تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 354 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه TANHA TARIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی نیست به من کمک کنه؟

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

کسی نیست به من کمک کنه؟

2. این کاربر از TANHA TARIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این پست جواب من بود؟شرمنده من برنامه درست کردن بگراند واسه گوشی رو گرفتم که به جای اگزه .msiهست

اگه میشه راهنمایی کنین بد گیج شدم
    پسوندش همین (msi (Windows Installer Package هستش. من که بدون مشکل رو ویندوز 7 نصب کردم. شما بگو چه Errorی میده شاید بشه کاری کرد.

4. 2 کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت masipc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان چندین(خیلی چند) صفحه قبل یکی از بچه ها سوالی پرسیده بود راجع به منشی تلفنیanswering machin استار که بعد از یه مدتی کلا از کار میافته و هرچی آن و آف هم بکنی درست نمیشه.
    من این مورد برام پیش اومده و یکبار هم مایکروتل بردم و اون خانم فقط کد ری استارت رو زد که لطف کرد و همه چیز روی گوشی رو پروند.
    کسی می دونه این مشکل راه حلی داره یا نه؟

کسی نبود این مشکل رو دیده باشه؟ راه حل نداره؟ عجب چیزی شده ها

6. 2 کاربر از masipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی نبود این مشکل رو دیده باشه؟ راه حل نداره؟ عجب چیزی شده ها
    من جواب دادم چرا پسم نیست!!!!!
    من دوستانی که دارم 3 نفرشون استار دارن ( باخودم 4 تا) یکیشون این مشکل روداشت که به دلیلهای خاص نرم افزاری ( ویروسی شدن یا دستکاری گوشی) این مشکل رو پیدا کرده بود و همین روش رو انجام داد و مشکلش حل شد. من تا الان که حدودا 9 ماه هست هیچ مشکلی در منشی تلفنی این گوشی ندیدم! فقط فقط فقط توصیه میشه که انقدر نرم افزار این گوشی رو دست کاری نکنین!
    منشی تلفنی ممکنه با آپگریت کردن هم دچار اختلال بشه بعضی وقتا. توصیه میشه به همون جدیتی که در مورد آپگریت گوشی توضیح دادن گوشی رو به روز کنین! من به شخصه این کارو با گوشی قبلیم نکردم و ماهی یه بار باید گوشیم رو فلش میکردم!!!!

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

پسوندش همین (msi (Windows Installer Package هستش. من که بدون مشکل رو ویندوز 7 نصب کردم. شما بگو چه Errorی میده شاید بشه کاری کرد.
    تایید میشه. این مثل همون قایلهای اجرایی exe هست با این تفاوت که برنامه ی اینستالر ویندوز هست! همین!
    ممکنه فایلت مشکل داشته باشه!

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت masipc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من جواب دادم چرا پسم نیست!!!!!
    من دوستانی که دارم 3 نفرشون استار دارن ( باخودم 4 تا) یکیشون این مشکل روداشت که به دلیلهای خاص نرم افزاری ( ویروسی شدن یا دستکاری گوشی) این مشکل رو پیدا کرده بود و همین روش رو انجام داد و مشکلش حل شد. من تا الان که حدودا 9 ماه هست هیچ مشکلی در منشی تلفنی این گوشی ندیدم! فقط فقط فقط توصیه میشه که انقدر نرم افزار این گوشی رو دست کاری نکنین!
    منشی تلفنی ممکنه با آپگریت کردن هم دچار اختلال بشه بعضی وقتا. توصیه میشه به همون جدیتی که در مورد آپگریت گوشی توضیح دادن گوشی رو به روز کنین! من به شخصه این کارو با گوشی قبلیم نکردم و ماهی یه بار باید گوشیم رو فلش میکردم!!!!
    من اصلا هیچ سافتوری روی گوشی نریختم و این مشکل در ماه اول خرید اتفاق افتاد. بعد از ری استارت در گارانتی دوباره بعدر از 1 ماه منشی تلفنی ار کار افتاده. حالا فرمور رو آپدیت کنم؟؟
    میشه لینک دانلودش رو مجدد بزارید؟ و یا به پستی که مربوط به نحوه انجام این آپدیت هست لینک بدید؟....ماشالا این تاپیک داره می تازه ها ، نمیشه چیزی رو توش پیدا کرد بسکه تند تند پست میاد روش

10. این کاربر از masipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض

تنها ترین عزیز ببخش من اشتباه کردم من جواب اون یکی دوستمون رو داده بودم .
    بازم شرمنده خودت به بزرگی خودت ببخش
    جون ما!
    Last edited by Javadnet; 03-05-2010 at 12:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض پاسخ دادن به TANHA TARIN عزیز

کسی نیست به من کمک کنه؟

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

کسی نیست به من کمک کنه؟
    سلام دوست عزیز،شاید نرم افزار ویندوز اینستالر رو میخواد البته من با ویندوز سون کار نکردم ولی تو ویندوز ایکس پی معمولا چنین اشکالاتی بود.
    البته نمیدونم که این برنامه رو وینوز سون هست یا نه.این نرم افزار هم تو اکثر مجموعه های نرم افزاری هست.
    حالا شما نصب کن شاید درست بشه حجمش هم کمه اگه نداری میتونی از اینترنت بگیری.
    اگه نشد هم که دوباره ویندوز رو نصب کن ایشالا درست میشه.

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
    آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
    تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
    اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
    مشکلی توش ایجاد نشده؟

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
    آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
    تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
    اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
    مشکلی توش ایجاد نشده؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من اصلا هیچ سافتوری روی گوشی نریختم و این مشکل در ماه اول خرید اتفاق افتاد. بعد از ری استارت در گارانتی دوباره بعدر از 1 ماه منشی تلفنی ار کار افتاده. حالا فرمور رو آپدیت کنم؟؟
    میشه لینک دانلودش رو مجدد بزارید؟ و یا به پستی که مربوط به نحوه انجام این آپدیت هست لینک بدید؟....ماشالا این تاپیک داره می تازه ها ، نمیشه چیزی رو توش پیدا کرد بسکه تند تند پست میاد روش
    منظورم از نصب برنامه نبود. اینکه بعضیا میخوای فرمور گوشی رو عوض کنن یا مثلا میخوان صداشو کم زیاد کنن یا چیزای دیگه وارد منوهای مخفی میشن که بی دلیل مخفی نشده!
    بعصیا هم از سر کنجکاوی دست کاری میکنن واین باعث میشه قسمتی غیر فعال بشه یا مشکل دار بشه!
    من خودم نیازی واسه آپدیت کردن ندارم و اطلاعاتی هم که دارم از نحوه ی به روز کردن این گوشی میشه گفت یکم مشکلات داره! توصیه نمیکنم خودتون نصب کنین! باید ببینم کسی از بچه های اینجا این کارو کرده یا نه!!!

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا راهنماییم کنید .
    منشی تلفنی تو این گوشی چه قابلیتی داره و چه جوری ازش استفاده کنم .

16. این کاربر از mojtaba57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TANHA TARIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درست شد فایل ایراد داشت دوباره دان کردم ممنون دوستان

شرمنده من وقتی میرم تو قسمت مخاطبین با عکس هیچ عکسی نشون نمیده و نوشته:مخاطبان مکرر به طور خودکار ثبت خواهند شد!!!!
    Last edited by TANHA TARIN; 03-05-2010 at 20:18.

18. این کاربر از TANHA TARIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •