کسی نیست به من کمک کنه؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کسی نیست به من کمک کنه؟
![]()
کسی نیست به من کمک کنه؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کسی نیست به من کمک کنه؟
![]()
پسوندش همین (msi (Windows Installer Package هستش. من که بدون مشکل رو ویندوز 7 نصب کردم. شما بگو چه Errorی میده شاید بشه کاری کرد.
کسی نبود این مشکل رو دیده باشه؟ راه حل نداره؟ عجب چیزی شده ها
من جواب دادم چرا پسم نیست!!!!!
من دوستانی که دارم 3 نفرشون استار دارن ( باخودم 4 تا) یکیشون این مشکل روداشت که به دلیلهای خاص نرم افزاری ( ویروسی شدن یا دستکاری گوشی) این مشکل رو پیدا کرده بود و همین روش رو انجام داد و مشکلش حل شد. من تا الان که حدودا 9 ماه هست هیچ مشکلی در منشی تلفنی این گوشی ندیدم! فقط فقط فقط توصیه میشه که انقدر نرم افزار این گوشی رو دست کاری نکنین!
منشی تلفنی ممکنه با آپگریت کردن هم دچار اختلال بشه بعضی وقتا. توصیه میشه به همون جدیتی که در مورد آپگریت گوشی توضیح دادن گوشی رو به روز کنین! من به شخصه این کارو با گوشی قبلیم نکردم و ماهی یه بار باید گوشیم رو فلش میکردم!!!!
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
تایید میشه. این مثل همون قایلهای اجرایی exe هست با این تفاوت که برنامه ی اینستالر ویندوز هست! همین!
ممکنه فایلت مشکل داشته باشه!
من اصلا هیچ سافتوری روی گوشی نریختم و این مشکل در ماه اول خرید اتفاق افتاد. بعد از ری استارت در گارانتی دوباره بعدر از 1 ماه منشی تلفنی ار کار افتاده. حالا فرمور رو آپدیت کنم؟؟
میشه لینک دانلودش رو مجدد بزارید؟ و یا به پستی که مربوط به نحوه انجام این آپدیت هست لینک بدید؟....ماشالا این تاپیک داره می تازه ها ، نمیشه چیزی رو توش پیدا کرد بسکه تند تند پست میاد روش
تنها ترین عزیز ببخش من اشتباه کردم من جواب اون یکی دوستمون رو داده بودم .
بازم شرمنده خودت به بزرگی خودت ببخش
جون ما!
Last edited by Javadnet; 03-05-2010 at 12:52.
سلام دوست عزیز،شاید نرم افزار ویندوز اینستالر رو میخواد البته من با ویندوز سون کار نکردم ولی تو ویندوز ایکس پی معمولا چنین اشکالاتی بود.
البته نمیدونم که این برنامه رو وینوز سون هست یا نه.این نرم افزار هم تو اکثر مجموعه های نرم افزاری هست.
حالا شما نصب کن شاید درست بشه حجمش هم کمه اگه نداری میتونی از اینترنت بگیری.
اگه نشد هم که دوباره ویندوز رو نصب کن ایشالا درست میشه.
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟
منظورم از نصب برنامه نبود. اینکه بعضیا میخوای فرمور گوشی رو عوض کنن یا مثلا میخوان صداشو کم زیاد کنن یا چیزای دیگه وارد منوهای مخفی میشن که بی دلیل مخفی نشده!
بعصیا هم از سر کنجکاوی دست کاری میکنن واین باعث میشه قسمتی غیر فعال بشه یا مشکل دار بشه!
من خودم نیازی واسه آپدیت کردن ندارم و اطلاعاتی هم که دارم از نحوه ی به روز کردن این گوشی میشه گفت یکم مشکلات داره! توصیه نمیکنم خودتون نصب کنین! باید ببینم کسی از بچه های اینجا این کارو کرده یا نه!!!![]()
لطفا راهنماییم کنید .
منشی تلفنی تو این گوشی چه قابلیتی داره و چه جوری ازش استفاده کنم .
درست شد فایل ایراد داشت دوباره دان کردم ممنون دوستان
شرمنده من وقتی میرم تو قسمت مخاطبین با عکس هیچ عکسی نشون نمیده و نوشته:مخاطبان مکرر به طور خودکار ثبت خواهند شد!!!!
Last edited by TANHA TARIN; 03-05-2010 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)