تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 275 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

حالا هزینه رو چطوری حساب میکنن؟

کار نرم افزار GPS Sport Tracker خیلی جالبه. دقیقاً همونیه که میخواستم. باهاش در محدوده ی شهرمون کار هم کردم بسیار دقیقه.
    فقط چند تا سئوال دارم:

1- آیا کسی جایی سراغ داره که نقشه های یک شهر کامل رو با کلیه درجات زوم تو این نرم افزار رو در اختیارمون بذاره تا مجبور نشیم پشت سرهم دانلود کنیم؟ مثلاً اگر بخواهیم برای گردش به اصفهان سفر کنیم نیاز به نقشه اصفهان داریم. چطور میشه قبل از رفتن به اونجا نقشه شو تو این نرم افزار که عمدتاً از google map استفاده میکنه تهیه کرد؟

2- من نوع نقشه رو google Earth تعیین کردم ولی در بعضی جاها به Google map هم نیاز دارم. چطوری میتونم نقشه رو تغییر بدم؟

سئوال مهم تر :
    آیا نرم افزاری با کاربرد فراگیر وجود داره که کاربرانش نقشه اکثر شهر های مهم رو با حداکثر جزئیات ممکن تهیه کرده باشن و در وب برای عرضه عمومی قرار داده باشن تا هر وقت هرکی خواست ازش استفاده کنه؟
    آفرین خوشم میاد خودت موضوع رو گرفتی....این نرم افزاری که شما الان دارین استفاده میکنین خیلی تو ایران کم استفادس...لا اقل من به عنوان پر تجربه ترین وین موبایل داره این فروم
    ندیدم کسی نقشه هاشو بزاره....

الان پر کابردترین برنامه های GPS تو فروم های ایرانی GArmin و OZiexporer هستش که کاملترین نقشه هاشم تو همه ی فروم فارسی هایه کشور که در مورد GPS فعالیت میکنن موجوده

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بهترین برنامه ی جی پی اس که بدون خط موبایل و اینترنت کار میکنه اسمش GPS Sport Tracker هست که یک ماه پیش اومده رو نت . این برنامه حتی وقتی که راه میرین سرعتتون رو نشون میده .

از سایتِ زیر دانلودش کنین ( اگه با مرورگری خود موبایل باشه بهتره و راحت تره ) بعد فایل دانلود شده رو رو مموری کارد بدارین و اون رو باز کنین و برنامه رو رو مموری کارد نصب کنین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کار باهاش خیلی راحته و امکاناتش خیلی زیاد تر از برنامه های دیگه ی مشابه هست

اون خطهای گوشه ی سمت چپِ بالا , تعداد ماهواره های در دسترسِ جی پی اس رو نشون میده و اگه با انگشت لمسش کنین موقعیت ماهواره ها و شماره هاشون و اطلاعات دیگری رو هم نشون میده

حتی میشه همه ی اطلاعات رسیده رو ضبط کرد و ذخیره کرد . خیلی امکانات دیگه هم داره که خودتون میتونین کشفش کنین و در سایت هم توضیح داده شده
    سلام.

این برنامه که میفرمایید همونطور که از اسمش پیداست برنامه برای ورزش کردن هست برای پیاده روی ,دویدن و....چندین ساله که مدلهای مختلفش توی نت موجوده و تازه نیست ,منتها برای ناوبری از این برنامه نمیتونید استفاده کنید.

[QUOTE]

آیا راهی وجود نداره که ارتباط با اینترنت به طور کلی قطع بشه؟

من در یک محیطی که اینترنت بی سیم داره از اینترنت استفاده میکنم و در اون زمان هیچ نیازی به باز گذاشتن ارتباط Edge یا GPRS ندارم. چکار باید بکنم تا اصلاً از این سرویس ها در زمان های خاص استفاده نشه.

هر وقت وایرلس کند میشه اونوقت گوشی مستقیماً تصمیم میگیره وصل بشه به اینترنت از طریق E یا G که من هم متوجه نمیشم اونوقت میبینم که حدوداً 25 دقیقه گوشی تو اینترنته.

راستی کسی میدونه هزینه اینترنت سیم کارت دائمی چطوری محاسبه میشه؟ دقیقه ای یا کیلو بایتی و نرخش چقدره؟
    سلام.

شما برید تو قسمت کانکشن و اون کانکشنی که ساختید رو پاک کنید .به همین سادگی.

3. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آفرین خوشم میاد خودت موضوع رو گرفتی....این نرم افزاری که شما الان دارین استفاده میکنین خیلی تو ایران کم استفادس...لا اقل من به عنوان پر تجربه ترین وین موبایل داره این فروم
    ندیدم کسی نقشه هاشو بزاره....

الان پر کابردترین برنامه های GPS تو فروم های ایرانی GArmin و OZiexporer هستش که کاملترین نقشه هاشم تو همه ی فروم فارسی هایه کشور که در مورد GPS فعالیت میکنن موجوده
    من همون دیروز OZiexporer رو دانلود کردم. امکاناتش به ظاهر بسیار زیاده ولی کیفیت آیکن هاش خیلی ابتداییه البته این مورد چندان مهم نیست.

آیا تاپیکی در همین وب سایت در مورد نرم افزار های اشاره شده وجود داره؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من همون دیروز OZiexporer رو دانلود کردم. امکاناتش به ظاهر بسیار زیاده ولی کیفیت آیکن هاش خیلی ابتداییه البته این مورد چندان مهم نیست.

آیا تاپیکی در همین وب سایت در مورد نرم افزار های اشاره شده وجود داره؟
    .:: مباحث مربوط به Gps و نرم افزارهای موجود برای پاکت پیسی ::.
    کد:

6. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن. بهترین نرم افزار GPS که امکانات عالی داشته باشه و تمامی نقشه ها رو داشته باشه و نسخه فول باشه و سریع باشه چیه؟ و کلا کار با GPS با این گوشی لذت بخش هست؟ درضمن:
    -----------------------------------------------------------------------------------
    اگه کسی قصد فروش گوشی htc hd2 داره من میخرم.هر شهری هم باشه مهم نیست . پیغام خصوصی بده

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.

فارسی ساز به شما امکان خواندن فارسی رو میده و برای نوشتن فارسی هم بعد از نصب فارسی ساز یک کیبورد فارسی مثل SPB Keyboard یا رسکو کیبورد یا فینگر کیبورد رو میتونید نصب کنید و فارسی رو تایپ کنید.هر دو مورد بالا هم تو همین تاپیک بارها معرفی شده اگر پیدا نکردید بفرمایید تا دوستان لینک بزارن براتون.ضمنا" فارسی ساز منو هارو فارسی نمیکنه
    اگه لطف کنین لینکاشو بذارین ممنون میشم. من فینگر رو نصب کردم اما کلاً کیبوردش با error مواجه شد و بعد از restart دوباره به حالت انگلیسی برگشت.

در ضمن من در قسمت messages که یک بک گراند مشکی رنگ داره sms های فارسی رسیده رو کاملاً سالم میخونمش ولی وقتی روش انگشت میزنم میره به صفحه ای که بک گراندش نقره ایه و میشه زیر sms رسیده متن مورد نظر رو نوشت که در این صفحه تمام حروف رو جدا مینویسه و در ضمن از چپ به راست.

یکی از دوستان نوشته بود که باید rom رو به عربی به روزرسانی کنیم و من خواستم این کار رو بکنم ولی جرأت نکردم. ترسیدم تنظیمات رو از اینی که هست بدتر کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی بازی های جالبی که در این گوشی قابل نصب هستن و مخصوص گوشی های با رزولوشن 480*800 که فکر میکنم بهشون WVGA میگن رو از کجا میشه پیدا کرد؟

مال من فقط teeter رو داره.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن. بهترین نرم افزار GPS که امکانات عالی داشته باشه و تمامی نقشه ها رو داشته باشه و نسخه فول باشه و سریع باشه چیه؟ و کلا کار با GPS با این گوشی لذت بخش هست؟ درضمن:
    -----------------------------------------------------------------------------------
    اگه کسی قصد فروش گوشی htc hd2 داره من میخرم.هر شهری هم باشه مهم نیست . پیغام خصوصی بده
    گارمین و نویتل بهترین هستند تا جایی که بنده خبر دارم

11. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

راستی بازی های جالبی که در این گوشی قابل نصب هستن و مخصوص گوشی های با رزولوشن 480*800 که فکر میکنم بهشون WVGA میگن رو از کجا میشه پیدا کرد؟

مال من فقط teeter رو داره.
    بله..شما میتونین از این قسمت بازیایی که معرفی میشن رو دانلود کنین
    کد:

13. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

گوشی من هم بالاخره دستم رسید (620 toman)
    فعلاً دو تا HD ها رو گذاشتم کنار هم با هم دردو دل کنن (hd +HD2)
    ------------
    یه سوال: چرا توی نمایش عکس(قسمت آلبوم) G-sensor (حسگر جاذبه) فعال نیست؟ یعنی مثل HD با چرخوندن صفحه عکس نمیچرخه؟

--------
    ورژن آخرین رام رسمی و ورژنهای رادیو و غیره رو کجا میشه پیدا کرد؟(منظورم توی گوشی نیست ها) توی سایت hTC هستش؟
    Last edited by Diego; 06-10-2010 at 21:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •