سلام به همه دوستان
همونطور که دوستمون آقا مجتبی گفتن ثبت نام علمی کاربردی میخواد شروع بشه. اما چرا فقط پودمانی؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه ثبت نام ترمیش کیه بگه. شهریور ماه که اول ترمی ثبت نام کردن بعد پودمانی. چرا ایندفعه اینطوری شده؟
سلام به همه دوستان
همونطور که دوستمون آقا مجتبی گفتن ثبت نام علمی کاربردی میخواد شروع بشه. اما چرا فقط پودمانی؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه ثبت نام ترمیش کیه بگه. شهریور ماه که اول ترمی ثبت نام کردن بعد پودمانی. چرا ایندفعه اینطوری شده؟
دوستان ببخشید که من اینقدر مزاحم می شم می خواستم بدونم کسی در مورد رشته اینترنت و شبکه های گسترده اطلاعی داره ؟ می شه در مقطع کارشناسی رفت نرم افزار ؟ در کل چه جور رشته ای می بینینش ؟چارت دروسش هم که انگار وجود نداره !![]()
سلام
یه سوال!: اگه ما برای کارشناسی علمی کابردی بریم it.گرایش برنامه نویسی وب.بعدش بخوایم کارشناسی ارشد همین گرایش رو بخونیم توو علمی کاربردی باید 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشیم که نداریم و حالا اومدیمو تا اون موقع هم نشد.پس باید بریم مثلا کنکور سراسری بدیم. حالا سوالم اینه که کارشناسی ارشد گرایش برنامه نویسی تحت وب داره توو دانشگاه های دولتی یا غیر انتفاعی؟
اصلا اینایی که الان مستقیم برای کارشناسی قبول میشن و it می خونن گرایش خاصی ندارن.دارن؟ تازه توو مرحله کارشناسی ارشد گرایش خاصی رو ادامه میدن.درسته؟اگر اینطوری باشه نکنه ما چیزایی که توو کارشناسی خوندیم(می خونیم) تحت عنوان برنامه نویسی وب تازه اونا توو مقطع کارشناسی ارشد بخونن؟ اینجوری ما دیگه دانشگاه دولتی هم نمی تونیم بریم برای ارشد
سلام
من ميتونم كارداني رو پودماني بگيرم كارشناسي رو ترمي ؟ و مراكز دولتي كه پودماني رو قبول ندارند اين كارشناسي رو قبول ميكنند ؟ كارداني به كارشناسي سابقه كار ميخواد ؟
مـرســي![]()
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم این عملی کاربردی رشته های پزشکی نداره ؟
سلام پذیرش در رشته های پزشکی و پیراپزشکی فقط از طریق کنکور تجربی در ازمون سراسری مقدور است
Last edited by alavi71; 23-12-2012 at 17:19.
این 3 سال سابقه کار یعنی چی؟ کی گفته؟ اونی که مستقیم از کارشناسی میخواد بره ارشد 3 سال سابقه کار باید داشته باشه؟ مگه همچین چیزی میشه.
ممنون دوست گرامی از پاسخت کنکور سراسری در چه تاریخی برگزار میشه؟ برای دیپلم کاردانش باید پیش رو هم بگیرم؟
ثبت نام سراسری چند روز پیش بود و رفت به نظرم! یعنی تا سال ۹۲! بله باید پیش رو بگیرید! و البته دروسی که لازمه و دوستان تجربی گرفتن و شما نگرفتی!!ممنون دوست گرامی از پاسخت کنکور سراسری در چه تاریخی برگزار میشه؟ برای دیپلم کاردانش باید پیش رو هم بگیرم؟
بله میتونید....مرکز دولتیی نیست که جرات کنه مدرک وزرات علوم رو قبول نکنه!! چه ترمی، چه پودمانی... ولی بله... کارشناسی ترمی رو قبول میکنن!! خیر به هیچ عنوان!! شایعهی دشمن میباشه....!!!من ميتونم كارداني رو پودماني بگيرم كارشناسي رو ترمي ؟ و مراكز دولتي كه پودماني رو قبول ندارند اين كارشناسي رو قبول ميكنند ؟ كارداني به كارشناسي سابقه كار ميخواد ؟
کی گفته اینا رو؟!! مگه میشه؟! دانشجوی کارشناسی شریف که میخواد برا ارشد هموندانشگاه ثبت نام بکنه هم ۳ سال سابقه کار نداره که ما داشته باشیم!! و البته اگر ۳ سال سابقهی کار داشتیم که دور از جونمون و جون دوستان مغز خر نخوردیم که بریم درس بخونیم باز که!! میمونیم سر همون کار یا با سابقهاش میرفتیم یه کار بهتر!! والا!!یه سوال!: اگه ما برای کارشناسی علمی کابردی بریم it.گرایش برنامه نویسی وب.بعدش بخوایم کارشناسی ارشد همین گرایش رو بخونیم توو علمی کاربردی باید 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشیم که نداریم و حالا اومدیمو تا اون موقع هم نشد.پس باید بریم مثلا کنکور سراسری بدیم. حالا سوالم اینه که کارشناسی ارشد گرایش برنامه نویسی تحت وب داره توو دانشگاه های دولتی یا غیر انتفاعی؟
والا من از چند نفر از دوستان پرسیدم که چنین گرایشی نداشت!! حالا شاید جدیدا اضافه کردن یا دوستانی که من ازشون پرسیدم اطلاع نداشتن!!
از دیپلم؟! اره فک کنم ندارن و همون IT معمولی رو میخونن... من ازشون پرسیدم گرایشتون چیه میگن گرایش چیمون چیه؟!!!!اصلا اینایی که الان مستقیم برای کارشناسی قبول میشن و it می خونن گرایش خاصی ندارن.دارن؟ تازه توو مرحله کارشناسی ارشد گرایش خاصی رو ادامه میدن.درسته؟اگر اینطوری باشه نکنه ما چیزایی که توو کارشناسی خوندیم(می خونیم) تحت عنوان برنامه نویسی وب تازه اونا توو مقطع کارشناسی ارشد بخونن؟ اینجوری ما دیگه دانشگاه دولتی هم نمی تونیم بریم برای ارشد
دوست عزیز، من قاطی کردم که چی میگی شما.... ولی وقتی مدرکمون مورد تایید وزارت علومه، یعنی میتونیم ادامه بدیم تا جایی که دلمون میخواد!! مهم نیست که مدرکت چه رشته ای و از کجا اومده!!! شما هر چیزی قبول بشی رو میتونی بری بخونی به همین سادگی!
اره این رشته رو من امروز یه جا دیگه هم یه دوستی بهش اشاره کرده بود ولی اطلاعی ازش نداشتم و تو دفترچهی ترمی و پودمانی امسال هم نبود.... بود؟!!دوستان ببخشید که من اینقدر مزاحم می شم می خواستم بدونم کسی در مورد رشته اینترنت و شبکه های گسترده اطلاعی داره ؟ می شه در مقطع کارشناسی رفت نرم افزار ؟ در کل چه جور رشته ای می بینینش ؟چارت دروسش هم که انگار وجود نداره !![]()
Last edited by senaps; 24-12-2012 at 00:41.
آره هستش ،و متاسفانه تنها رشته ی مربوط به کامپیوتر شهر ماست! دارم در به در دنبال اطلاعات در موردش می گردم ولی تا الان هیچ چیز بدردبخوری دستگیرم نشده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)