده کردن باید عوض بشه گوشی و با دوستان تعضیراتی هم صحبت کردم گفتند می تونی شکایت کنی از دفتر تهران
به نظر شما چی کنم صدای گوشی رفته بنظرتون اسپیکرهای خودم رو پس میدن
و اتحادیه تعجب کرد گوشی رو کی باز کرده ناشی بوده .
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
با چی عوض کنم کسی نمی خرتش دیگهکمپانی نوکیا حالم ازت به می خوره
Last edited by t2download; 03-12-2010 at 00:02. دليل: نه
سلام مشکل شما اینکه تهرانی نیستید!!!.
من کار سابقم خدمات کامپیوتری بود طی تجربم در مورد شرکت های گارانتی داشتم اینو فهمیدم که باید بری انجا و خ...و م... رش رون رو بیاری پایین.(امیدوارم جریمه نشم).
باید داد و بی داد کنی باید سریش شی تا کارت رو راه بندازن.
این شرکت ها از آبرو ریزی می ترسن و از این که جلو باقی مراجعن آبروشن رو ببری وحشت دارن!!!!.
فقط کافی هست بری و با صدای تون بالا بگی اینجا ریس نداره این چه وضع سرویس دادنتون و ......!
خودشون به معزرت خواهی می افتن !!!.
این تجربه کاری من با شرکت های گارانتی بود.
اگر تهران بودی وقت این کارو داشتی تا خودت هر روز رو مخشون پیاده روی کنی!!!!.
ایجا ایرانه
یعنی احترام نزار تا بت احترام بزارن
اگر احترام بزاری فکر می کنند که تو برای این کار خلق شدی
سلام دوستان
در منطقهی ما به تازگی gprs همراه اول فعال شده ولی در گوشی من دسترسی به اینترنت امکان پذیر نیست و پیغام میده:
packet data not availabale.Check Network setting
این در حالیه که از طریق سایت همراه اول درخواست فعال کردن اینترنت رو دادم و پیامک تنظیمات هم برای x6 برام ارسال شد و ذخیره کردم.
با تنظیمات دستی هم نتونستم کاری بکنم.
دوستانی که اینترنت همراه اول بر وی گوشیشون دارند محبت کنند تنظیمات ذخیره شده در گوشیشون رو بزارند تا بر اساس اون یه Access Poiinجدید بسازم شاید کارم راه افتاد.
ضمنا تنظیمات ذخیره شده از طریق پیامک مثل تنظیمات ایرانسل در قسمت اینترنت ذخیره نشده بلکه در قسمت Uncategorized سه نوع تنظیم برای WAG GPRS و INTERNET و MMS ایجاد شده. در گوشی شما هم همینطوره؟
ممنون
این فیلم را دانلود کن و به همین صورت تنظیم دستی را انجام بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
از طریق تعذیرات می تونم کاری کنم شکایت کنم به نتیجه میرسه دوستان یا برم اتحادیه تعمیرکاران موبایل تهران شکایت کنم .![]()
تزیرات که فلن درگیره قیمتهاس و یارانه..
همون اتهادیه بری زوتر رات میندازن ..
انقلابی در زبان و ادبیات فارسی ایجاد کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)